Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολόγος Βιργινία Λεούση -2017

«Έφυγε» από την ζωή η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση, το πρωί της Πέμπτης, μετά από 1,5 μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο και στην εντατική. Η Βιργινία Λεούση, νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στις αρχές του Φεβρουαρίου.
Στο πλευρό της, αυτές τις δύσκολες ώρες ήταν ο σύζυγός της Μιχάλης Σεράτος, τα παιδιά της Αποστόλης και Άντα και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η αστρολόγος - μελλοντολόγος βρισκόταν στο σπίτι της στον Πειραιά με τον σύζυγό της Μιχάλη Σεβαστό και έναν φίλο τους, όταν πήρε ένα κοκτέιλ αναλγητικών μαζί με την αντιβίωσή της, ελπίζοντας να υποχωρήσουν το συντομότερο ο βήχας και η εξάντληση που ένιωθε από μια ίωση που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες.
Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε αδιαθεσία και κατόπιν δύσπνοια. Έπαθε, κατά τα φαινόμενα αλλεργικό σοκ, ο λαιμός της πρήστηκε και καθώς αδυνατούσε να αναπνεύσει, λιποθύμησε.
Η έγκαιρη επέμβαση του φιλικού προσώπου της, που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες κάνοντάς της καρδιοαναπνευστική ανάταξη, αποδείχθηκε σωτήρια και η Βιργινία Λεούση έδειχνε να συνέρχεται. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε ότι είχε πάθει μια καρδιακή ανακοπή από το αλλεργικό σοκ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια