Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το ιδανικό ταίρι βάσει ζωδίου

Ψάχνεις μάταια στο facebook, στους φίλους των φίλων, στο δρόμο ή στο πάρκο για το άλλο σου μισό; Τέλος το ψάξιμο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις το ζώδιο του και με βάση τα χαρακτηριστικά του να δεις αν ταιριάζετε. Διάβασε παρακάτω και μάθε με την πολύτιμη βοήθεια των άστρων αν ταιριάζεις με αυτόν τον άντρα και μη χάνεις άσκοπα τον καιρό σου!: 
Κριός: δυνατός, ειλικρινής και γενναιόδωρος, ο κριός έχει τις αρετές του αρχηγού , αν και η ελευθερία του είναι πολύ σημαντική για αυτόν . Αν σε ερωτευτεί θα είναι σταθερός στη σχέση του μαζί σου και πιστός ενώ η οικογένεια παίζει για εκείνον κυρίαρχο ρόλο.
Ιδανικό ταίρι: αν είσαι Δίδυμος, Λέων ή Υδροχόος αυτός ο άντρας θα σε κάνει πολύ ευτυχισμένη!
Ταύρος: αυτός ο άντρας πατάει γερά στα πόδια του! Ήρεμος και άνετος, ψάχνει αυτές τις αρετές και στην κοπέλα του. Έχε κατά νου ότι όταν είναι ερωτευμένος αναζητάει όσο τίποτα τη σταθερότητα και την ασφάλεια και είναι θερμοί και γενναιόδωροι με το ταίρι τους!
Ιδανικό ταίρι: Καρκίνος, Παρθένος και Ιχθύς!
Δίδυμοι: κοινωνικός, δημιουργικός και πολύ καλή παρέα, οι δίδυμοι αγαπούν να τους αγαπούν! Αν αναρωτιέσαι αν είναι ιδανικός για μελλοντικός σύζυγος τότε η απάντηση είναι σίγουρα ναι αφού οι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν την ικανότητα να δημιουργούν ένα αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον.
Ιδανικό ταίρι: ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές αν είσαι Κριός, Ζυγός ή Υδροχόος!
Καρκίνος: είναι ο σπιτόγατος του ζωδιακού και δεν το κρύβει! Είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός και όταν ερωτευτεί τα δίνει όλα για όλα! Έχει κατανόηση ενώ θα είναι εκεί για εσένα ότι και αν χρειαστείς.
Ιδανικό ταίρι: αν είσαι Ταύρος, Σκορπιός ή Αιγόκερως, προχώρα!
Λέων: είναι γεννημένος αρχηγός και χρειάζεται να είναι το επίκεντρο της προσοχής αλλά σε αντάλλαγμα είναι πολύ καλός! Όταν ερωτευτεί το λιονταράκι, διακρίνεται για το πάθος του και την αγάπη του ενώ μαζί του η ερωτική ζωή θα είναι κυριολεκτικά "φωτιά" και σίγουρα περιμένει από εσένα να είσαι πιστή.
Ιδανικό ταίρι:Δίδυμος, Τοξότης και Υδροχόος!
Παρθένος: πολύ τακτικός κάποιες φορές σε υπερβολικό βαθμό ο Παρθένος είναι ήρεμος και βοηθάει όποιον του το ζητήσει. Έχε κατά νου ότι σα σύντροφος ο Παρθένος έχει την τάση να κριτικάρει αλλά θα είναι πιστός και αξιόπιστος σα σύντροφος!
Ιδανικό ταίρι: Κριός, Ταύρος και Ιχθύς!
Ζυγός: γοητευτικός, ο άντρας ζυγός λατρεύει να περιτριγυρίζεται από αρμονία και ομορφιά. Ο έρωτας είναι πολύ βασικός και απαραίτητος για αυτόν και είναι πολύ αξιόπιστος στις σχέσεις του, αφού τον χαρακτηρίζει η σταθερότητα και η ισορροπία στις σχέσεις.
Αν είσαι Δίδυμος, Σκορπιός ή Υδροχόος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αφού ταιριάζεις πολύ με αυτόν!
Σκορπιός: από τους πιο δυναμικούς του ζωδιακού , έχει ανάγκη την προσοχή των άλλων και ειδικά της κοπέλας που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Στην αγάπη αυτό που ψάχνει ο άντρας σκορπιός είναι η περιπέτεια και οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τον βασανίζουν. Αν ερωτευτείς ένα σκορπιό να είσαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να αναζητά την περιπέτεια αλλά θα είναι πάντα απόλυτα πιστός στο ταίρι του!
Αν είσαι Ιχθύς, Ζυγός ή Καρκίνος , ο άντρας Σκορπιός είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα!
Τοξότης: είναι ελεύθερο πνεύμα και πολύ γενναιόδωρος, αλλά κυρίως λατρεύει τα ταξίδια και του αρέσει πάρα πολύ να είναι περιτριγυρισμένος από φίλους! Να θυμάσαι ότι αν βρουν το άλλο τους μισό, είναι πολύ σταθεροί και η αισιοδοξία τους κρατάει σε σταθερά επίπεδα τη σχέση τους.
Αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος και Ιχθύς προχώρα άφοβα!
Αιγόκερως: για τον αιγόκερω η επιτυχία είναι πολύ σημαντική αφού είναι ένα πολύ φιλόδοξο ζώδιο. Στον έρωτα μπορεί να αργούν να βρουν τον έρωτα αλλά άμα τον βρουν να είσαι σίγουρη ότι ο έρωτας αυτός θα κρατήσει μια ζωή!
Ο Αιγόκερως θα βρει το ιδανικό ταίρι του στο πρόσωπο Ταύρου, Τοξότη και Παρθένου οπότε αν ανήκεις σε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια, μη φοβάσαι τίποτα!
Υδροχόος: ψηλά ιδανικά και μεγάλες προσδοκίες, η διαίσθηση του υδροχόου είναι τόσο βαθιά όσο η θάλασσα! Η ελευθερία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον υδροχόο φίλο αλλά και σύντροφο. Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι η φιλία παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή τους , ισάξιο με τον έρωτα γι' αυτό ότι και αν κάνεις μη θίξεις τους φίλους του!
Αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος ήΥδροχόος προχώρα ελεύθερα!
Ιχθείς: οι ονειροπόλοι του ζωδιακού , έχουν μεγάλη φαντασία αλλά και ευαισθησία. Είναι πολύ πιστοί στις σχέσεις τους και τους αρέσει να δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι τους!
Το ιδανικό του ταίρι θα το βρει στο πρόσωπο μιας Ταυρίνας, ή Αιγόκερου και Ιχθύ!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια