Αποστολία Ζώη

Η Αποστολία Ζώη (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια με συνολικά 4 προσωπικές δισκογραφικές δουλειές και ένα cd-single. Τα τραγούδια της είναι συνήθως σε ελαφρολαϊκό και ποπ ύφος.
Γεννήθηκε στο Βόλο στις 6 Ιανουαρίου 1980 και το 1994, σε ηλικία 14 ετών, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της ενασχόλησής της με το άθλημα των καταδύσεων.
Στη συνέχεια φοίτησε στη γυμναστική ακαδημία και ταυτόχρονα ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το τραγούδι, καθώς έκανε μαθήματα φωνητικής, ενώ τραγουδούσε και σε κέντρα της Θεσσαλονίκης για μερικές σαιζόν.
Αργότερα κατέβηκε και στην Αθήνα όπου τραγούδησε αρχικά στα «Αστέρια» Γλυφάδας.
Παρόλο που σε αυτό το διάστημα είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως οι Βασίλης Καρράς, Ευρυδίκη, ONE, Άγγελος Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα κ.α., δεν είχε ακόμη κυκλοφορήσει κάποιο προσωπικό cd, κάτι που κατάφερε στα τέλη του 2003 με το cd «Πρώτο βήμα».
Το πρώτο της cd είχε δύο μεγάλες επιτυχίες το «Μη μ' ακουμπάς» και το «Σχεδόν ποτέ» που ήταν το τραγούδι του ομώνυμου σίριαλ που προβαλλόταν τότε από τη ΝΕΤ, στο οποίο μάλιστα η Αποστολία Ζώη είχε και αρκετές εμφανίσεις ως τραγουδίστρια.
Έτσι ήταν η σαιζόν 2003-2004 που την έκανε ευρέως γνωστή.
Τον Ιανουάριο του 2005 κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Από 'δω και πέρα» που έγινε επίσης επιτυχία.
Τον Δεκέμβριο του 2005 η Αποστολία Ζώη σε συνεργασία με τους 4PLAY κυκλοφορεί ένα cd-single με τρία τραγούδια με τίτλο «Το Καλύτερο Δώρο».
Το Μάιο του 2006 κυκλοφορεί νέο cd με τίτλο «Θ' αφήσει εποχή» και το πιο πρόσφατο cd της ήταν τον Ιούνιο του 2008 με τίτλο «Με το χέρι στην καρδιά».
Η Αποστολία Ζώη είναι άγαμη αλλά σπανίως γίνονται γνωστές πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Άλλες επαγγελματικές ασχολιες της ηταν ο ρολος στη σειρα του MEGA, s1NgLEs 2 ως Μαιρη και ο ρόλος της στη σειρά Η Πολυκατοικία ως Στέλλα.
Μεταμορφώσεις στο Your Face Sounds Familiar 3:


Related Posts