Κωσταντινουπολίτικη τράπουλα

Η Κωσταντινουπολίτικη τράπουλα φωτίζει τις σχέσεις
Από τις πιο διάσημες τράπουλες της Ανατολής. Οι 25 έγχρωμες κάρτες στα χέρια του Ερμηνευτή – Μάντη, αποδίδουν τα μελλούμενα και τους χρόνους… που αυτά θα συμβούν.
Προβλέψεις 3 – 5 ημερών:

Κριός: Το Πιθάρι με τις χρυσές λίρες – Νο 05
1) Τα δικά σας σχέδια σε αγάπη και μελλοντικές δεσμεύσεις, είναι έτοιμα να ολοκληρωθούν. Μένει λίγος χρόνος για να δείτε και τις σκέψεις του συντρόφου σας.
2) 2) Αποφύγετε να εμπλακείτε σε περιπέτειες που έχουν τη βάση τους στο παρελθόν. Ούτε και τότε είχατε επιτυχία.
Τύχη Ερωτική: Μεγάλη

Ταύρος: Η Βίβλος του Έρωτα – Νο 10
1) Δεν σκοπεύετε να ξεκινήσετε καμία σχέση που να μην έχει αρχή, μέση και συνέχεια. Εξηγηθείτε από την αρχή και κερδίστε την μάχη εύκολα.
2) Μην θεωρείτε ότι όλα είναι τυχαία σύμπτωση. Ίσως και κάποιος που σας σκέφτεται, θέλει να σας πλησιάσει με διπλωματικό τρόπο.
Τύχη Ερωτική: Καλπάζουσα

Δίδυμοι: Επιτυχία σε Γάμο – Νο 02
1) Είσαστε αφηρημένοι. και αυτό το άτομο που υπάρχει δίπλα σας ήδη το έχει αντιληφθεί. Προσοχή στις ξαφνικές αποκαλύψεις… που θα δυσαρεστήσουν.
2) Εκφραστείτε με συνέπεια σε αυτά που έχετε τάξει στον άνθρωπο σας. Ίσως σας περνάει από κάποια τεστ αισθηματικά, για να πεισθεί για εσάς.
Τύχη Ερωτική: Πολλές εξελίξεις

Καρκίνοι: Ο Βασιλιάς – Νο 08
1) Αναβάλετε οτιδήποτε έχετε οργανώσει, αν τελικά ο σύντροφος σας δεν είναι σύμφωνος. Και να το συνεχίσετε, θα έχετε στην πορεία καθυστερήσεις και εμπόδια.
2) Χρησιμοποιήστε τον διπλωματικό σας λόγο για να γαληνεύσετε τις καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας. Αυτό θα έχει σίγουρα επιτυχία.
Τύχη Ερωτική: Θετική

Λέων: Η Θάλασσα με τα 4 Πλοία – Νο 14
1) Προστατέψτε τα αισθηματικά σας κεκτημένα, και μην κάνετε πολλές ανακοινώσεις σε άτομα που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν.
2) Ευχάριστα τα νεότερα που θα σας έρθουν από άτομο με το οποίο έχετε χιλιομετρική απόσταση. Πολλά και τα οικονομικά δεδομένα, που θα σας ενισχύσουν.
Τύχη Ερωτική: Μοναδική

Παρθένος: Η Βασίλισσα – Νο 20
1) Κάντε μια παραπάνω προσπάθεια να κοντρολάρετε το ταίρι σας, που έχει τάσεις φυγής – περιέργειας. Προτείνετε του κάτι διαφορετικό και αποκλειστικό.
2) Δεχτείτε να συμβιβαστείτε εν αρχή, με το άτομο που έχει κατακτήσει την καρδιά σας. Σε αργότερους χρόνους κάντε και τις διορθώσεις σας.
Τύχη Ερωτική: Ασφάλεια και αποκλειστικότητα

Ζυγός: Το αγαπημένο Ζευγάρι – Νο 01
1) Αν κάτι δεν έχετε καταλάβει, καλό θα ήταν αυτό το χρονικό διάστημα να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, και να βρείτε τι φταίει και τι μπορεί να βελτιωθεί.
2) Οι κινήσεις που κάνετε με τη λογική να κατακτήσετε μια καινούργια προσωπικότητα, μόνο πιέζουν και τρομάζουν. Διπλωματία μόνο.
Τύχη Ερωτική: Επιτυχημένη

Σκορπιός: Το Κλειστό Σπίτι – Νο 25
1) Είσαστε μόνοι σας και αυτό είναι κάτι που το έχετε επιλέξει εσείς, αλλά και μέχρι να βρεθεί κάτι καινούργιο που θα είναι συμβατό με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας.
2) Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες και δημόσιες σχέσεις που θα σας ανεβάσουν το ηθικό, αλλά και θα απομακρύνουν τις μνήμες του παρελθόντος.
Τύχη Ερωτική: Αναζωογόνηση και προσέγγιση

Τοξότης: Το Κάρο με τα Άλογα – Νο 03
1) Οι σχέσεις σας θα μπουν σε κρησάρα. Αδυνατείτε να συντονιστείτε με τη μετριότητα και τις υπόγειες συμπεριφορές. Αλλάξτε δρόμο.
2) Μπορείτε εσείς οι ελεύθεροι να προετοιμαστείτε για έναν νέο έρωτα, που είναι σε δρόμο και σας πλησιάζει. Ολοκλήρωση ζωής.
Τύχη Ερωτική: Δέσμευση

Αιγόκερως: Ο αναμμένος Πυρσός – Νο 21
1) Έχετε ανοίξει μέτωπα με το παρελθόν και το παρόν. Είσαστε στη μέση. Αφήστε τους τρίτους – ενδιαφερόμενους, να σας πλησιάσουν ερωτικά.
2) Μόνο για το καλό σας είναι αυτά που σας συμβαίνουν. Ακόμη και ξαφνικοί χωρισμένοι, είναι μόνο για το καλό σας, το απώτερο.
Τύχη Ερωτική: Εξέλιξη

Υδροχόος: Οι 4 Διέξοδοι – Ορίζοντες- Δρόμοι – Νο 19
1) Η αυτοπεποίθηση σας είναι στην κορυφή. Αυτό θα συμπληρωθεί μέσα από λόγια και πράξεις αγάπης, από τον δικό σας άνθρωπο.
2) Θα βγείτε από τη δύσκολη θέση ενός χωρισμού. Θα βρεθούν πολλοί νέοι «μνηστήρες» που θα σας γοητεύουν… πολύ.
Τύχη Ερωτική: Ολοκλήρωση αγάπης

Ιχθείς: Το Πλανητικό Σύστημα – Νο 12
1) Απλά και ειλικρινά μιλήστε στον άνθρωπο σας, και θα δείτε ότι θα σας υποστηρίξει. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε δεσμεύσεις – πορεία κοινή.
2) Οι προτάσεις που θα σας γίνουν, θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για εσάς. Μπορεί ένας νέος και σημαντικός έρωτας να είναι στη γέννηση του.
Τύχη Ερωτική: Ερωτική σκέψη
 www.astro-live.gr

Related Posts