Στέλιος Παρλιάρος
Υλικά:
8 ασπράδια αυγών(250γρ)
425γρ.ζάχαρη κρυσταλλική
50γρ.κακάο
1κουτ.του γλυκού ξερή μέντα τριμμένη
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Σε ένα μεταλλικό μπολ τοποθετούμε το ασπράδι μαζί με τη ζάχαρη.
Πάνω από Μπεν Μαρί ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα έως ότου ασπρίσει το μείγμα και η θερμοκρασία φτάσει στους 60βαθ.
Κατεβάζουμε από το Μπεν Μαρί και χτυπάμε στο μίξερ έως ότου η μαρέγκα σφίξει και κρυώσει.
Σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε σιγά σιγά το κακάο κοσκινισμένο ανακατεύοντας με μια κουτάλα.
Προσθέτουμε και την τριμμένη μέντα.
Με ένα κορνέ σχηματίζουμε μικρά μαρεγκάκια πάνω σε μια λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100βαθ.για 3 ώρες.
Αφήνουμε να στεγνώσουν και διατηρούμε σε μεταλλικό κουτί για αρκετές ημέρες.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _E-MAIL
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια