Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ευστράτιος, Ευστρατία, Στράτος, Λουκάς, Λουκία

Ευστράτιος, Ευστράτης, Στρατής, Στράτος, Ευστρατία, Στρατούλα, Στράτα, Ευστρατάς, Στρατάς, Ευστρατούλα, Ιουβενάλιος, Ιουβεναλία, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης

Ευστρατία:
Φίλη μας το όνομά σου σημαίνει ότι είσαι οργανωτική, πρακτική και πειθαρχημένη. Επιβάλεις στη ζωή σου νόμους και κανόνες και είσαι σε όλα συνεπής και λογική. Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα σοφή, σου αρέσει η πνευματική εξέλιξη και διαθέτεις σοβαρότητα. Αρκετές στιγμές γίνεσαι απόμακρη και θέλεις το χώρο και το χρόνο σου! Προτιμάς να έχεις λίγους και καλούς φίλους, παρά πληθώρα γνωριμιών. Όλοι τρέχουν κοντά σου όταν θέλουν να ακούσουν μία συμβουλή ή καθοδήγηση.
Ευστράτιος / Στράτος / Στρατής:
Ευστράτιος σημαίνει ο καλός στρατιώτης, έτσι λοιπόν και εσύ φίλε μας Στράτο, είσαι ένας άνδρας που προσφέρεις με συνέπεια τις υπηρεσίες σου και φροντίζεις πάντα το καλύτερο για όλους! Είσαι ένας σοβαρός άνδρας, με συνέπεια, ήθος και πολύ καλή οργάνωση, άλλωστε το φανερώνει και το όνομά σου! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι γλεντζές, κεφάτος και δημιουργικός! Είσαι η ψυχή της παρέας, έχεις πολλούς φίλους και σου αρέσει πολύ να κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά και να …φλερτάρεις! Η ερωτική σου ζωή είναι λιγάκι άστατη, γιατί δεν μπορείς να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά σε μία γυναίκα. Είσαι φιλελεύθερος , ανοιχτόμυαλος και πρωτοποριακός. Δεν σου αρέσει να πληγώνεις τους ανθρώπους, για αυτό και είσαι απόλυτα ειλικρινής και τίμιος σε κάθε σχέση σου. Έχεις πολλά ταλέντα και κλίση προς τις τέχνες.
Λουκάς
Λουκά, το όνομά σου προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «Λύκιος» που σημαίνει φωτεινός. Είσαι πράγματι ένας άνδρας που διαθέτεις λάμψη και ακαταμάχητη γοητεία. Δύσκολα μία γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στον μαγνητισμό που εκπέμπεις. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας αφοσιωμένος στην καριέρα σου και στην προσωπική σου εξέλιξη. Η πρόοδος και η οικονομική σου ανάπτυξη είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες της ζωής σου. Θέλεις να αποκτήσεις υλικό πλούτο και θα μοχθήσεις πολύ προκειμένου να ανεξαρτητοποιηθείς οικονομικά και να αποκτήσεις ισχύ! Το σεξ παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου, σου δίνει ενέργεια και ζωντάνια και το επιζητάς κάθε ώρα και στιγμή!
Λουκία
Λουκία, το όνομά σου προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «Λύκιος» που σημαίνει φωτεινός. Είσαι μία γυναίκα που διαθέτει λάμψη, γοητεία και προσωπικό μαγνητισμό. Έχεις τον τρόπο σου να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, γιατί εκπέμπεις θηλυκότητα αλλά έχεις και πολύ θετική αύρα. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και αυτό σημαίνει πως είσαι μία γυναίκα που θέτει ψηλά τον πήχη και αυτό που ζητάς είναι πρόοδο, ανεξαρτητοποίηση και οικονομική εξασφάλιση. Στη ζωή σου θα εργαστείς πολύ για να πετύχεις όλους σου τους στόχους! Αναμφίβολα είσαι μία γυναίκα αφοσιωμένη στην καριέρα σου και με το πέρασμα των ετών θα καταφέρνεις όχι μόνο να προοδεύεις επαγγελματικά, αλλά θα καταφέρεις να διαθέτεις αυτοκυριαρχία και οικονομική άνεση. Το σεξ είναι το αγαπημένο σου χόμπι!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια