4 είδη ανθρώπων λατρεύουν τα κουνούπια

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον, μπορεί και τον ίδιο μας τον εαυτό, που αποτελεί το αγαπημένο γεύμα των κουνουπιών.

Για κάποιον περίεργο λόγο, οι άνθρωποι αυτοί προσελκύουν τα κουνούπια πάρα πολύ. Από ότι φαίνεται, όμως, υπάρχει λόγος που τα κουνούπια τσιμπάνε αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από τους άλλους.
Οι επιστήμονες υγείας πιστεύουν, ότι τα κουνούπια προτιμούν να τσιμπάνε τους συγκεκριμένους ανθρώπους περισσότερο από τους άλλους, εξαιτίας 4 συγκεκριμένων παραγόντων.
1.Εγκυμοσύνη.
Τα κουνούπια προσελκύονται από το διοξείδιο του άνθρακα που παράγουμε οι άνθρωποι, όταν αναπνέουμε. Οι έγκυες γυναίκες παράγουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα, οπότε γι’αυτό τα κουνούπια τις προτιμούν περισσότερο.
2.Γυμναστική.
Τα κουνούπια προσελκύονται από το γαλακτικό οξύ, που παράγεται σε μεγαλύτερες ποσότητες στο σώμα μας, όταν γυμναζόμαστε.
3.Κατανάλωση αλκοόλ.
Οι ειδικοί έχουν διαπιστώσει, ότι τα ποτά που παράγουν θερμότητα μας κάνουν πιο ελκυστικούς στα κουνούπια. Συγκεκριμένα, το αλκοόλ αυξάνει την θερμοκρασία του σώματος και τα κουνούπια δεν μπορούν να αντισταθούν στην θερμότητα που παράγει στο σώμα μας.
4.Ομάδα αίματος 0.
Οι έρευνες που έχουν γίνει δείχνουν, ότι οι πιθανότητες να δεχθεί κάποιος με ομάδα αίματος 0 τσιμπήματα κουνουπιών είναι 83%. Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Α είναι λιγότερο πιθανό να δεχθούν τσιμπήματα κουνουπιών.
aol.com

Related Posts