Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η ΑΛΦΑΒΗΤΑ του ΣΕΞ xxx

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Για να μην αναρωτηθείς ξανά αν πιάνεις παιδί με το φιλί (όχι, δεν πιάνεις).
Στην αρχή υπήρχαν οι δεινόσαυροι.
Αλλά δεν έκαναν πολύ σεξ, γι' αυτό και εξαφανίστηκαν.
Για να μην εξαφανίζεσαι κι εσύ όταν ακούς για σεξ νομίζοντας ότι είναι μια δραστηριότητα που δεν κατέχεις, πρέπει να μυηθείς τουλάχιστον στα βασικά.

Αυνανισμός: Όταν διεγείρεσαι (φτιάχνεσαι) «μαλάσσοντας» τα γεννητικά σου όργανα με το χέρι μέχρι να φτάσεις σε οργασμό, χωρίς όμως να κάνεις σεξ με κάποιον. Μια μοναχική δραστηριότητα, που ήταν -και ίσως είναι ακόμα- ταμπού. Σε κάποιες εποχές έλεγαν ότι προξενεί ανεπανόρθωτες βλάβες στην ακοή, η εξάσκηση ετών όμως έδειξε ότι η μόνη σχέση που έχει με την ακοή είναι ότι μαθαίνεις να «ακούς» καλύτερα το κορμί σου και ότι παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις τι σε φτιάχνει στο σεξ.

Αιδοιολειξία: Όταν εκείνος προσπαθεί να σε ερεθίσει και να σε ικανοποιήσει με τη γλώσσα του. Oι περισσότεροι άντρες θέλουν να σου το κάνουν, αλλά δε γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά. Φυσικό είναι άλλωστε. Κανείς δε γνωρίζει το σώμα σου καλύτερα από σένα. Για να κάνεις απογειωτική τη δραστηριότητα αυτή, μην ντραπείς να τον κατευθύνεις εσύ και, αν κάνει κάτι που σου αρέσει, μπορείς να του το εκφράσεις όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με ανάλογους αναστεναγμούς ευχαρίστησης. Υπάρχουν γυναίκες που έρχονται σε οργασμό μόνο με αιδοιολειξία.

Αυτοκίνητο: Τροχοφόρο όχημα που σε οδηγεί στον προορισμό σου, αλλά αν το χρησιμοποιήσεις σαν κρεβατοκάμαρα μπορεί να σε οδηγήσει και στον έβδομο ουρανό. Ιδανικό και ιδιαίτερα αφροδισιακό για σεξ στα γρήγορα, ακόμη πιο ιδανικό για όσους βλέπουν ότι τα ενοίκια έχουν φτάσει στα ύψη και δε βγαίνουν για να νοικιάσουν γκαρσονιέρα.

Βίτσιο: Ιδιόρρυθμος τρόπος να ερεθίζεσαι.

Βάλανος: Το κεφάλι του πέους. Στην κορυφή έχει μια τρυπούλα, απ' όπου ο άντρας ουρεί και εκσπερματώνει. Θεωρείται το πιο ευαίσθητο τμήμα του πέους.

Γλώσσα: Το δεύτερο πιο χρήσιμο όργανο στο σεξ, που δεν πρέπει να ξεχνάς να χρησιμοποιείς.

Δε θέλω: Ναι, μπορεί και να μη θέλεις. Κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να κάνεις σεξ χωρίς πραγματικά να το θέλεις.

Εκσπερμάτιση: Η κορύφωση του αντρικού οργασμού, που συνοδεύεται από αποβολή σπέρματος. Μιλάμε φυσικά για κάτι ευχάριστο, εκτός αν πρόκειται για πρόωρη εκσπερμάτιση, η οποία στο 99% των περιπτώσεων οφείλεται σε ψυχολογικό και πιο πάνια σε οργανικό πρόβλημα. Είναι μια κατάσταση που σας φέρνει και τους δύο σε τρομερή αμηχανία, εσένα γιατί δεν προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις κι εκείνον γιατί ξέρει ότι δε σε ικανοποίησε. Ένας τρόπος να τον καθυστερήσεις είναι η τεχνική «σταμάτα ξεκίνα». Μόλις νιώσεις ότι ερεθίζεται και είναι έτοιμος να εκσπερματώσει, πες του να σκεφτεί κάτι εντελώς αντιερωτικό, π.χ. τη δασκάλα των γαλλικών του, ή κάτι που τον ξενερώνει φοβερά, όπως ότι πρέπει να πληρώσει τη δόση για το Ιμπιζάκι. Αφού καλμάρει τελείως και του φύγει από το μυαλό η εκσπερμάτιση, ξεκινάτε απ' την αρχή. Μια τελευταία λύση είναι το αλκοόλ. Oι ειδικοί λένε ότι μερικά ποτηράκια μπορούν να τον βοηθήσουν αισθητά να το καθυστερήσει.

Εξήντα εννιά: Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα, ο φίλος σου μπρούμυτα με το κεφάλι προς τα πόδια σου και ο καθένας ασχολείται με το όργανο του άλλου (όχι το μουσικό). Και τούμπαλιν. Και όλοι είναι ευχαριστημένοι (το «όλοι» είναι σχήμα λόγου, εσάς τους δύο εννοούμε).

Εφηβαίο: Το τριχωτό μέρος του σώματος κάτω από το υπογάστριο, που καλύπτει την περιοχή των γεννητικών οργάνων αντρών και γυναικών.

Ζευγάρωμα: Η πιο ενδιαφέρουσα δραστηριότητα από καταβολής κόσμου.

Ηβική χώρα: Όχι, δε θα τη βρεις στο χάρτη. Είναι το ίδιο με το εφηβαίο.

Ηδονή: Η έντονη ευχαρίστηση που νιώθεις όταν κάνεις σεξ και ειδικά όταν «τελειώνεις».

Θηλές: Oι άντρες συνήθως προτιμούν τις μεγάλες και καλοσχηματισμένες θηλές. Αν οι δικές σου δεν είναι τέτοιες, κάνε τουλάχιστον τα στήθη σου να φαίνονται μεγαλύτερα ζουλώντας τα μεταξύ τους με τα μπράτσα σου. Για να τα κάνεις να φαίνονται πιο στητά σήκωνε τα χέρια πάνω από το κεφάλι σου (όλα αυτά όχι περιμένοντας στην ουρά της εφορίας, αλλά την ώρα του σεξ).

Ιάπωνες: Και Κινέζοι, αλλά δεν αρχίζει από «ι». Σύμφωνα με στατιστικές, οι άντρες της κίτρινης φυλής υστερούν στο μέγεθος του πέους. Το μήκος του κυμαίνεται από 10 έως 14 εκατοστά. Μακριά από μας.

Κάμα Σούτρα: Κλασικό ερωτικό έργο της σανσκριτικής φιλολογίας, όπου περιγράφονται όλες οι σεξουαλικές στάσεις και οι παραλλαγές τους. Η ακριβής μετάφραση σημαίνει «σύνολο τεχνικών και κανόνων για τον έρωτα».

Κλειτορίδα: Το κουμπί σου. Ευαίσθητο όργανο, που βρίσκεται προς τα πάνω και ανάμεσα στα χείλη του αιδοίου και διογκώνεται όταν είσαι ερεθισμένη. Είναι υπεύθυνη για έντονους οργασμούς. Πολλές γυναίκες έχουν μόνο κλειτοριδικούς οργασμούς. Όταν αυνανίζεσαι, ερεθίζεις κυρίως την κλειτορίδα σου.
Κολπικός οργασμός: Αυτός που επιτυγχάνεται με την είσοδο του πέους στον κόλπο και αφού αλλάξετε και δυο τρεις στάσεις εννοείται. Oι γυναικολόγοι ισχυρίζονται ότι είναι ο πιο συνηθισμένος οργασμός. Παρ' όλα αυτά, μελέτες στην Αμερική και την Αγγλία έδειξαν ότι λιγότερο από το 50% των γυναικών φτάνουν σε οργασμό μόνο κολπικά.

Λύσσα: Καλό είναι να σε πιάνει μόνο στο κρεβάτι.

Μόριο: Είναι το πέος, αλλά ειπωμένο πιο επιστημονικά και καθωσπρέπει...

Νυμφομανής: Μια γυναίκα που επιθυμεί να κάνει συνεχώς έρωτα, πράγμα που δεν είναι και τόσο φυσιολογικό.

Ντροπή: Στον έρωτα όλα επιτρέπονται και καλό για σένα είναι να τη βγάλεις ως λέξη από το λεξιλόγιό σου.

Ξυλιές: Ένα άγγιγμα που φέρνει πιο πολύ προς το ελαφρύ χτύπημα, μεταδίδεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια και δραστηριοποιεί περισσότερα νεύρα απ' ό,τι ένα απλό χάδι. Γι' αυτό οι νευρικές απολήξεις ανταποκρίνονται σαν τρελές σε κάθε... μπατσάκι και γι' αυτό ίσως ερεθίζεσαι περισσότερο.

Ξηρότητα: Όταν το αιδοίο σου δεν παράγει υγρά, οπότε ο Θανάσης δυσκολεύεται να διεισδύσει στον κόλπο σου. Αυτό σημαίνει ή ότι δε θέλεις τον Θανάση πλέον ή ότι αυτή η προαγωγή σε απασχολεί περισσότερο από τον Θανάση.

Ξύρισμα: Oι άντρες γενικά προτιμούν τα καλοξυρισμένα και περιποιημένα αιδοία, γι' αυτό μην εμφανίζεσαι μπροστά του σαν την κ. Φλίνστοουν.

Όρχεις: Κοινώς «καρύδια». Βρίσκονται ακριβώς κάτω από το πέος, είναι συνήθως δύο, αλλά μπορεί να πετύχεις και άντρα με ένα (μην αρχίσεις να στριγκλίζεις, «μονάρχης» είναι ο άνθρωπος). Από τους όρχεις παράγεται το σπέρμα.

Oνείρωξη: Η εκσπερμάτιση του άντρα που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου του, πράγμα που συνήθως συνδέεται με ερωτικά όνειρα.

Περίνεο: Είναι το σημείο ανάμεσα στον πρωκτό και τους όρχεις. Ένα κομμάτι στο αντρικό σώμα που, αν ξέρεις να το ερεθίσεις, είναι τόσο ευαίσθητο, που κάνει τον αντρικό οργασμό πέντε φορές πιο έντονο.

Προφυλακτικό: Ποτέ χωρίς αυτό.

Περιτομή: Η αφαίρεση της ακροποσθίας, δηλαδή του μικρού κομματιού δέρματος που ενώνει το «κεφάλι» με τον κορμό του πέους. Είναι παράδοση στους μουσουλμάνους, στους εβραίους και σε ορισμένες φυλές της Αφρικής.

Προκαταρκτικά: Το ήμισυ του παντός: φιλιά, αγκαλιές, χάδια, τα πάντα εκτός από διείσδυση.

Πρωκτικό σεξ (ή αλλιώς οθωμανικό): Όταν ο άντρας δε διεισδύει στον κόλπο αλλά στον πρωκτό της γυναίκας. Πολλοί άντρες είναι φανατικοί του πρωκτικού σεξ και αρκετές γυναίκες το απορρίπτουν, γιατί νομίζουν ότι πονάει ή ότι δεν είναι σωστό. Η αλήθεια είναι ότι στο σεξ δεν υπάρχει σωστό και μη σωστό. Πρέπει να το κάνεις μόνο όταν θέλεις και, αν χαλαρώσεις ή χρησιμοποιήσεις λιπαντικό, μπορεί να σου αρέσει ιδιαίτερα. O πρωκτός είναι μια ευαίσθητη περιοχή, που αν ερεθιστεί, μπορεί να σου προσφέρει πολύ πιο έντονο οργασμό από τον κολπικό. Η συγκεκριμένη στάση πρέπει πάντα να γίνεται με προφυλακτικό και να το αλλάζεις όταν έχει προηγηθεί ή πρόκειται να ακολουθήσει άλλη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις έγκυος με το πρωκτικό σεξ.

Ραντεβού: Γαλλική λέξη που σημαίνει «συνάντηση». Πολύς λόγος γίνεται για το ραντεβού στα τυφλά (εκτός από το «ραντεβού στο Mega»), όπου συναντάς κάποιον για πρώτη φορά χωρίς να τον ξέρεις καθόλου. Το αν θα κάνεις σεξ από το πρώτο ή από το όγδοο ραντεβού είναι δική σου υπόθεση - με το πέρασμα των χρόνων (και των αιώνων) η αντρική άποψη ότι όποια το κάνει στο πρώτο ραντεβού είναι εύκολη ελπίζουμε ότι τείνει να αλλάξει.

Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή ΣΜΝ: Είναι οι αρρώστιες που μεταδίδονται από τον έναν παρτενέρ στον άλλο με το σεξ, τον πεοθηλασμό, την αιδοιολειξία ή ακόμη και με το φιλί. Η μόνη λύση για να τα αποφύγεις είναι να χρησιμοποιείς προφυλακτικό ή να κόψεις το σεξ, πράγμα που δε σ' το συνιστούμε καθόλου.

Σημείο G: Ένα συγκεκριμένο σημείο στον γυναικείο κόλπο που αν πιεστεί και ερεθιστεί, προσφέρει πολύ έντονο οργασμό. Για πολλά χρόνια οι γυναίκες και οι παρτενέρ τους έψαχναν να βρουν το περίφημο αυτό σημείο, μέχρι που μια καινούρια θεωρία ανέτρεψε το μύθο και αμφισβήτησε την ύπαρξη και τη συμβολή του στον οργασμό. Πάντως στη Βιλαρίμπα ψάχνουν ακόμα.

Σπέρμα: Είναι ένα λευκό παχύρρευστο υγρό που βγαίνει από το πέος του άντρα τη στιγμή που εκσπερματώνει (ή αλλιώς όταν χύνει) και αν πέσει στα μαλλιά σου, κολλάει και δε βγαίνει με τίποτα (φεύγει μόνο αν κόψεις την τούφα). Αν ο φίλος σου εκσπερματώσει μέσα στον κόλπο σου και δεν έχεις ακολουθήσει κάποια αντισυλληπτική μέθοδο, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις έγκυος. Oι φήμες λένε ότι το αντρικό σπέρμα κάνει καλό στο δέρμα, αλλά κάτι φίλες μου μετά από κούρα ετών με διαβεβαιώνουν ότι όλα αυτά είναι απλώς μύθοι και δοξασίες. Από τα 15 ως τα 60 του ένα μέσος άντρας παράγει από 20 έως 50 κιλά σπέρμα.

Στοματικός έρωτας: Είναι όταν βάζεις το πέος του στο στόμα σου και προσπαθείς μ' αυτό τον τρόπο να τον ερεθίσεις. Αποκλείεται να μείνεις έγκυος αν καταπιείς το σπέρμα του, δεν αποκλείεται όμως να κολλήσεις κάποιο ΣΜΝ, οπότε δυστυχώς και αυτή τη δραστηριότητα πρέπει να την κάνεις βάζοντας στο πέος του προφυλακτικό. Λέγεται αλλιώς και πεοθηλασμός και είναι ιδανικό προκαταρκτικό παιχνίδι, για να τον κάνεις να αποκτήσει πιο σκληρή στύση. Όταν ξέρεις να το κάνεις καλά, οι άντρες το λατρεύουν (προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να μην του αρέσει).

Στύση: Αφορά το αντρικό όργανο και συμβαίνει όταν εκείνος ερεθίζεται. Όταν το πέος βρίσκεται σ'; αυτή την ευχάριστη και για τους δυο σας κατάσταση είναι πιο σκληρό απ' ό,τι συνήθως και αρκετά πιο μεγάλο. Όσο πιο μικρό είναι ένα πέος σε ηρεμία, τόσο πιο μεγάλο γίνεται σε στύση - σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις διπλασιάζεται. Το μέσο πέος σε στύση έχει μήκος 16 εκατοστά και περιφέρεια 13 εκατοστά.

Τηλεφωνικό σεξ: Εσύ του τηλεφωνείς, αυτός λέει «εμπρός» και αρχίζει το πανηγύρι (αυνανίζεστε αμοιβαία, μέχρι να φτάσετε και οι δύο σε οργασμό). Προσοχή, ο OΤΕ έχει ακριβύνει ανησυχητικά.
Πές μου κι' άλλα μωράκι μου.. (δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά.. κάπως έτσι είναι)

Τεστοστερόνη: Η πιο χαρακτηριστική αντρική ορμόνη, που ευθύνεται για την παραγωγή του σπέρματος, την ανάπτυξη των οργάνων, τη σεξουαλική επιθυμία και τα αντρικά χαρακτηριστικά όπως η τριχοφυΐα. Επίσης είναι και στήλη στο Cosmopolitan, την οποία γράφει με μεγάλη επιτυχία ο Γιώργος Μελισσινός.

Υμένας (παρθενικός): Πολύ λεπτή μεμβράνη στην είσοδο του κόλπου της γυναίκας. Όταν σπάσει, παύεις να λέγεσαι παρθένα. Την πάτησες.

Υγρά: Καλό είναι να υπάρχουν. Σημαίνει ότι τον θέλεις. Έχουν διαφορετική γεύση και μυρωδιά από γυναίκα σε γυναίκα και τόσο η γεύση όσο και η οσμή τους εξαρτώνται από το τι έχεις φάει (οι ειδικοί προτείνουν να αποφεύγεις το ιμάμ μπαϊλντί).

Φετίχ: Είναι οποιοδήποτε αντικείμενο ή μέρος του σώματος προκαλεί σε κάποιον σεξουαλική διέγερση. Θεωρείται βίτσιο, γιατί κάποιος ερεθίζεται με κάτι που κανονικά δεν είναι ερωτικό αντικείμενο.

Φαντασίωση: α) Όταν το κάνεις με τον Θανάση και σκέφτεσαι ότι το κάνεις με τον Μπραντ Πιτ. β) Όταν λες στον Θανάση να ντυθεί υδραυλικός, τσολιάς, φαντάρος, γιατρός (όχι ταυτόχρονα). γ) Όταν ο Θανάσης δε λειτουργεί αν δεν ντυθείς κοκκινοσκουφίτσα.

Φιλί (γαλλικό): Όταν φιλάς κάποιον με γλώσσα. Σλουρπ!

Χούφτωμα: Ένας καλός τρόπος να ξεκινήσουν τα προκαταρκτικά.

Χέρι: Με το χέρι σου μπορείς να κάνεις θαύματα, όπως το να οδηγήσεις το πέος του σε πλήρη στύση, μια τεχνική που δεν είναι εύκολη και μαθαίνεται σιγά σιγά. O φίλος σου θα πρέπει να σου εξηγήσει πώς ακριβώς του αρέσει.

Ψυχρότητα: Όχι όταν κάνει κρύο. Ακόμη και με 40 βαθμούς εσύ μπορεί να μη θέλεις με τίποτα να κάνεις σεξ. Oφείλεται κυρίως σε ψυχολογικούς παράγοντες.

Ψεύτικος οργασμός: Αχ, αχ, αχ, ααααααχ, αχ, αχ, αχχχχχχχχχχχ! Να, είδες; Αυτό δεν ήταν αληθινό, ήταν ψεύτικο.

Ώρα: Το πόσο διαρκεί το σεξ είναι σχετικό (φτάνει ο παρτενέρ σου να μην είναι άσχετος). Πάνω από 40 λεπτά είναι τέλεια. Κάτω από 10 λεπτά δεν είναι τέλεια. Ήρθε η ώρα να βάλεις τελεία και παύλα στη σχέση σου. Εντάξει, πλάκα κάνουμε, πάντα υπάρχει τρόπος να δώσεις παράταση στο σεξ και να έρθετε και οι δύο σε οργασμό.
της Τζίνας Σπάρτακου
ΡΕΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια