Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Γερμανία στις 16 Νοεμβρίου του 1984 στο Ντίσελντορφ.
Το 1995 ήρθε στην Ελλάδα και φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης, ενώ ένα χρόνο αργότερα ταξίδεψε στην Minnesota των Η.Π.Α., για να τελειώσει το σχολείο εκεί.
Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα....

και ξεκίνησε να σπουδάζει στο τμήμα της Νομικής του Α.Π.Θ., μέχρι που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και συγκεκριμένα με τη μεγάλη του αγάπη, τη σκηνοθεσία.
Πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του, μετακόμισε ξανά στην Αμερική.
Αρχικά πήγε στην Νέα Υόρκη όπου σπούδασε παραγωγή και σκηνοθεσία στη σχολή «New York Film Academy» αλλά και υποκριτική στο «Αcting Studio James Price» και στο «Actor's Studio». Αργότερα βρέθηκε στο Λος Άντζελες, όπου δούλεψε ως παραγωγός αλλά έγινε και συνδημιουργός στην εταιρεία παραγωγής «Hilios Production».
Λίγο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός, συμμετέχοντας σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων το «Ιατρικό Απόρρητο», οι «Λατρεμένοι Μου Γείτονες», το «Χαρά Αγνοείται», ο «Dr Roulis», οι «Κούκλες» και «Ο Πόλεμος των άστρων».
Επιπλέον, τον έχουμε απολαύσει και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως στο «Σεσουάρ για Δολοφόνους» το 2009, στο «Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή το 2011 σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και στο «Σικάγο» το 2012.
Εκείνη τη χρονιά πρωταγωνίστησε και στην ταινία μικρού μήκους «Hidden Life», η οποία συμμετείχε στο Φεστιβάλ των Καννών.
Ο Θεοχάρης έχει εργαστεί και στο χώρο του modeling.
Μετράει πολλές και σημαντικές συνεργασίες, με κορυφαία αυτή με τον Οίκο Armani, στην επίσημη διαφημιστική του καμπάνια το 2011.
 Εκείνη τη χρονιά μπήκε στην ζωή του επίσημα και το τραγούδι, αφού τότε ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρία Heaven και κυκλοφόρησε δύο digital singles, το «I’m flying» και το «Εδώ μαζί μου μείνε» .
Το καλοκαίρι του 2014, συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Μέρες Ραδιοφώνου» με τους Ελένη Δήμου, Παναγιώτη Πετράκο και Μάκη Δελαπόρτα.
Φέτος πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», στο ρόλο του «Πάτροκλου».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια