Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ των 12 ζωδίων

EROGENIC ZONES of the 12 signs
ΚΡΙΟΣ
Το κεφάλι και το πρόσωπο.
Οι Κριοί είναι εξαιρετικά ευάλωτοι ερωτικά όταν ο/η σύντροφός τους, τους χαϊδεύουν στο μέτωπο ή στους κροτάφους. Λατρεύουν τις στιγμές που παίζετε με τα μαλλιά τους και τους γαργαλάτε στο τριχωτό της κεφαλής με τα δάχτυλά σας. Οι γυναίκες Κριοί ειδικά λατρεύουν τα φιλιά με άντρες που έχουν ανατριχιάσει ή διαθέτουν άγρια μούσια. Οι αισθήσεις τους εκτοξεύονται όταν νιώθουν το χάδι του άλλου στο κεφάλι τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο λαιμός
Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα τρυφερό χάδι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, και να συνεχίσετε κατεβαίνοντας προς τα κάτω και φιλώντας τον στον λαιμό. Μπορείτε να καταπλήξετε έναν ταύρο αν αγγίξετε τον λαιμό του κατά την ώρα της πράξης αλλα προσοχή γιατί θα πρέπει να το κάνετε σαν να ήταν εντελώς τυχαίο. Τα αισθησιακά φιλιά σας και τα ελαφριά δαγκώματα είναι μέσα στο παιχνίδι και θα πρέπει να τα κάνετε αν θέλετε να κερδίσετε στο κρεβάτι έναν Ταύρο (είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα!)

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χέρια , μπράτσα, ώμοι
Προσπαθήστε να ξεσηκώσετε τις αισθήσεις ενός Διδύμου φιλάτε συνεχώς το εσωτερικό σημείο των χεριών, ξεκινώντας από τα μπράτσα και καταλήγοντας στην ωμοπλάτη. Θα νιώσετε τη γλυκιά ανατριχίλα που πιάνει τους Διδύμους εκείνη την ώρα καθώς εσείς θα επιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το στήθος
Οι άντρες όπως και οι γυναίκες Καρκίνοι είναι πραγματικά πολύ ευάλωτοι στο Γαλλικό φιλί. Και εφόσον η γενικότερη περιοχή του στήθους είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός τους, βούρ στο ψαχνό! Η αντίδρασή τους θα είναι έντονη καθώς εσείς θα χρησιμοποιείτε τη γλώσσα σας ή τα χέρια σας στις θηλές τους. Προσεκτικά ελαφριά δαγκώματα που και που θα αυξήσουν την ευχαρίστησή τους…..

ΛΕΩΝ
Η πλάτη
Μπορείτε να ξεκινήσετε μια πρώτη προκαταρκτική ευχαρίστηση στο μπάνιο. Καθώς με τρυφερές κινήσεις θα τρίβετε την πλάτη του με το σφουγγάρι, ένας Λέων θα μετατραπεί σε σωστό ερωτικό ηφαίστειο. Καθώς θα βρίσκεστε στην κορυφή της ηδονής που εσείς θα του έχετε χαρίσει, αρχίστε να του γρατζουνάτε την πλάτη. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε και αρωματικά έλαια που θα ξυπνήσουν όλες τις αισθήσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το στομάχι
Οι Παρθένοι ως οι πλέον ευαίσθητοι στο σημείο του στομάχου, αντιδρούν αμέσως στα ερωτικά σας καλέσματα, όταν τους αγγίζετε με τη γλώσσα σας και τα μαλλιά σας στο στομάχι τους. Συνεχίστε για αρκετή ώρα και φιλήστε τον αφαλό του και θα δείτε πόσο καλά αποτελέσματα θα έρθουν. Δεν θα τα πιστεύετε!
EROGENIC ZONES of the 12 signs
ΖΥΓΟΣ
Κάτω πλάτη και γοφοί
Μπορείτε εύκολα να ξεχωρίσετε αν κάποιος είναι Ζυγός από τους έντονους και όμορφα σχηματισμένους γοφούς τους. Στην πιο παθιασμένη σας στιγμή στο κρεβάτι ,αρχίστε να τον/την χαϊδεύετε τρυφερά στους γοφούς και θα δείτε πόσο πολύ θα ερεθιστούν. Αν πάλι θέλετε να «στείλετε» τον/την σύντροφό σας που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού δεν έχετε παρά να τον/την ξαπλώσετε μπρούμυτα και με τις θηλές του στήθους σας να ακουμπήσετε στο κάτω μέρος της πλάτης του/της. Θα τρελαθεί από ηδονή.!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα γεννητικά όργανα
Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να αναζητήσετε την ερωτογενή ζώνη ενός ή μίας Σκορπιού. Ένα απλό χάιδεμα στον άντρα Σκορπιό στο πέος του, μπορεί να τον οδηγήσει στην…… τρέλα της απόλυτης ηδονής. Και φυσικά τίποτα δεν μπορεί να τον διεγείρει παραπάνω από τον στοματικό έρωτα. Ανάλογη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσετε και για μία γυναίκα Σκορπιό ή οποία τρελαίνεται απο ηδονή όταν την αγγίζουν χαμηλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι μηροί
Χαϊδεύοντας τρυφερά το σημείο του μηρού που βρίσκεται κοντά στα γεννητικά όργανα, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε για να ξυπνήσετε τις αισθήσεις ενός Τοξότη, είτε πρόκειται για γυναίκα είτε για άντρα. Οι γυναίκες Τοξότες είναι επίσης πολύ ευαίσθητες σε ένα απαλό χάιδεμα των μαλλιών τους. Κάτι άλλο που τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι Τοξότες, είτε πρόκειται για γυναίκες είτε για άντρες, θα σας ευγνωμονούν αν αρχίσετε να τρίβετε τους μηρούς τους στο πίσω μέρος με ζεστό λάδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα γόνατα
Το πάθος του πιάνει φωτιά όταν τον/την φιλάτε στο πίσω μέρος των γονάτων του. Ξαπλώστε τον /την μπρούμυτα και αρχίστε να κινήστε από πάνω προς τα κάτω στο σώμα του ακουμπώντας μόνο τις θηλές τους στήθους σας. Όταν φτάσετε στο σημείο των γονάτων, επιμείνετε γιατί θα τους εξιτάρετε ακόμη περισσότερο και σίγουρα η ερωτική πράξη που θα ακολουθήσει θα σας οδηγήσει στους επτά ουρανούς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την κορυφή ως τα νύχια
Οι Υδροχόοι ακριβώς επειδή είναι περισσότερο άτομα της φαντασίας και όχι της σωματικής επαφής, αυτής κάθε αυτής, δεν έχετε παρά να γίνετε απέναντί τους άκρως αισθησιακοί και να τους χαρίσετε ηδονή σε κάθε σημείο του σώματος. Λατρεύουν τα προκαταρκτικά και έτσι μπορείτε άφοβα να ψαχτείτε στο σώμα τους, να πιείτε όλους τους χυμούς τους και να τους απολαύσετε για ώρες ατελείωτες στο κρεβάτι. Tip Δώστε ιδιαίτερη σημασία στους αστραγάλους τους και περιποιηθείτε τους όπως τους αρμόζει!

ΙΧΘΕΙΣ
Τα πόδια
Αντιδρούν όταν ξεκινάτε ένα απαλό μασάζ, χαϊδεύοντας τις γάμπες και τα πόδια τους με τρυφερότητα. Με τις άκρες των δακτύλων σας ή ένα πούπουλο ακουμπήστε απαλά τα πόδια τους, δαγκώνοντας τα πού και πού ελαφριά. Πιστέψτε μας, θα τρελαθούν από ηδονή!
Myastro

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια