Ωροσκόπιο 2017 Όσα θα φέρει η νέα χρονιά

Εν αναμονή λοιπόν της αφίξεως του νέου έτους σε μερικές εβδομάδες. Το τρέχον 2016 σίγα – σιγά, παραδίδει την σκυτάλη και αποδίδει αστρολογικές όψεις, που θα επηρεάσουν τουλάχιστον ένα εξάμηνο μπροστά σχέσεις, εργασία και γενικότερα τις ανθρώπινες σχέσεις, σε κάθε επίπεδο.
Τα πάντα – όλα για τα ζώδια:
Κριός: Μια υπερδραστηριότητα που θα σας δικαιώσει και θα σας φωτίσει στα μάτια των τρίτων. Η Αγάπη σας προκαλεί.
Ελεύθεροι: Έχει έρθει πια το χρονικό εκείνο σημείο, που θα πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω σας, υποθέσεις που όσο και αν τις παλέψατε δεν ολοκληρώθηκαν. Δεν έχει σημασία, αν δεν ήταν γόνιμες οι συνθήκες, ή η άλλη πλευρά δεν ήθελε… παρά μόνο, το αντικειμενικό γεγονός, ότι δεν επανασυνδεθήκατε. Τώρα είναι πια στο χέρι του άλλου συντρόφου, η οποιαδήποτε νέα κίνηση.
Σε Σχέση: Αυτοί που θα καταφέρουν και θα κόψουν την κορδέλα του νέου έτους μαζί, είναι και αυτοί που μέσα στο πρώτο τρίμηνο θα προτιμήσουν μια πιο δεσμευτική κατάσταση στο μεταξύ τους. Ακόμη και αν στο τώρα, υπάρχουν εκκρεμή διαζύγια – τρίτα παιδιά – περιουσιακά… εύκολα θα ξεπεραστούν.

Οικονομικά: Είσαστε από τώρα σε άψογη κατάσταση και αυτό θα συνεχιστεί τουλάχιστον, όλο το πρώτο 6μηνο του νέου έτους. Όσοι αναζητούν νέα εργασία, θα την έχουν από τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, και αυτοί που σκέφτονται να πάνε εξωτερικό, θα το κάνουν με περισσή ευκολία.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος και Απρίλιος
Ταύρος: Ανοίξτε την αγκαλιά σας και υποδεχτείτε, όλα τα μεγάλά δώρα και τις εκπλήξεις του σύμπαντος που σας πλησιάζουν γοργά.

Ελεύθεροι: Ζυγίστε την υπομονή σας, και θα δείτε ότι από τις πρώτες κιόλας ημέρες του καινούργιου έτους, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες όχι μόνο για να ξανασμίξετε με έναν πρώην σύντροφο σας και σχετικά εύκολα, αλλά να αλλάξετε και την οικονομική σας κατάσταση. Θα συμβούν και τα δύο ταυτόχρονα.

Σε Σχέση: Είσαστε πια με τα χέρια σηκωμένα ψηλά. Όλες οι προσπάθειες σας, έχουν γίνει και σε κάθε επίπεδο, για να κάνετε το ταίρι σας, να έρθει στους δικούς σας – σωστούς δρόμους. Ο Δίας σε όψεις πάνω σας από τον Ζυγό, μόνο σε επιτυχία θα σας φέρει, λίγη υπομονή. Τίποτα δεν έχει χαθεί.

Οικονομικά: Μπορεί οι μήνες που πέρασαν να σας ζόριζαν οικονομικά όμως το νέο έτος, και μέσα από την ξαφνική βοήθεια ατόμου κύρους, θα σας

αποδώσει αυτά που ζητάτε, ίσως και περισσότερα. Στο πρόγραμμα είναι ταξίδια και αγορές.

Τυχεροί μήνες: Ιανουάριος και Μάρτιος
Δίδυμοι: Ο δρόμος είναι ανοιχτός από τώρα και αυτό θα συνεχιστεί σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο για μεγάλο διάστημα.

Ελεύθεροι: Σίγουρα όλα τα έχετε πια προσμετρήσει, με απόλυτη ωριμότητα και σε βάθος. Με τον Κρόνο από τον πύρινο οίκο απέναντι σας, όλα αλλάζουν και έρχονται στις δικές σας προδιαγραφές και διαστάσεις. Μέσα από τα περιβάλλοντα σας θα σας προσεγγίσει νέα αγάπη τον πρώτο μήνα του ’17, και θα σας αναστατώσει, όπως ποτέ άλλοτε.

Σε Σχέση: Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την καλή σας ερωτική σχέση, και αυτό μέσα στο πρώτο 2μηνο δεν αποκλείεται να σας αποδώσει γάμο, παιδί, αλλαγή σπιτιού. Οι διπλές σχέσεις, που συνεχίζουν ίσως να πάρουν μια ξαφνική τροπή, που θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε άμεσα σκέψεις αλλά τις τελικές σας αποφάσεις.

Οικονομικά: Όλο αυτό που έχετε φτιάξει, ίσως να χρειαστεί να το τροποποιήσετε. Υπάρχει η πιθανότητα, την αποχή των Ιχθύων να σας γίνει μια σημαντική πρόταση για αλλαγή εργασίας, ίσως και πόλης. Χρήματα από κληρονομιές είναι κοντά στο να σας αποκαλυφθούν και να σας λύσουν τα χέρια.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος και Μάιος
Καρκίνος: Είσαστε σε κάθε τομέα ελεύθεροι, να πράξετε και να αρπάξετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Λίγη υπομονή ακόμη.

Ελεύθεροι: Αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας πια λυτρωμένο, από κάθε παλιό πόνο. Αυτό που περάσατε το προηγούμενο διάστημα, σας έχει γίνει μάθημα και σίγουρα το έχετε πετάξει πίσω σας. Νέες καταστάσεις υγιείς, θα σας κυκλώσουν και είναι πιθανόν μέχρι και σε γάμο να φτάσετε, μέσα στον πρώτο εξάμηνο του 2017.

Σε Σχέση: Μετά από συνεχόμενες διαπραγματεύσεις και υποχωρήσεις, φυσικά και θα έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε, στα χέρια σας. Αυτός ο άνθρωπος που τόσο αγαπάτε, θα γίνει δικός σας στο 100%. Από την πρώτη Πανσέληνο του έτους, θα δείτε τεράστιες και θετικές αλλαγές – βελτιώσεις στην συμπεριφορά τους προς εσάς.

Οικονομικά: Ακολουθείτε τον δικό σας δρόμο, και αυτός θα σας οδηγήσει μόνο στην οικονομική ευρωστία και ανάπτυξη. Επενδύσεις, επιχειρήσεις, αγορές, όλα θα αρχίσουν να σας αποδίδουν αρκετό χρήμα και πολλή φήμη.

Τυχεροί μήνες: Ιανουάριος και Απρίλιος
Λέων: Η ζωή σας θα αλλάξει κάθετα και όλα αυτά που τόσο καιρό επιθυμήσατε θα έρθουν μπροστά σας και θα ζητήσουν την αποδοχή σας.

Ελεύθεροι: Ξεκινάει το νέο έτος, με πολλά – διαφορετικά μέτωπα στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Αυτό είναι καλό γιατί οι αστρολογικές όψεις του Ερμή τότε, θα σας δώσουν τα κίνητρα για να κάνετε τις αλλαγές σας. Μέσα σε όλη αυτήν την ευχάριστη κατάσταση, εσείς θα βρείτε και το ιδανικό σας ταίρι. Ή μπορεί να σας βρει αυτό πρώτο.

Σε Σχέση: Η σχέση – γάμος σας, θα ομαλοποιηθεί από την εποχή του Υδροχόου και μετά. Θα αντιληφθείτε ότι το ταίρι σας, έχει πια καταλάβει το μέγεθος της αληθινής σας αγάπης και θα σας αποδώσει συζητήσεις, που έπρεπε να έχουν γίνει, να σας δώσει απαντήσεις, αλλά και πάνω από όλα να σας αγκαλιάσει με τα συναισθήματα του.

Οικονομικά: Είσαστε αρκετά τυχεροί, σε ότι και να κάνετε. Η εργασία η υπάρχουσα, σας δίνει πιστώσεις και επιπλέον χρήμα – προαγωγή. Αυτοί που ψάχνουν θα έρθουν αντιμέτωποι με το όνειρο τους. Αρκετοί και αυτοί θα επιστρέψουν στην γενέτειρα τους.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος και Μάρτιος
Παρθένος: Μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή, που θα τροποποιήσει προς το πολύ καλύτερο την ερωτική σας ζωή. Ίσως μια δέσμευση – ένα παιδί.

Ελεύθεροι: Τα σημάδια της ανάκαμψης, είναι ορατά και σας κάνουν σινιάλο. Τελείωσαν οριστικά οι άσχημες καταστάσεις, που ταλαιπώρησαν την καρδιά και το μυαλό σας. Τέλος Ιανουαρίου, σας έρχεται μια νέα αγάπη που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε συναισθήματα πρωτόγνωρα και ασφάλεια σε όλο το εύρος τους. Προμηνύονται αρραβώνες και συγκατοικήσεις.

Σε Σχέση: Έχετε αυτό που ζητάτε και όχι μόνο. Είσαστε από τους πιο τυχερούς στην αγάπη, και σε ότι συσχετίζεται με αυτό. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Όλο το πρώτο τρίμηνο, και με την υποστήριξη των γοργών πλανητών, θα δεχτείτε ισχυρή… αλλά ευχάριστη πολιορκία για δέσμευση ή κάτι περισσότερο.

Οικονομικά: Σίγουρα έχει έρθει η ώρα να κάνετε αυτά που θέλετε και σε πρακτικό επίπεδο. Τυχερά λεφτά, αλλαγή εργασίας, άνοιγμα καινούργιων δραστηριοτήτων σας αποδίδουν άνεση και καλύτερη ψυχολογία. Όσο θα τρέχει το έτος, αυτό θα πολλαπλασιάζεται.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος και Ιούνιος
Ζυγός:
Εσείς με τον Δία και μέχρι τις αρχές του επόμενου Φθινοπώρου, θα κάνετε όλα αυτά που απλά σας έλειψαν. Θα έχετε και υποστηριχτές.

Ελεύθεροι: Δεν έχετε ήδη κανένα παράπονο ή δυσκολία. Ο Δίας έχει πραγματικά καθαρίσει τα πάντα από τον δρόμο της ευτυχίας σας. Όχι άλλα πισωγυρίσματα και καταστάσεις αδιέξοδες. Δύο τουλάχιστον νέα πρόσωπα, που θα σας πολιορκήσουν, έκαστο με τον δικό του τρόπο, για να κερδίσουν την προσοχή σας.

Σε Σχέση: Τίποτα πια εσάς δεν σας τρομάζει. Περάσατε όλα τα πιθανά σκαμπανεβάσματα, στην σχέση σας και το μόνο που απομένει στο τώρα είναι απλά να προσθέσετε κάτι, που θα σας ενώσει ακόμη περισσότερο. Από την εποχή του τέλους του Αιγόκερου, θα έρθουν και οι παλιοί σύντροφοι, με σκοπό την επανασύνδεση.

Οικονομικά: Είσαστε σε μια ανοδική φάση, που όλα τα δύσκολα θα ξεπεραστούν και θα σας αποδώσουν υλική ασφάλεια. Αλλαγές σε επάγγελμα ή κάτι παράλληλο, θα σας προτείνουν μέσα στον Ιανουάριο. Σκεφτείτε πολύ πριν απαντήσετε.

Τυχεροί μήνες: Ιανουάριος και Ιούλιος
Σκορπιός: Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει από όλους αυτούς τους τρίτους… που τους προηγούμενους μήνες σας ξέχασαν.

Ελεύθεροι: Είσαστε πια τόσο συγκροτημένοι στα θέλω σας, που τσάμπα θα σας χτυπάνε την πόρτα της καρδιάς σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Μέσα στον πρώτο μήνα κιόλας, θα έχετε μια παλιά σας ιστορία να σας προτείνει τον ουρανό με τα άστρα, και έναν νέο έρωτα να σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

Σε Σχέση: Σίγουρα δεν επιθυμείτε να ξαναπεράσετε τα παλιά. Είσαστε τόσο αυστηροί με όλους, που δεν θα επιτρέψετε ούτε καν στον σύντροφο σας ή στα περιβάλλοντα του, να σας ξαναστεναχωρήσουν ή να σας κριτικάρουν. Δεν είστε άλλωστε και τα πιο επικοινωνιακά ζώδια.

Οικονομικά: Οι κινήσεις, που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, σας αποδίδουν καρπούς και σταθερότητα. Προσεχώς θα είστε σε θέση να αλλάξετε μέχρι και τόπο διαμονής, να προβείτε σε μεγαλύτερες αγορές και να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας… δια παντός.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος και Μάρτιος
Τοξότης: Όλα θετικά είναι και θα συνεχίσουν να είναι και το νέο έτος. Ο Κρόνος είναι ο ισχυρός σας σύμμαχος, που θα σας κάνει όλα τα χατίρια.

Ελεύθεροι: Οι ανταγωνισμοί μέσα σε σχέσεις έχουν τερματιστεί και μαζί και οι ζήλιες και οι εντάσεις. Δεν είστε πια εσείς για τέτοιες καταστάσεις. Μετά από

ένα μικρό διάστημα, που είστε τελείως μόνοι σας μπορείτε να βρείτε κάποιον που ταιριάζει στα δικά σας μέτρα και ιδιαιτερότητες. Ίσως και να υπάρχει ήδη, και απλά να σας φανερωθεί τότε.

Σε Σχέση: Οι δυναμικές σας έχουν κάνει τον κύκλο τους. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να εισπράξετε, όλα αυτά που είχατε δικαίως ζητήσει από τον άνθρωπο σας. Θα τα λάβετε και ακόμη περισσότερα. Επίσης παρελθούσες ιστορίες που θα προβάλουν, καλύτερα κλείσετε τους τον δρόμο.

Οικονομικά: Το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου, θα έχετε πολλές αποφάσεις πρακτικές να φέρετε εις πέρας. Ξεκινήστε με τα μικρότερα και επεκταθείτε στα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά. Το χρήμα πάντως και η εργασία, δεν θα σας λείψουν.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος και Απρίλιος
Αιγόκερως: Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί πια. Δεν θα δώσετε χρόνο και χώρο σε κανέναν, αν πρώτος… δεν το κάνει αυτός για εσάς.

Ελεύθεροι: Όλες οι συζητήσεις και τα προγράμματα έχουν γίνει. Με το ποδαρικό του, το νέο έτος, θα σας δώσει αφορμές για συγκατοικήσεις, γάμους και απομάκρυνση από παλιές δεσμεύσεις – διαζύγια. Ένα καλό ξεκαθάρισμα μέσα στον Ιανουάριο, που θα δώσει το στίγμα του σε όλους τους επόμενους μήνες. Ο Πλούτωνας έχει πολλά ακόμη να σας προσφέρει.

Σε Σχέση: Σίγουρα ο χρόνος αλλάζει πάνω στο δικό σας ζώδιο και σας αποδίδει την μέγιστη ενέργεια του, προκειμένου να ρυθμίσετε με τον άνθρωπο σας. Πλέον έχουν απομακρυνθεί όλες οι παρεξηγήσεις και τα διλήμματα από το μεταξύ σας. Ευκαιρίες για αγορές και ταξίδια.

Οικονομικά: Νέες προτάσεις για συνεργασίες ή καινούργια θέση εργασίας, σας παρουσιάζονται μέσα στις πρώτες εβδομάδες. Οτιδήποτε συσχετίζεται με το εξωτερικό θα χρειαστεί ίσως και την φυσική σας παρουσία. Επίσης τύχη σε λεφτά από ξεχασμένες κληρονομιές.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος και Οκτώβριος
Υδροχόος: Είσαστε ίσως από τους πιο ευνοημένους, που θα διαπιστώσετε σε πρακτικό επίπεδο την απόλυτη υποστήριξη, του σύμπαντος αλλά και των ανθρώπων.

Ελεύθεροι: Δεχτείτε την πραγματικότητα, ακόμη και αν αυτή λέγεται γαλήνια και συνειδητή μοναξιά. Μέχρι να εισέλθει η εποχή των γενεθλίων σας, θα έχετε πέσει στα δίχτυα νέου έρωτα, που θα συμπληρώσει όλα τα κενά που σας άφησαν οι προηγούμενες σχέσεις και οι κακές καταστάσεις.

Σε Σχέση: Η αισθηματική σας ζωή, αντικατοπτρίζει μόνο ένα κομμάτι των επιθυμιών σας. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, θα πρέπει να

μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα. Θα δείτε και εσείς οι ίδιοι την θετικότατη υποστήριξη του.

Οικονομικά: Είσαστε επαρκείς σε όλα σας. Μια προσοχή μόνο τον Φεβρουάριο σε υποθέσεις περιουσιακών ή εκκρεμότητες από διαζύγια και απαιτήσεις τρίτων. Εύκολα όμως θα τα ξεπεράσετε… μόνιμα.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος και Ιούλιος
Ιχθείς: Είσαστε πια ασφαλείς και έτοιμοι για να κάνετε τις τεράστιες ανατροπές σας, σε κάθε τομέα της ζωής σας και να καταπλήξετε τα πλήθη.

Ελεύθεροι: Μέχρι να ξεκινήσει ο ζωδιακός σας μήνας, εσείς θα έχετε πέσει ερωτικά.. πρόσωπο με πρόσωπο με μια παλιά σας αγάπη, που θα σας προσεγγίσει από τέλος του ‘16, και θα συνεχίσει την έντεχνη και διπλωματική σας πολιορκία μέχρι να πείτε το ναι… σε μια επανασύνδεση.

Σε Σχέση: Προσπεράστε τις μικροπρέπειες και τις λεκτικές σας διαφορές. Δεν έχει κανένα νόημα να συγκρούεστε πια για υποθέσεις που δεν ισχύουν πια, και έχει μείνει μόνο η ανάμνηση τους. Ακόμη και πρακτικά θέματα, θα έρθουν πια σε ισορροπία… ίσως και μια μεγάλη αλλαγή το πρώτο δίμηνο.

Οικονομικά: Θα κάνετε τις προτάσεις σας σε ένα δικό σας πρόσωπο, για μια εν δυνάμει συνεργασία. Σκεφτείτε όλες τις πιθανές παραμέτρους. Μέσα στους επόμενους μήνες, θα δείτε και τους κόπους των προσπαθειών σας να ανθίζουν.

Τυχεροί μήνες: Απρίλιος και Ιούλιος
astro-live

Related Posts