Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι celebrities που κακογέρασαν

Μπορεί η επιστήμη να είναι σύμμαχος κατά του χρόνου και του γήρατος, μπορεί η πλαστική χειρουργική και τα botox να χρησιμοποιούνται πλέον κατά κόρον, ωστόσο υπάρχουν μερικοί celebrities που δεν κατάφεραν να παλέψουν τα σημάδια του χρόνου, με αποτέλεσμα να… «κακογεράσουν»....:

Ξεκινάμε με τον Val Kilmer, που καμία σχέση δεν έχει η τωρινή του εικόνα με αυτό που ήταν στο παρελθόν. Εμφανώς πιο παχύς με προγούλι και πρησμένο πρόσωπο, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό, καλό γοητευτικό ηθοποιό.
Δείτε την Kathleen Turner. Αν και ήταν μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood στα νιάτα της, μεγαλώνοντας έγινε αγνώριστη. Πήρε κιλά, πρήστηκε το πρόσωπο της, ενώ κάποιες επεμβάσεις που έκανε, την παραμόρφωσαν πρήζοντας το πρόσωπο της.
Παράδειγμα celebrity που «έσπασε» με το πέρασμα του χρόνου, είναι και η Pamela Anderson. Η star του Baywatch, αν και μέχρι σήμερα διατηρεί τον ωραίο της σωματότυπο, δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για το πρόσωπο της, που έχει επιβαρυνθεί πολύ από τις καταχρήσεις.
Σοκαριστική και η εικόνα του Nick Nolte, ο οποίος δεν έχει ουδεμία σχέση με τον ξανθό γοητευτικό άντρα που ήταν στα νιάτα του.Τι να πούμε για τον Mickey Rourke; ο αλλοτινός γόης του Hollywood, κατέστρεψε το εαυτό του από τις πολλές αποτυχημένες πλαστικές, με αποτέλεσμα να είναι αγνώριστος.
Τρομαχτική είναι και η εικόνα της Courtney Love, η οποία επίσης παραμορφώθηκε από τις πολλές πλαστικές και κυρίως από τις καταχρήσεις.
Τα λόγια περιττά για την Kirstie Alley, η οποία με το πέρασμα των χρόνων έβαλε τόσα πολλά κιλά, που άλλαξε εντελώς η φυσιογνωμία της! Το σώμα της έγινε τριπλάσιο, το πρόσωπο της πρήστηκε και γενικά, έγινε άλλος άνθρωπος! Καμία σχέση με τη θεά των νιάτων της.
Το ίδιο και ο Keith Richards. Μπορεί να μην πάχυνε, αλλά έσπασε τόσο πολύ στο πρόσωπο, που δεν θύμιζε σε τίποτα τον νεότερο Keith.
Aγνώριστος και ο Jack Nicholson, που ο χρόνος δεν του φέρθηκε τόσο καλά αν κρίνουμε από τις πρόσφατες φωτογραφίες του!
Και η Εlizabeth Taylor μια από τα ίδια. Με σύμμαχο μόνο τις πλαστικές και όχι τον χρόνο, δεν θα μπορούσε κανείς να πει πως τα γονίδια της την σεβάστηκαν και τόσο.
Τέλος, η Brigitte Bardot άφησε τον εαυτό της να γεράσει φυσικά. Ωστόσο η τωρινή της εικόνα με την εικόνα του sex symbol των νιάτων της, είναι σοκαριστική!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια