Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πόσο γκάζι πατάει το κάθε ζώδιο;

Πατώντας γκάζι στις μηχανές των αυτοκίνητων του ζωδιακού...
Ημέρα, αφιερωμένη στους άνδρες.
Ανάψαμε τις μηχανές των αυτοκίνητων του ζωδιακού και είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι!

car krios
Κριός
Ω, ενθουσιώδεις Κριοί. Η αντοχή τους είναι θρυλική ενώ το εγώ τους όταν ξεχύνεται στους δρόμους, ανεξέλεγκτο. Πάνω απ' όλα θέλουν ένα αυτοκίνητο που φτάνει από το 0 στα 80 χιλιόμετρα, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα...
car tavros
Ταύρος
Σε γενικές γραμμές θέλουν ένα ήρεμο αυτοκίνητο, αλλά και σταθερό όταν αρχίζουν να τρέχουν. Πάνω απ' όλα η οδήγηση τους, αναζητά και τη σωματική ευχαρίστηση. Η καλλιτεχνική πλευρά τους, θα λατρέψει ένα κομψό αυτοκίνητο και ίσως λίγο ακριβό, αφού είναι καλοί στη διαχείριση των χρημάτων τους, έτσι μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.
car didymos
Δίδυμοι
Το λίγο κέφι ακόμη και στον δρόμο, τους θέλει να απολαμβάνουν ευέλικτα αυτοκίνητα και γιατί όχι και κάποια που τους αφήνουν να φλερτάρουν. Κάποιο με πλήρως αυτόματη οροφή και στερεοφωνικό θα είναι ότι πρέπει για να κρατήσει την περίεργη πλευρά τους, σε διασκέδαση.
car karkinos
Καρκίνος
Το αυτοκίνητο τους πρέπει να είναι αξιόπιστο και να αποπνέει οικειότητα. Υποστηρίζουμε το αίσθημα της αγάπης τους για την οικογένεια τους και ένα αυτοκίνητο με πολλές θέσεις και ευρυχωρία για την άνεση τους, είναι το κριτήριο επιλογή τους.
car leo
Λέων
Μια μεγάλη καρδιά δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Παραδεχόμαστε ότι οι Λέοντες είναι, επίσης, αλαζόνες, υπερήφανοι και λίγο επιθετικοί στην οδήγηση. Όμως το αυτοκίνητο τους πρέπει ακριβώς να εκπέμπει την λάμψη τους και να είναι άξιο θαυμασμού, όπως κι οι ίδιοι.

car Parthenos
Παρθένος
Ο Παρθένος τείνει λίγο προς τα λιτά αυτοκίνητα. Συχνά ντροπαλός και εσωστρεφής δεν θέλει ένα αυτοκίνητο που να τραβά τα βλέμματα, έτσι κι αλλιώς. Γι' αυτό το γούστο τους θα περιοριστεί σε ένα απολύτως πρακτικό αυτοκίνητο, σε μια λογική τιμή.
car libra
Ζυγός
Ένας Ζυγός θέλει να εξασφαλίσει ότι η οικογένεια και οι φίλοι είναι άνετα και ικανοποιημένοι στο εσωτερικό του αυτοκίνητου τους. Γι' αυτό θα δούμε να επιλέγουν αυτοκίνητα αληθινά κομψοτεχνήματα με υπέροχη αισθητική, που καλύπτουν όμως τις ανάγκες των επιβατών του.
Presentation1
Σκορπιός
Ένα αυτοκίνητο Σκορπιού, εχει πάντα κάτι περισσότερο απ' ό, τι συναντά το μάτι. Στο εξωτερικό μπορεί να φαίνεται ένα ελκυστικό, με χαμηλό προφίλ σχεδιασμού, ωστόσο, κάτω από το καπό του μπορεί να φέρει μια μεγάλη ιπποδύναμη που παίρνει στροφές καλύτερα απ' ό, τι πολλά σπορ αυτοκίνητα.
car toxotis
Τοξότης
Το τολμηρό ταξιδιάρικο πνεύμα τους, θέλει ένα αυτοκίνητο με ανθεκτικό σώμα, στέρεο εμπρός και πίσω άξονα και αμάξωμα με προστατευτικές πλάκες ολίσθησης που θα τους κρατάει από το να καταλήξουν σε κάποιο δέντρο, στις φυσιολατρικές περιηγήσεις τους. Χώρος για αποσκευές κρίνεται απαραίτητος.
car aigokeros
Αιγόκερως
Ο αργός και σταθερός Αιγόκερως θα χρειαστεί κάτι όμορφο, πολύ πρακτικό και ανθεκτικό, αλλά καθόλου φανταχτερό. Η ικανότητα του αυτοκίνητου να πηγαίνει παντού και η καλή απόδοση των καυσίμων, θα είναι τα κύρια κριτήρια της έξυπνης λογική τους.
car ydroxoos
Υδροχόος
Τους ταιριάζει ένα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο, που παράλληλα προσφέρει καλή οικονομία καυσίμου και διαθέσιμο χώρο για να χωρέσει όλους τους φίλους τους, κάτι που συντονίζεται τόσο καλά με την φιλάνθρωπη πλευρά τους.
car ixthis
Ιχθύες
Η διορατικότητα τους είναι άψογη, το όραμά τους εκτεταμένο, η καλλιτεχνία τους σοφιστικέ και ο εθισμός στα εξωπραγματικά, αναπόφευκτος. Και το αυτοκίνητο τους θα αντανακλά ακριβώς αυτό, το ανέφικτο, το ευφάνταστο και το προοδευτικό, όπως είναι και οι ίδιοι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια