Κεφτές γεμιστός με σπαγγέτι

Εάν ψάχνετε συνεχώς νέες πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής, τότε είσαι στο σωστό μέρος.
Η συνταγή που ακολουθεί είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει τελευταία και είναι σίγουρο πως θα σας ξετρελάνει!
Από τη στιγμή που την είδαμε ξέραμε πως έπρεπε να σας τη δείξουμε.
Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μία παραλλαγή στο πιθανώς πιο αγαπημένο φαγητό όλων των εποχών: μακαρόνια με κιμά.
Εδώ όμως, αντί να βάλουμε τον κιμά πάνω από τα μακαρόνια, τυλίγουμε τον κιμά γύρω από τα μακαρόνια και το αποτέλεσμα είναι όλα τα λεφτά!
Για τα ζυμαρικά:
4 μερίδες ζυμαρικά μαλλιά αγγέλου
1/4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού λιωμένο σκόρδο
1 σάλτσα ντομάτας
1  κονσέρβα ντομάτες με βασιλικό
6 φύλλα βασιλικού
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 πρέζα κόκκινο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

Για τον κεφτέ:
3 κιλά βοδινό κρέας, το 80% άπαχο
1/2 κρεμμύδι, μικρά ζάρια
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού λιωμένο σκόρδο
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
τυρί πεκορίνο Romano 1/4 φλυτζάνι
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire
Παρμεζάνα για το γαρνίρισμα
Αρχικά βάζουμε τον κιμά μέσα σε ένα μπολ και από πάνω τα ζυμαρικά και καλύπτουμε από πάνω με ένα δεύτερο στρώμα κιμά.
Χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο, του δίνουμε κυκλικό σχήμα και το βάζουμε για ψήσιμο, προσέχοντας να μην κλείσουμε εντελώς το αλουμινόχαρτο για να ψηθεί καλά.
Μετά από μία ώρα, θα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Related Posts