Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μάρκος, όνομα

Μάρκος, Μαρκής, Μαρκία, Μαρκούλης, Μαρκούλα
Μάρκος
Μάρκο έχεις το όνομα Ρωμαίων Αυτοκρατόρων! Είσαι ένας ατρόμητος άνδρας, που τάσσεσαι πάντα υπέρ των αδύναμων ανθρώπων και δεν έχεις κανέναν ενδοιασμό να αναμετρηθείς ή να ανταγωνιστείς. Σου αρέσει η νυχτερινή ζωή και μπορείς να λειτουργήσεις πολύ καλύτερα το βράδυ! Βάση της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας κοινωνικός, ευχάριστος με πολλές παρέες και γνωριμίες.
Είσαι αγαπητός και περιζήτητος σε όλους και θέλεις όλοι να έχουν να πουν έναν καλό λόγο για σένα. Διατηρείς στη ζωή σου σταθερές, μακρόχρονες φιλίες και είσαι πολύ πιστός στους ανθρώπους που αγαπάς, δίνοντας απλόχερα ότι περνά από το χέρι σου, προκειμένου να σκορπίσεις το χαμόγελο. Αρκετές στιγμές έχεις την τάση να προσκολλάσαι στις λεπτομέρειες και αυτό δεν σε αφήνει να χαρείς την ουσία των πραγμάτων!
Μάρκος
Όνομα Ρωμαίων Αυτοκρατόρων. Ευαίσθητος κι επηρεάσιμος, αγαπάει του αδύνατους αλλά δύσκολα αντιστέκεται στους δυνατούς. Ταιριάζει με πολύ διαφορετικούς ανθρώπους. Αγαπάει τη ζωή της νύχτας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια