Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και μαλλιά...

Κριός
Ο βιαστικός Κριός είναι αδύνατο να ασχοληθεί πολύ με τα μαλλιά του και μοιάζει κάποιες φορές σα να υπήρχε περίπτωση ακόμα και να ξεχάσει την ύπαρξή τους, αν αυτά δεν βρίσκονταν στο κεφάλι του. Τα λουσίματα διαρκείας και τα απαιτητικά χτενίσματα δεν είναι γι΄αυτόν. Αλλά εδώ συμβαίνει κάτι αξιοπερίεργο: Πώς γίνεται αυτό το ατημέλητο κεφάλι να δείχνει πάντα τόσο περιποιημένο;

Ταύρος
Ο αισθησιακός Ταύρος βουρτσίζει 100 φορές τα μαλλιά του πριν κοιμηθεί και ακριβώς διπλάσιες όταν ξυπνήσει, λίγο πριν βγει στον έξω κόσμο. Επιπροσθέτως, τα περιποιείται πάντα με κάποιο ακριβό και υψηλής ποιότητας προϊόν μαλλιών, και γι΄αυτό η κάθε μέρα είναι μέρα χαράς για τα μαλλιά του όμορφου Ταύρου!

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι σπάνια διατηρούν το ίδιο στυλ μαλλιών. Τα αφήνουν να μακρύνουν μέχρι την πλάτη και ξαφνικά τα κουρεύουν πολύ κοντά γιατί απλά τους την έδωσε και θέλουν αλλαγή. Δεν φοβούνται τις περμανάντ ή τα εξτένσιον. Από όλα τα ζώδια, το πιθανότερο είναι αυτό, που τη μία μέρα θα βάψει την τρίχα μπλε και την αμέσως επόμενη ξανθό φραουλί. Η ματαιοδοξία τους, τους κάνει ανοιχτούς σε πειραματισμούς.

Καρκίνος
Όταν ο Καρκίνος χρειάζεται να αποφασίσει για τα μαλλιά του, ακολουθεί σχεδόν πάντα τη συντηρητική οδό. Κοντοκουρεμένα για τα αγόρια, μακριά για τα κορίτσια, ή ακόμα ένα κλασικό, καλαίσθητο κούρεμα. Καμιά φορά όμως το καβούρι κάνει την έκπληξη και ακολουθώντας τη διαίσθησή του δοκιμάζει κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό.

Λέων
Ο αξιαγάπητος Λέων είναι κομματάκι ματαιόδοξος όταν ασχολείται με τη «χαίτη» του: αρέσει και το ξέρει. Σγουρά ή ίσια, ανοιχτόχρωμα ή σκούρα, μακριά ή κοντά, το λιοντάρι δίνει την απαραίτητη προσοχή στα μαλλιά του. Ο Λέων είναι το ζώδιο που θα βυθιστεί με άνεση στη μπανιέρα κάποιου άλλου χρησιμοποιώντας το σπρέυ μαλλιών, το τζελ και τη λακ του χωρίς τύψεις.

Παρθένος
Οι Παρθένοι συμπαθούν τα πρακτικά χτενίσματα και κουρέματα. Θέλουν να φαίνονται ωραίοι σίγουρα, αλλά χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Σε τελευταία ανάλυση, υπάρχουν πολλά πράγματα που τρέχουν να προλάβουν σε μια μέρα και δεν θα ήθελαν να προσθέσουν και την αγωνία ενός περίτεχνου χτενίσματος! Με ελάχιστη προσπάθεια παρ΄όλα αυτά, η Παρθένος τα καταφέρνει μια χαρά.

Ζυγός
Οι κομψοί Ζυγοί μπορεί να έχουν τα μαλλιά τους μακριά, κοντά ή ημίκοντα. Αλλά ένα πράγμα που θα δείτε σπάνια σ΄ αυτούς τους εραστές της δικαιοσύνης είναι το ασύμμετρο κούρεμα. Ανεξάρτητα από το πόσο τολμηροί μπορεί να είναι, η ιδέα ότι από τη μια πλευρά τα μαλλιά τους είναι μακριά και από την άλλη κοντά, θα μπορούσε να ανισορροπήσει αυτόν το λάτρη της ισορροπίας.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός μπορεί να μείνει άλουστος για μέρες και είναι ικανός να αμελήσει για μήνες την επίσκεψη στον κομμωτή του. Μάλλον θα προτιμούσε να κουρέψει τα μαλλιά του μόνος του και να εξοικονομήσει έτσι χρήματα για κάτι άλλο. Το αστείο είναι ότι οι άλλοι έχουν μια τρελή επιθυμία να πλέξουν τα δάχτυλά τους στα μαλλιά του προκλητικού Σκορπιού, όπως κι αν είναι αυτά.

Τοξότης
Ο Τοξότης αγαπά τα μαλλιά του, με τον τρόπο που ο James Bond αγαπά το μαρτίνι του: απλά. Ο ενεργητικός τοξότης είναι τόσο πολυάσχολος, ώστε δεν του περισσεύει χρόνος να ασχοληθεί ιδιαίτερα με την κόμμωσή του. Θέλει να βγει έξω και να εξερευνήσει τον κόσμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γι΄αυτό διατηρεί τα μαλλιά του κοντά, αποφεύγοντας έτσι την πολλή περιποίηση.

Αιγόκερως
Περιγράφοντας τον Αιγόκερω, πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει αδυναμία στα μαλλιά του: ουσιαστικά αυτό είναι το σημείο που προσέχει περισσότερο στον εαυτό του, όσον αφορά την εικόνα του. Ο Αιγόκερως ξέρει ακριβώς τι χρειάζονται κάθε φορά, είτε είναι μια νέα κουπ, είτε ένα φρεσκάρισμα. Και είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν όσο χρόνο χρειάζεται για να πετύχουν το ιδανικό αποτέλεσμα, που συνήθως τους δικαιώνει!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος δίνει σίγουρα προσοχή στο πώς δείχνουν τα μαλλιά του και δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς να ρίξει μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη. Ωστόσο, δεν ασχολείται ιδιαίτερα με προϊόντα στάιλινγκ ή φόρμας. Εάν τα μαλλιά του, του φαίνονται καλά με μια πρόχειρη ματιά, αυτό για έναν Υδροχόο είναι αρκετό.

Ιχθύς
Οι Ιχθείς θα μπορούσαν να περνούν ώρες ασχολούμενοι με το στάιλινγκ των μαλλιών τους εάν δεν ήταν τόσο απορροφημένοι από άλλα πράγματα: ψάχνοντας ένα πουκάμισο που να ταιριάζει με τα εσώρουχά τους, φτιάχνοντας καφέ, γράφοντας ένα ποίημα, διαλέγοντας ένα ζευγάρι παπούτσια, βγάζοντας το τοστ που μόλις έκαψαν. Έτσι, εξ ορισμού οι Ιχθείς αφήνουν τα μαλλιά τους τελείως φυσικά!
romylos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια