Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θάνος Πετρέλης

O Θάνος Πετρέλης γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 1975 στην Αθήνα.
Από μικρή ηλικία είχε δείξει την αγάπη του για το τραγούδι, δεν είχε σκεφτεί ποτέ όμως να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.
Το 1998 τόλμησε να κάνει...

αυτό το πρώτο βήμα, συμμετέχοντας σε διάφορα μουσικά σχήματα στην Αθήνα.
Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.
Το 2002 αποφασίζει να συμμετάσχει στο Fame Story, όπου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και κατέκτησε μια θέση στην τελική τριάδα.
Η πρώτη του μεγάλη συνεργασία ήταν το 2003 δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα και ακολούθησαν πολλές άλλες με σημαντικούς τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων η Λίτσα Διαμάντη, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βέρτης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Νίνο και ο Γιώργος Τσαλίκης.
Το 2004 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είχε το χρώμα του ουρανού», η οποία εγκαινιάζει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία του με τον Φοίβο: Ο δίσκος έγινε χρυσός ξεπερνώντας τα 30.000 αντίτυπα.
Το χειμώνα του 2004-2005 συνεργάζεται με την Δέσποινα Βανδή στο Rex και μοιράζεται μαζί της το ντουέτο «Καν’ το αν μ αγαπάς».
Το Μάιο του 2005 κυκλοφορεί η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα», και πάλι με την υπογραφή του Φοίβου.
Το άλμπουμ έγινε πλατινένιο και το τραγούδι «Κερνάω», ο απόλυτος ύμνος της χρονιάς.
Το 2006 ακολουθεί το cd single «Ευτυχώς», το οποίο έγινε και αυτό πλατινένιο.
Από το 2007 κυκλοφορεί κάθε χρόνο καινούργια δισκογραφική δουλειά και παράλληλα, κάνει περιοδείες σε Αμερική, Αυστραλία,Καναδά, Αφρική και Ευρώπη, αφού είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής των Ελλήνων του εξωτερικού.
Το 2013 συνεργάστηκε με τους Master Tempo στο τραγούδι «Δε θα κάτσω να πεθάνω» και πρόσφατα κυκλοφόρησε το digital single «Πες μου,» το οποίο είναι ντουέτο με την Χριστίνα Μηλιού από το «The Voice».
Φέτος εμφανίζεται στο «Νorrum Live Stage», μαζί με τον Ανδρέα Στάμο και την Χριστίνα Μηλιού.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια