Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ταλέντα των ζωδίων

Τα ταλέντα των ζωδίων για τα οποία οι άλλοι τα ...ζηλεύουν σύμφωνα με την Αστρολογία!
Ποια είναι τα ταλέντα για τα οποία σας θαυμάζουν ανάλογα με το ζώδιό σας;
Πέρα από τα επίκτητα χαρίσματα που μας χαρακτηρίζουν, υπάρχουν και κάποιες ευκολίες που μας διακρίνουν και τις οποίες τις φέρουμε στη ζωή από την ώρα που γεννηθήκαμε. Αυτές είναι οι φυσικές μας δεξιότητες, τα έμφυτα ταλέντα του χαρακτήρα μας και όχι μόνο. Ήδη, γνωρίζοντας το ζώδιο ενός ανθρώπου, παίρνουμε μια ιδέα για το ποιος περίπου είναι και ποια τα θετικά του σημεία, στα οποία μπορούμε να στηριχτούμε. Κάποιοι άνθρωποι, για παράδειγμα, είναι περισσότερο κοινωνικοί ή εξωστρεφείς από κάποιους άλλους, κάποιοι άλλοι έχουν ιδιαίτερα τονισμένη την καλλιτεχνική τους έκφραση. Άλλοι διαθέτουν ένα πηγαίο χιούμορ που τους κάνει περιζήτητους στις παρέες.
Ας δούμε, λοιπόν, σε γενικές γραμμές, ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ταλέντα των 12 ζωδίων σύμφωνα με την Αστρολογία:

KΡΙΟΣ:
Τι να πρωτοαριθμήσει κάποιος στα υπέρ σας... Κοινωνικός, εξωστρεφής, σας διακρίνει μια ιδιαίτερη παιδικότητα κι ένας ενθουσιασμός πάντα και σε ό, τι κάνετε. Διαθέτετε φαντασία και όταν πρόκειται για κάτι που σας παθιάζει, είστε απίστευτα ευρηματικοί. Μπορεί, βέβαια, κάποιες φορές να σας φεύγει ο ενθουσιασμός στα μισά του δρόμου... αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, έχετε κάνει ό, τι καλύτερο μπορούσατε. Αν σας αρέσει η δουλειά που κάνετε, μπορείτε να δουλεύετε ασταμάτητα, σε σημείο μάλιστα, που να περνούν όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχετε είναι ότι κάποιες φορές είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, σας βγαίνει προς τα έξω η αρχηγική σας συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να προκαλείτε αισθήματα ζήλιας στους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ «να πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό». Είστε ιδιαίτερα πρακτικός τύπος και πιστεύετε ότι για όλα υπάρχει πάντα μία λύση... αρκεί, βέβαια, να είναι η λύση που εσείς επιθυμείτε! Στο τέλος όμως, και με κάποιον μαγικό τρόπο, καταφέρνετε τελικά να πάρετε αυτό που εσείς θέλετε. Έχετε ένα αλάνθαστο ένστικτο στο να κινηθείτε όπου πραγματικά θα ωφεληθείτε και καταφέρνετε, ανεξαρτήτως των υπόλοιπων συνθηκών, να απολαμβάνετε χαρές μέσα στην καθημερινότητά σας. Ο ορθολογισμός που σας διακρίνει μπορεί να εκνευρίζει κάποιους από τους αγαπημένους σας αλλά ακόμη και τότε, δεν γίνεται να μην παραδεχτούν το χάρισμα που έχετε στο να βρίσκετε πρακτικές λύσεις εκεί που οι πιο συναισθηματικοί τύποι, πελαγώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Διαθέτετε μια απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και οι φίλοι σας απολαμβάνουν πραγματικά την παρέα σας. Είστε ιδιαίτερα έξυπνοι άνθρωποι και με μια διαισθητική αντίληψη που σας βοηθά να κατανοείτε πολύ λεπτές έννοιες όπως και το να βλέπετε, πολλές φορές, ευκαιρίες που κρύβονται από τους άλλους και να τις χρησιμοποιείτε υπέρ σας. Ο τρόπος που ακούτε τους άλλους και η προσοχή που τους δίνετε, ιδίως αν έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον σας, τους κάνει να νιώθουν σημαντικούς. Σας αρέσουν οι εναλλαγές στη ζωή σας και μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα πολλά πράγματα. Ακόμη κι αν η γλώσσα σας, κάποιες φορές «τσακίζει κόκαλα», οι άνθρωποι που σας γνωρίζουν το θεωρούν ως δείγμα ειλικρίνειας και ευθύτητας εκ μέρους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Πως αλλιώς θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει κάποιος, παρά σαν μια τεράστια φυσική και ζεστή αγκαλιά για όσους αγαπάτε και πιστεύετε στη ζωή σας. Έχετε το χάρισμα να κάνετε τους άλλους να χαλαρώνουν μαζί σας και να σας εμπιστεύονται για ό, τι κι αν τους απασχολεί. Επίσης, όταν σας δίνεται η ευκαιρία να τους φροντίσετε, δεν σας ξεπερνά κανένας στην τέχνη της μαγειρικής και της φιλοξενίας. Έχετε καλλιτεχνική προδιάθεση αλλά ταυτόχρονα, μπορείτε να είστε και ο... Bob ο μάστορας! Τα χέρια σας γενικά "πιάνουν" και είστε ιδιαίτερα ικανοί να επιδιορθώνετε οτιδήποτε χαλά στο σπίτι σας. Διαθέτετε μια φυσική γλύκα που μαγεύει τους γύρω σας και τους μαγνητίζει κοντά σας.

ΛΕΩΝ:
Ποιος είναι αυτός που σας γνωρίζει και δεν νιώθει τυχερός που σας έχει στη ζωή του; Είστε ένας άνθρωπος που ακόμη κι αν το ήθελε κάποιες στιγμές, δεν περνά ποτέ απαρατήρητος! Είστε ένα πλάσμα φωτεινό, με μια έμφυτη διάθεση να δώσετε και να προσφέρετε στους γύρω σας. Η λάμψη και η ομορφιά σας ίσως να πηγάζουν μέσα από τη φυσική αισιοδοξία που σας διακρίνει για τη ζωή και τα βλέπετε όλα μέσα από το προσωπικό σας πρίσμα. Ακόμη και στα δύσκολα, καταφέρνετε να βρείτε το θετικό που κρύβετε και να μάθετε μέσα από αυτό. Είστε πολύ γενναιόδωροι άνθρωποι και κατέχετε καλά την τέχνη του ευ ζην! Ξέρετε πότε να βάλετε φρένο και να πάρετε αποστάσεις από μίζερες καταστάσεις και ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Από τα πιο πρακτικά άτομα του ζωδιακού. Σας ενδιαφέρει η ουσία και όχι το περιτύλιγμα. Όχι μόνο έχετε την έμφυτη τάση να προσφέρετε στους γύρω σας αλλά ξέρετε πως να είστε και αποτελεσματικοί. Είστε ιδιαίτερα εργατικά άτομα και οι οργανωτικές σας ικανότητες σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Διαθέτετε μια φυσικότητα στη συμπεριφορά σας που ξενίζει στην εποχή που ζούμε. Το χιούμορ σας δείχνει την ευφυΐα σας και κάνει τους άλλους να σας προσέχουν. Όταν χρειάζεται, καταφέρνετε να αποστασιοποιείστε από το συναίσθημα, προκειμένου να βρείτε την καλύτερη και πιο πρακτικά εφαρμόσιμη λύση. Η σεμνότητα που κάποιες φορές χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά σας, σας κάνει να κερδίζετε τις εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ:
Εσείς οι Ζυγοί διαθέτετε μια φυσική καλοσύνη και μια ευγένεια που οι άνθρωποι γύρω σας εκτιμούν και θαυμάζουν. Καταφέρνετε και λέτε τα πιο δύσκολα πράγματα με τέτοιο τρόπο που όχι μόνο δεν σας κρατούν κακία αλλά στο τέλος σας ευγνωμονούν και για την ειλικρίνεια που επιδείξατε. Είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς άνθρωποι και ειδικά για εσάς ισχύει το: «Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου». Η πρόθεσή σας, όταν γνωρίζετε κάποιον για πρώτη φορά, είναι πάντα θετική και μόνο αν κάποιος σας απογοητέψει αρκετές φορές, γίνεστε περισσότερο επιφυλακτικοί. Επίσης, η φύση σας έχει προικίσει με μια φυσική χάρη και κομψότητα, που σας κάνει να μην περνάτε απαρατήρητοι. Διαθέτετε ένα αλάνθαστο ένστικτο αισθητικής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Μα τι άλλο φυσικά... Ο ερωτισμός και ο μαγνητισμός που αποπνέετε! Δεν υπάρχει περίπτωση να είστε κάπου και να περνάτε απαρατήρητοι. Παρ' όλο που η συμπεριφορά σας δεν είναι καθόλου θορυβώδης, καταφέρνετε όλοι να σας προσέχουν και να ακούν με προσοχή τη γνώμη σας. Είστε ιδιαίτερα διαισθητικά άτομα και το ένστικτό σας, δεν σας ξεγελά ποτέ. Επίσης, αποπνέετε στους άλλους την αίσθηση ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν για οτιδήποτε τους αφορά. Είστε πιστοί φίλοι και γι' αυτούς που αγαπάτε, μπορείτε να κινήσετε βουνά. Κάτι άλλο ακόμη που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι η αίσθηση του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού που έχετε. Εξάλλου, ο αυτοσαρκασμός είναι ένδειξη έξυπνου και ευφυούς ανθρώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Αυτό που σας διακρίνει αναμφίβολα είναι το ανοικτό σας πνεύμα, η προσαρμοστικότητά σας σε οποιεσδήποτε συνθήκες και φυσικά το ταλέντο σας στο να κατανοείτε και να αντιλαμβάνεστε άμεσα νέους ανθρώπους και νέες κουλτούρες. Οι ανοικτοί σας ορίζοντες δεν σταματούν πουθενά. Δεν περιορίζεστε και είστε ανοιχτοί στο μέλλον. Έχετε μια ιδιαίτερη ευκολία στην εκμάθηση νέων ξένων γλωσσών. Φυσικά για τις κοινωνικές δεξιότητες, δεν χωρά καμιά αμφιβολία! Επίσης, αν είστε εκπαιδευτικοί, είστε οι καλύτεροι δάσκαλοι, το χάρισμα της μεταδοτικότητάς σας είναι μοναδικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Μπορείτε, ίσως πιο εύκολα από τον καθένα, να ξέρετε τι σημαίνει στοχοπροσήλωση και αφιέρωση σε έναν σκοπό. Μπορείτε να δώσετε όλες τις μονάδες της προσοχής σας σε έναν τομέα και να καταφέρετε να μετακινήσετε βουνά με τη θέλησή σας. Όσον αφορά το επαγγελματικό σας ένστικτο, είναι απαράμιλλο και η αυτοπειθαρχία που έχετε, σας βοηθά να εκπληρώσετε πολλά από τα όνειρά σας. Είστε άνθρωπος πιστός και εμπνέετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όσους σας γνωρίζουν. Παρ' όλη τη σοβαρή αντιμετώπιση που έχετε για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή σας, διαθέτετε μια λεπτή αίσθηση του χιούμορ που σας κάνει περιζήτητους στις παρέες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ο προστάτης των αδυνάτων και των απανταχού κατατρεγμένων! Φιλειρηνιστής, ιδεολόγος, αγωνιστής και επαναστάτης με… ή χωρίς αιτία! Εξαιρετικά αξιοπρεπής και περήφανος άνθρωπος, ξέρει τι θα πει προσφορά και ανιδιοτέλεια. Υπερασπιστής υψηλών και ευγενών ιδανικών. Δεν ξέρετε τι θα πει ρουτίνα στη ζωή σας και αυτό επηρεάζει θετικά και τους άλλους που ζουν κοντά σας. Ξέρετε τι θα πει πίστη και αφοσίωση στους φίλους σας. Κοινωνικός και εξωστρεφής. Το ενδιαφέρον σας για τους ανθρώπους είναι ζεστό και ειλικρινές. Οι άνθρωποι από ένστικτο, πιστεύουν σε εσάς και σας εμπιστεύονται. Είστε από τη φύση σας θετικά και αισιόδοξα άτομα.

IΧΘΥΣ:
Γλυκός, συναισθηματικός, καλλιτέχνης, ιδεολόγος, ευαίσθητος, συμπονετικός… λίγα μόνο από τα πολλά και καλά χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Ξέρετε τι θα πει αυτοθυσία και πίστη σε αυτούς που αγαπάτε. Είστε μοναδικοί στο να λέτε ανέκδοτα και να προσφέρετε χαρά και γέλιο στον κόσμο. Ξέρετε να ακούτε με προσοχή και σας νοιάζει πραγματικά να βοηθήσετε τον άλλον. Σας χαρακτηρίζει το χάρισμα της ενσυναίσθησης, μπορείτε να μπαίνετε στη θέση των άλλων και να κατανοείτε καλύτερα τη θέση τους. Μπορείτε από το τίποτα, μια απλή καθημερινή στιγμή, να την μετατρέψετε σε κάτι μεγαλειώδες. Η φαντασία σας και το καλλιτεχνικό σας πνεύμα, προκαλεί το θαυμασμό των ανθρώπων γύρω σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια