Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πλέξε τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι

Ξέχνα τα ψαροκόκκαλα, τις γαλλικές και anyways όλα όσα ήξερες ή είχες πλέξει μέχρι τώρα!

Ο οίκος Αlexander Μcqueen «μπερδεύει» λίγο την κατάσταση και δημιουργεί το χτένισμα της φωτογραφίας . Αναγεννησιακό αλλά και πολύ ρομαντικό το προτείνω ανεπιφύλακτα σε νύφες του καλοκαιριού.
Η Alberta Ferretti παρουσίασε το αγαπημένο χτένισμα για αυτή τη σεζόν. Δεν είναι ακριβώς πλεξίδες, όμως μιλάμε για πολύ πλέξιμο από τούφα σε τούφα. Αφού οι χρυσές λεπτομέρειες είναι από κλωστές. Απλά υπέροχο!
The hippie braids από τον οίκο Luis Vuitton, είναι πιο διακριτική και εύκολη πρόταση. Δεν είναι ευδιάκριτες και ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών.
Ο οίκος Giles «χαλάει» τις σφιχτές boxer braids και τους προσδίδει ένα πιο ανάλαφρο χαρακτήρα. Μου αρέσει πολύ το τελείωμα που δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Τι λες;
Θυμήσου τα τσιμπιδάκια των 90s. Η απλή πλεξίδα σου αποκτά πιο μοδάτο χαρακτήρα αν στολίσεις τη φράντζα σου όπως μας πρότεινε ο οίκος Gucci.
Η crown braid που στόλιζε μέχρι τώρα περιμετρικά το κεφάλι σου και θύμιζε-εδώ που τα λέμε- μικρή ολλανδέζα, εξελίχθηκε! Πιο σικάτη από ποτέ «αγκαλιάζει» το μέτωπο σου και η ομάδα της Ηerve Leger by Max Azria διέπρεψε.
Στολίζου λίγο όπως προτείνει ο οίκος Moncler. Ένα headband πάντα δίνει ενδιαφέρον σε μια απλή πλεξίδα.
Ρομαντική διάθεση και απλότητα προτείνει το team από τη Philosophy. Δεν πρόκειται για μια έκρηξη δημιουργικότητας αλλά οι κυματισμοί δημιουργούν ένα καλαίσθητο easy going χτένισμα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια