Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζητούνται Αι-Βασίλιδες, ξωτικά και νεράιδες!

Ξέρετε ποια είναι τα επαγγέλματα που έχουν μεγάλη ζήτηση τις ημέρες αυτές, και μάλιστα με ικανοποιητικό μισθό;
Αι-Βασίληδες, ξωτικά και νεράιδες είναι περιζήτητοι κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λόγω των εκατοντάδων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα στο πλαίσιο των λαμπερών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Αρκεί μόνο μια γρήγορη ματιά στις τελευταίες σελίδες των εφημερίδων ή ένα απλό κλικ με το ποντίκι του υπολογιστή για να βρει κανείς δουλειά σε γραφεία οργάνωσης εκδηλώσεων τα οποία ζητούν κόσμο για να επανδρώσουν τις ομάδες με τους Αι-Βασίληδες που θα παραστούν σε διάφορα πάρτι.
Βέβαια όσο εύκολα μπορεί να βρει κανείς αυτή τη περίοδο δουλειά ως Άι-Βασίλης, τάρανδος ή νεράιδα τόσο δύσκολο είναι να την "κλείσει" κιόλας.
Οι άνθρωποι που κρύβονται κάτω από τη μακριά λευκή γενειάδα και από την τεράστια κόκκινη στολή επιλέγονται ύστερα από συνέντευξη και θα πρέπει να πληρούν προϋποθέσεις προκειμένου να γίνουν οι ήρωες των Χριστουγέννων.....
Σύμφωνα με υπεύθυνο γραφείου διοργάνωσης εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση είναι συνήθως συνταξιούχοι που θέλουν να ενισχύσουν το βαλάντιό τους ή ηθοποιοί και άνεργοι αλλοδαποί που ψάχνουν για δουλειά.
Όσον αφορά το μεροκάματο του Άι-Βασίλη είναι σχετικά καλό, αφού κυμαίνεται από 50 έως και 100 ευρώ. "Ανάλογα με το τι ζητάει ο πελάτης, την ημέρα που τον θέλει και πόσες ώρες θα απασχολήσει τον εκάστοτε Άι-Βασίλη, η τιμή ανεβαίνει".
Πάντως αν θέλετε να κλείσετε έναν, θα πρέπει να βιαστείτε, αφού αυτό τον καιρό έχουν μεγάλο σουξέ και φόρτο εργασίας ! 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια