Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κάρτες ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: τι έγινε και τι αναμένουμε

Κάρτες ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: τι έγινε και τι αναμένουμε
Είναι καλό να βλέπατε τι μαγειρεύουν για εμάς οι παγκοσμιοποιητές !!!
Το 1982 οι διεθνείς παίκτες και συντελεστές της "ανθρώπινης μοίρας" μάλλον θέλησαν να μας προειδοποιήσουν υποκαθιστώντας τους προφήτες, τολμώ να πω με απόλυτη επιτυχία ...
ILLUMINATI cards: what happened and what to expect
Δημιούργησαν λοιπόν ένα παιχνίδι με κάρτες, κάθε μια από τις οποίες..... προοιώνιζε ένα μελλοντικό γεγονός ...
Δείτε κάποιες από αυτές τις κάρτες ILLUMINATI για να καταλάβετε, όχι τις προφητικές ικανότητες των παγκόσμιων συντελεστών, αλλά τη δυνατότητα τους να δημιουργούν και να προκαλούν ένα "μελλοντικό γεγονός", προφανώς κακό για την ανθρωπότητα ...
Τώρα το πόσο θα επιτρέψει ακόμα ο Χριστός να συνεχιστεί αυτό.... ίδωμεν !!!
κάρτα διαγραφή της ιστορίας. 
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
κάρτα δίδυμοι πύργοι.. 
ΈΓΙΝΕ
κάρτα χτύπημα στο Πεντάγωνο. 
ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ
κάρτα μόλυνση της ατμόσφαιρας και μείωση πληθυσμού.. 
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
κάρτα κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (ή CDC)
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
κάρτα παγκόσμια επιδημία και καραντίνα πληθυσμών με μαζικούς εμβολιασμούς.. 
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ και τον COVID19

κάρτα..μεγάλη καταστροφή στην Ιαπωνία.. 
ΕΓΙΝΕ στις 11 και 3 ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ
κάρτα Διεθνής Οργανισμός Καιρού
Η χειραγώγηση του καιρού με ένα αεροπλάνο που ψεκάζει, είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ πλέον

κάρτα διαρροή πετρελαίου
ΈΓΙΝΕ στον κόλπο του Μεξικού και εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός της ταινίας "ΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ" με τον Νίκολας Γκέητς ένα χρόνο πριν τη μόλυνση με θέμα ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ...
κάρτα Παλιρροιακό κύμα
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ

κάρτα...ομάδες ανθρώπων θα εξεγερθούν και θα σκοτώνουν στο όνομα της ειρήνης...  
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ (Αν και έχουμε δει μερικά δείγματα από τους στρατούς των αντεξουσιαστών)
 κάρτα... σεισμοί που θα προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές 
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ
κάρτα βακτήρια που τρώνε το κρέας ανθρώπων ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
κάρτα "ΑΔΕΛΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ" 
ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ;
κάρτα...στην γλώσσα των εικονοληπτών tape out σημαίνει το τέλος... 
το σημείο στον παγκόσμιο χάρτη μόνο τυχαίο δεν είναι σύνορα Πακιστάν-Ιράν-Αφγανιστάν...
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
κάρτα ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΕΡΧΕΤΑΙ....

www.eglimatikotita.gr thesecretrealtruth.blogspot.com
Μια κάρτα του παιχνιδιού είναι και ο δράκουλας .
Σήμερα σαν ένα νέο φαινόμενο της εποχής μας υπάρχει ολόκληρο ρεύμα από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι είναι δράκουλες (ενεργειακοί δράκουλες..τρέφονται με την ενέργεια των άλλων) άνθρωποι οι οποίοι ζουν σαν δράκουλες , μεταμφιέζονται σαν δράκουλες , κοιμούνται την ημέρα και κυκλοφορούν την νύχτα κοκ. Την έξαρση σε αυτό το φαινόμενο την δημιούργησαν οι τελευταίες ταινίες και σειρές στην τηλεόραση που έχουν σαν ήρωες δράκουλες .Η δύναμη του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.
Επόμενη κάρτα η "βόμβα αυτοκίνητου" και μάλιστα ενός αυτοκίνητου που οι πινακίδες του έχουν σαν νούμερα το nwo (νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων) .
Η κάρτα είναι λίγο δυσνόητη αν αφορά το μέλλον η ήδη έχει συμβεί. Μπορούμε να την συσχετίσουμε με την πρώτη απόπειρα στο Παγκόσμιο κέντρο εμπορίου τον Φεβρουάριο στις 26 /1993 οπού σκοτωθήκαν 6 άτομα και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 1000. Υπάρχουν ακόμα και άλλες ενέργειες που κατηγορήθηκαν ισλαμιστικές οργανώσεις και είχαν χρησιμοποιηθεί βόμβες αυτοκίνητα. Ίσως λοιπόν όλα αυτά να ήταν οι προετοιμασία του υποσυνειδήτου μας για αποδοχή του όρου τρομοκρατία.Τώρα αν δεν είναι παρελθοντική κάρτα αλλά μελλοντική θα πρέπει να αναμένουμε στο μέλλον μια βόμβα η οποία θα είναι σε αυτοκίνητο και θα έχει σαν σχέση κάποιο μεγάλο πρόσωπο της νέας παγκόσμιας τάξης η κάποια γραφεία της. Αυτό το μελλοντικό γεγονός θα συμβεί μάλλον για να δημιουργήσει νέες ευκολίες στης κινήσεις των πεφωτισμένων. Η απλά είναι μια κάρτα τάσης όπως της ονομάζουμε που σηματοδοτεί μια νέα τάση ,δηλαδή την αντίσταση και μάχη εναντίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Επόμενη κάρτα "Απαγωγή εξωγήινων" .
Δεν νομίζουμε οτι θέλει και εδώ πολλά σχόλια άπλα μόνο μια παρατήρηση. Ίσως στο άμεσο μέλλον να ενημερωθούμε για τρελή αύξηση απαγωγών (που έτσι και αλλιώς σήμερα αναφέρετε) και ακόμα να ενημερωθούμε για επικείμενοι εξωγήινη απειλή...πάντα στο άμεσο μέλλον.
Επόμενη κάρτα "ασφάλεια υπολογιστών" να θυμίσω το τελευταίο πρόβλημα με ιο που έγινε ενάντια στο Ισραήλ.
Να πούμε ακόμα ότι είναι μια μελλοντική κάρτα και έχω την εντύπωση ότι μπορεί να συσχετιστεί με το wikileaks . Ίσως ακόμα να έχουμε μια μεγάλη απειλή από virus πολύ σύντομα στο άμεσο μέλλον. Ιδίως αν αυτή η απειλή και οι πραγματοποίηση της μας αναγκάσει αν χάσουμε ακόμα κάποιες ελευθερίες μας η να χρησιμοποιήσουμε κάποια νέα τεχνολογία που θα μας στερεί περισσότερη ελευθεριά.
Επόμενη κάρτα "Η εκκλησιά της κεντρικής Αμερικής".
Μια πολύ παράξενη κάρτα μιας και έχει άγνωστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από μια εκκλησιά. Δεν έχει συμβεί ακόμα και η δίκη μας οπτική γωνιά μάλλον μιλά κωδικοποιημένα για την σχέση Αμερικής και εξωγήινων πολιτισμών . Μια σχέση που άλλαξε όλο το ρου της τεχνολογικής μας ιστορίας και έκανε την Αμερική να είναι η παντοδυναμία σήμερα,.προφανώς οι πεφωτισμένοι έχουν γνώσει και πίστη σε άγνωστα σε εμάς αρχεία που προφανώς έχουν έρθει από την επαφή με πολιτισμούς που εμείς δεν πρέπει να γνωρίζουμε.
Επόμενη κάρτα "Ανώτατο Δικαστήριο" .
Η κάρτα έχει πάνω από την ομάδα μια πυραμίδα , ο γνωστός πανόπτης οφθαλμός . Για εμάς αποδεικνύει την επιρροή και την εισχώρηση σε όλα τα κλιμάκια της κοινωνίας μας . Ακόμα δείχνει ότι πολλά από τα λεγόμενα "ιδρύματα" η "φορείς" είναι δημιουργημένα έτσι ώστε να όχι να εκτελούν αυτό που ονομάζονται αλλά να εκτελούν άλλους στόχους και σκοπούς.Κάρτα που ίσως στο άμεσο μέλλον αποδειχτεί ότι οι κοινωνία ελέγχεται απόλυτα . Μέσα από ένα σκάνδαλο που θα βγει στην φόρα και θα έχει σχέσει το ανώτατο δικαστήριο.Να θυμάστε ότι το μότο τους είναι το "τάξη μέσα στο χάος" άρα μόλις βλέπετε κάτι που φαινομενικά τους χτυπάει να σκέπτεστε αμέσως που μπορεί να τους εξυπηρετεί. Ακόμα μια σκέψη είναι τι γίνετε αν για αυτούς το ανώτατο δικαστήριο είναι άλλο από αυτό που μας λένε εμάς.Π.Χ Η μπιντελμπεργκ να είναι για αυτούς το ανώτατο δικαστήριο η κάποια άλλη οργάνωση που μόνο σε αυτήν υπακούν και εμείς πιστεύουμε λάθος για το τι είναι το ανώτερο.
Επόμενη κάρτα "Δικτατορία".
Ίσως με πολύ χιούμορ μας λένε την αλήθεια για την νέα τάξη πραγμάτων. Το πραγματικό της πρόσωπο είναι η Δικτατορία. Ίσως μας δείχνουν την πραγματική "Δημοκρατία" των λαών σήμερα η οποία είναι στην πραγματικότητά μια μεταμφιεσμένη Δικτατορία.
Σήμερα που γράφουμε αυτό το άρθρο στα αραβικά κράτη και ιδίως στην Λιβύη γίνονται μάχες για την κατάργηση δικτατόρων. Άλλα ποιος τους έβαλε εκεί από την αρχή?
Επομένη κάρτα " Βιομηχανίες ειδώλων" η "Βιομηχανία μουσικής -καταγραφής" .
Δεν θα πούμε πολλά απλά αναρωτηθείτε σε πόση πληροφορία έχουμε δει τους ποπ σταρ (άλλα ακόμα και πολίτικους ποια) να κάνουν το συμβολισμό του Βάαλ ..τον συμβολισμό του θεού των πεφωτισμένων. Ελέγχοντας τα είδωλα μπορούν να εισχωρήσουν στο ασυνείδητο νου των νεαρών ατόμων και να δημιουργήσουν από την αρχή μια νέα κοσμοθέαση στο άτομο. Μια κοσμοθεαση που καταρρίπτει τις πραγματικές αξίες και τις ανταλλάσσει με τιμές.
Επόμενη κάρτα " Η πανούκλα των δαιμόνων" .
Σίγουρα μια μαρτυριά των πεφωτισμένων για την σχέση του με τους δαίμονες. Η κάρτα είναι απολυτά κωδική και μπορεί να μιλά για την μάχη που δίνουν να σταματήσουν τα αλλοδιαστατικα όντα την εισχώρηση στο σύστημα μας. στο μέλλον θα δούμε ότι θα έχουμε μια απειλή έξω από την γη και θα δούμε τα κράτη να πολεμούν αυτή την απειλή ενωμένα...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ αν όντως υπάρχει απειλή..και αν νικήσουμε τελικά να δούμε ποιοι επωφελήθηκαν από αυτή την "μάχη"
Επόμενη κάρτα "χειρισμός αγορών".
Τι να πούμε απλά είμαστε μέσα σε αυτή την κάρτα και δοκιμάζουμε της αντοχές μας. Συμβαίνει σήμερα και έχει δημιουργήσει την παγκόσμια αλλά και την Ελληνική οικονομική κρίση.
Επόμενη κάρτα "Λογοκρισία"
Είμαστε μια ανάσα από νέα μέτρα λογοκρισίας και στέρηση του ελεύθερου λόγου μας. Υπάρχει βέβαια από το θέμα του αντισημιτισμού αλλά από σήμερα και πέρα η λογοκρισία θα κερδίζει έδαφος από νόμους όπως ο νόμος ρατσισμού που ψηφίζετε στην Ελλάδα η η προσπάθεια φίμωσης των μπλογκς. Ένα πολύ καλό όπλο των πεφωτισμένων να πνίξουν τις φωνές που αντιδρούν στις δολοφονικές τακτικές τους.
Επόμενη κάρτα "Ξένη ενίσχυση"
Μπορεί να την εκλάβει κάνεις ως μια κάρτα που σήμερα ήδη συμβαίνει με ενισχύσεις από ΔΝΤ κλπ. Άλλα αν δει κανείς την κάρτα θα δει έναν εξωγήινο να δίνει ενισχύσει , άρα δυο μπορεί να συμβαίνουν, οι ίδιοι είναι πια υπάλληλοι των σχέσεων τους με τους εξωγήινους και εκτελούν το σχέδιο αυτών υποτίθεται για το καλό του πλανήτη, είτε θα γίνει στο άμεσο μέλλον μια παρέμβαση από εξωγήινο πολιτισμό για την σωτηρία μας. Ξαναλέμε ότι η ερώτηση ποιος επωφελείται? από καταστάσεις τόσο τραβηγμένες και που ανήκουν για εμάς στα παραμύθια είναι η καλύτερη που μπορούμε να κάνουμε.
Επόμενη κάρτα "Χίλαρι Κλίντον"
Στην κάρτα κρατάει κάτι σαν μαστίγιο και είναι σίγουρο ότι ο ρόλος της στους Ιλλουμινάτοι είναι σημαδιακός και κωδικός . Άγνωστο ακόμα λοιπόν τη πρόκειται να κάνει στο μέλλον η κυρία αυτή άλλα θα πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά σε αποφάσεις και γεγονότα που θα την συνδέουν.
Επόμενη κάρτα "Ροδόσταυροι" .
Εδώ πρέπει να ασχοληθούμε με τα μυστικά των Ροδόσταυρων και το πόσο έχουν επηρεάσει το μέλλον της ανθρωπότητας . Σίγουρα αν γνωρίζαμε τα μυστικά τους (βλέπε ιερό δισκοπότηρο) θα καταλαβαίναμε πάρα πολλά ίσως είναι μια κάρτα που δεν θα μάθουμε πότε την σημασία της.
Επόμενη κάρτα "Κρατικές λαχειοφόρες αγορές" .
Η κάρτα μιλάει ξεκάθαρα για την κοινωνία των καζίνο και της τύχης που έχουν εφαρμόσει σε όλους τους λαούς. Η απολυτή κυριαρχία στα μυαλά μας και στα όνειρα μας μέσα από το κυνήγι της αλλαγής και της τύχης ..όταν οι ίδιοι ελέγχουν απολυτά τα αποτελέσματα...ΠΧ βλέπε το φαινόμενο Τζόκερ που μόνο κάθε πρωτοχρονιά κάνει απανωτά τζακ ποτ.
Επόμενη κάρτα " Συνωμοσιολόγοι".
Απλή κάρτα που προέβλεπε το νέο κύμα από ανθρώπους που θα μιλάνε για μια εναλλακτική πληροφορία αλλά πρώτα βέβαια οι πεφωτισμένοι θα τους είχαν βάλει την ταμπέλα του γραφικού, άσχετα αν μέχρι σήμερα οι περισσότερες θεωρίες έχουν βγει αληθινές...
Επόμενη κάρτα " Ας οργανωθούμε πραγματικά"
Αυτή η κάρτα δείχνει έναν μαύρο άνθρωπο ο οποίος αποφασίζει για μια νέα οργάνωση και ότι ήρθε η ώρα αυτής. Οποιαδήποτε σχέση με obama και νέα τάξη πραγμάτων είναι απλά συμπτωματική!
Ακόμα και αν στο πλευρό του έχει μια ξανθιά γυναίκα στυλ Χίλαρι...
Επομένη κάρτα " Ήμι συνειδητός απελευθερωτικός στρατός" η "Ημι αναίσθητος απελευθερωτικός στρατός" Κάρτα πολύ παράξενη που ίσως μιλάει για κάποιο νέο κίνημα ανθρώπων με αφυπνισμένη συνείδηση που θα προσπαθήσει να δώσει την μάχη του (πράγμα που γίνετε σήμερα) . Η για κάποιο στρατό που θα είναι ήμι αναίσθητος ..δηλαδή σκληρός η προγραμματισμένος,,,,...ρομπότ (Αμερικάνικος στρατός?) Δεν μπορούμε να κρίνουμε την συσχέτιση της.
Επόμενη κάρτα " Μην αγγίζεις τα πλήκτρα"
Ο απόλυτος έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και οι βιομηχανία του φόβου που έχει εγκαθίδρυση η νέα τάξη πραγμάτων . Δες αυτή την κάρτα και σκέψου καθημερινά πως βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή τους παρακολουθώντας τον φόβο που σου πλασάρουν.
Επόμενη κάρτα "Παρανοϊκοί" Μετά από τον απόλυτο έλεγχο της πληροφορίας και τον άμεσο εμποτισμό σου από το φόβο η κάρτα προβλέπει την αύξηση της παράνοιας στους ανθρώπους .Λέτε να πέσει έξω?
Επόμενη κάρτα " Goal hail Eris" .
Ο στόχος τους ήδη έχει επιτευχθεί μεσώ της νέας τάσης new age παγκόσμια . Γίναμε όλοι γνώστες ενεργειών ,θρησκειών, νέων δογμάτων. Χωρίς εντρύφηση στα απόκρυφα έχουμε γίνει όλοι γκουρού των νέων επιπέδων συνείδησης..απλά μιμούμενοι την μάζα υπερασπίζουμε θεωρίες και νέες αντιλήψεις με πάθος. Η αρχή της νέας θρησκείας αρχίζει εδώ ανοίγοντας τον δρόμο για την παγκοσμιοποίηση.
Επόμενη κάρτα "Αλμπίνοι αλιγάτορες"
Μια πονηρή κάρτα που μάλλον κοιτάει προς τις προφητείες των ινδιάνων της Αμερικής οι οποίες μιλάνε ότι η έναρξη των δύσκολων καιρόν θα αρχίσουν όταν εμφανιστούν τα πρώτα ζώα αλμπίνος όπως πχ αλμπίνος βούβαλος κοκ.
Εδώ οι πεφωτισμένοι απαντούν από την μεριά τους με κροκόδειλο δείχνοντας την ερπετοειδής τους κληρονομιά . Και βάζοντας και μια νοητική σφραγίδα και σε αυτή την οπτική γωνία...
Επομένη κάρτα "Υακατισμα" .
Ιπτάμενοι δίσκοι κόβουν ένα ουρανοξύστη στη μέση ...τα σχόλια δικά σας. Ίσως η θεωρία ότι στους δίδυμους πύργους δεν ήταν αεροπλάνα αλλά ολογράμματα που προφανώς τα έχουμε πάρει από εξωγήινη πληροφορία να μην είναι τόσο εξωφρενική. Η ίσως στο εγγύς μέλλον να δούμε κάτι τέτοιο.
Επόμενη κάρτα "Συγχώνευση τραπεζών"
Τι? Μπα? Και όμως ....το ζούμε σήμερα !
Επόμενη κάρτα " Ελιζα"
Ίσως όνομα κάποιου επιστημονικού πειράματος στυλ cern . Δεν έχουμε εξακριβώσει ακόμα τι και πως? Ίσως πειράματα πάνω στην χειραγώγηση εξ αποστάσεως μεσώ διανοητικού έλεγχου ..λέμε ίσως!
Επόμενη κάρτα " Κοσμικοί ανθρωπιστές" Η κάρτα προβλέπει την υπάρξει νέων ιδεών τάσεων και κινημάτων στυλ zeitgeist.
Άλλά αν το δείτε καλά η σκιά του ανθρωπιστή γίνετε ένας κερατοφορος....σκεφθείτε τι θέλει να πει ..θέλει να προειδοποίηση η να μείωσει κάποια παρουσία ?
Επόμενη κάρτα " Νόμος και τάξη"
Η νέα καθημερινότητα μας. Η δύναμη του αστυνομικού κράτους. Η απόδειξη των κρατών ενάντια των υπηκόων τους ότι τώρα πια αποκόβουν την σχέση πολιτείας ανθρώπου και το κράτος δολοφόνος γίνετε δυνάστης με εχθρό τον ίδιο των άνθρωπο και την ελευθεριά του.
Επόμενη κάρτα " ΑΛ ΓΚΟΡ"
Ο γνωστός με την μεγάλη άπατη για το θερμοκήπιο και όλη την διαδικασία που ξεκίνησε ώστε να πληρώνουμε και φόρο όταν κλάνουμε (μεθάνιο)
Επόμενη κάρτα " Χίλιοι πόντοι από φως"
Η κάρτα δείχνει έναν εργάτη να δίνει χέρι συμφωνίας με έναν επιχειρηματία . Μάλλον μετά από αγώνες η εργατική τάξη θα έρθει σε μια συμφωνία με την ελίτ . Ύστερα βεβαία από εξόντωση της άμυνας των εργατικών θα γίνει συμφωνία η οποία όμως θα έχει στηριχτεί πάλι σε μπλόφα και φόβο.Βεβαία δεν μπορώ να μην θυμηθώ την ιστορία των μεταλλωρύχων και την τεράστια αποζημίωση σε ότι περάσαν ..ξέρω υπερβολές αλλά έτσι μας έχουν συνηθίσει σε υπερβολές..ίσως λοιπόν αυτό να ήταν ακόμα ένα σημείο ..ένας κώδικας στην γλώσσα τους !!( άσε που ήταν 33).
Επόμενη κάρτα " Φεμινίστρια"
Ίσως αναφορά στην τεράστια σημασία του φεμινισμού και στην αλλαγή τρόπου ζωής της οικογενείας . Ένα σωστό και δίκαιο κίνημα αλλά που έβαλε και την γυναίκα στον αγώνα επιβίωσης πράγμα που άλλαξε άρδην τα οικογενειακά δεδομένα κλπ κλπ Και ως γνωστό σπάσιμο της οικογενειακής ενότητας ίσον νίκη στον άνθρωπο κλπ κλπ
Επόμενη κάρτα " Φαρμακευτικές εταιρίες" .
Τεράστιο αγκάθι στην σημερινή κοινωνία . Αν μαθαίναμε την αλήθεια για τα φάρμακα και την υγεία ίσως να κάναμε την μεγαλύτερη επανάσταση του σημερινού κόσμου.
Επόμενη κάρτα " Υπηρέτες του Κθουλχου"
Μεγάλη σειρά φαντασίας και με μεγάλα μυστικά . Ίσως η αναφορά στον κθουλου να μπορεί να μας οδηγήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις από την μεριά της θάλασσας στο άμεσο μέλλον. Και καλύτερα είναι να μην ξυπνήσει ο κθουλχου....
Επόμενη κάρτα " Πολυεθνικές εταιρίες πετρελαίων" Το άλλο μεγάλο αγκάθι της κοινωνίας μας και τα μεγάλα αφεντικά της ζωής μας. Ιδίως τώρα με τα φαινόμενα του Αραβικού κόσμου αυτή η κάρτα είναι τόσο σημαντική να καταλάβουμε σε ποιο κόσμο είμαστε φυλακισμένοι . Σηματοδοτεί για έμενα την προσπάθεια του παγκοσμίου έλεγχου του πετρελαίου που θα μας οδηγήσει σε πόλεμο.
Επόμενη κάρτα " Λας Βεγκας " '
Ακόμα μια αναφορά στην κοινωνία του τζόγου
Επόμενη κάρτα " αρκετά πια"
Σε αυτή την κάρτα φαίνεται ότι κάποιος μας ανέχτηκε αρκετά η ότι εμείς τον ανεχτήκαμε αρκετά. Από την φώτο όμως καταλήγουμε ότι κάποιος που έκανε υπομονή μαζί μας ήρθε στα όρια του. Άρα στο μέλλον αν δούμε ξαφνικά το καθαρό πρόσωπο του κάθε κράτους να είναι σκληρό και άδικο να μην μας φανεί και τόσο ξαφνικό.
Επόμενη κάρτα " Κεντρική τράπεζα"
Που δεν είναι κεντρική αλλά εταιρία που κόβει χρήμα και δανείζει κράτη. Δεν μπορούμε να δούμε τι μας δείχνει αυτή η κάρτα για το μέλλον αλλά σίγουρα μας δείχνει τον πραγματικό δυνάστη του παρών μας
Επόμενη κάρτα "Κατάρτιση ασφάλειας"
Σημερινή κάρτα που δείχνει την υστερία του κόσμου για ασφάλεια . Πόσο πολύ μας έχουν υπνωτίσει όταν μας κάνουν να δημιουργούμε μόνοι μας τις φοβίες μας και τους εχθρούς μας
Επόμενη κάρτα "μύλος του Μίδα"
Σημαντική μελλοντική κάρτα που προβλέπει κάποιο μεγάλο όφελος από την θάλασσα ίσως μια νέα τεχνολογία που θα μπορεί να προσφέρει κέρδος από το νερό της θάλασσας
Επόμενη κάρτα " Βουντού οικονομία" Πόσο ποιο αληθινή κάρτα από αυτή για την σημερινή μας κατάντια . Πόσο αληθινά είναι αυτά τα κουκλάκια στην φώτο ...αυτά είσαι εσύ.
Επόμενη κάρτα " ΜΜΕ " Τα λόγια περιττά όλη η βιομηχανία υποταγής συνείδησης με τα σύμβολα της πυραμίδας και το πανοπτη οφθαλμού ξεκάθαρη αναφορά στην πραγματικότητα του σήμερα
Επόμενη κάρτα "Βγάλσιμο της μάσκας"
Κάποιος η κάτι, ιδέα η άνθρωπος, θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στο κοντινό μέλλον . Μπορεί να είναι και ο arnold ..λέμε τώρα!
Επόμενη κάρτα " Στρατιωτικός νόμος"
Πολλοί ερευνητές αναφέρουν ότι σύντομα στην Αμερική λόγω προβλημάτων θα δημιουργηθεί εμφύλιος . Ο στρατιωτικός νόμος δηλαδή θα παίζει πολύ στο μέλλον και στις ειδήσεις μας. Ήδη υπήρξε στην Αίγυπτο...ο χρόνος θα δείξει
Επόμενη κάρτα " 18 1/2 λεπτά κενό"
Πόλη παράξενη κάρτα που μας μιλάει για κάτι που δεν γνωρίζουμε . Μπορεί αν αναφέρετε στις ταινίες του nixon ..μπορεί να αναφέρετε στην ιστορία του κόσμου..πάντως σηματοδοτεί ένα πολύ μεγάλο μυστικό που υπάρχει λόγω της αδυναμίας των ανθρώπων.
Επόμενη κάρτα " Κρυφή περιοχή"
Μια κάρτα που μπορεί να μιλάει για τις κρυφές περιοχές όπως area51 η να μιλάει για τις νέες κρυφές περιοχές που δημιουργούνται σαν καταφύγια για την ελίτ. Μέσα στην κάρτα βλέπουμε κάποιους σούπερ ήρωες που μάλλον μας δείχνει ότι πρέπει να μιλάμε για στρατιωτική περιοχή.
Επόμενη κάρτα "πολιτικό ορθόν" .
Το φαινόμενο της εποχής μας και η μεγάλη διαστρέβλωση της λογικής . Με τον όρο πολιτικά ορθών οι ιλλουμινατι κατάφεραν να διαστρεβλώσουν έννοιες και γεγονότα έτσι ώστε όταν τα ακούμε όσο και απεχθή και αν είναι να μην μας φαίνονται άσχημα.στην φώτο δείχνει τους πολιτικούς έτοιμους για κρεμάλα σαν να θέλει να μας πει ότι με αυτό το σύστημα του πολιτικός ορθού οι ιλλουμινατι κατάφεραν ακόμα και αυτούς που τους είχαν σαν πιόνια να τους οδηγήσουν στην καταστροφή τους.
Επόμενη κάρτα "Καναδάς".
Ο Καναδάς είναι χώρα της Βόρειας Αμερικής, η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο. Βρέχεται ανατολικά από τον Ατλαντικό Ωκεανό και δυτικά από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Νοτίως συνορεύει με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Βορειοδυτικά συνορεύει με την Αλάσκα των Ηνωμένων Πολιτειών και εκτείνεται στον Αρκτικό Ωκεανό μέχρι τον Βόρειο Πόλο. Ως πρώην αποικία της Μεγάλης Βρετανίας, είναι μέλος της Κοινοπολιτείας των ΕθνώνΕλισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου.Σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον αυτή η χώρα με τις αποφάσεις της και τις κινήσεις της. και τυπικώς κεφαλή της χώρας είναι η βασίλισσα
Επόμενη κάρτα "NSA" .
H πραγματική διοίκηση των ΗΠΑ. Η μεγάλη εταιρία προστασίας τους που κάνει πια ακόμα και την C.I.A ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.Όλα τα στημένα σενάρια (πχ δίδυμοι πύργοι) θα έχουν στο μέλλον την υπογραφή της NSA.
Επόμενη κάρτα "Είπα ψέματα"
Και δείχνει τον κλασικό αμερικανο δημοσιογράφο να δηλώνει αυτή τη φράση . Περιττά τα σχόλια.
Επόμενη κάρτα "Δωροδοκία" .
Άπλα πράγματα συνηθισμένα και σύγχρονα. Η νοοτροπία τους και ο τρόπος που κινούνται .
Επόμενη κάρτα " Έλεγχος των όπλων " .
Σήμερα στην Αμερική υπάρχει κίνημα κατά των έλεγχο των όπλων που η κυβερνήσει θέλει να ξεκινήσει. Οι Αμερικάνοι στο σύνταγμα τους έχουν το δικαίωμα να οπλοφορούν σε πολλές πολιτείες. Πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι αν περάσει απαγορευτικός νόμος για τα όπλα τότε η Αμερική θα μπει σε δικτατορία και στρατιωτικό νόμο. Δυνατή κάρτα που προβλέπει το σήμερα.
Επόμενες κάρτες " Δύναμη για την χάρη του"
"Μυστικά που ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξέρει" και η κάρτα που έχουμε αναφέρει και στο πρώτο μέρος "Η κασέτα τελείωσε".
Σαν να μας μιλάνε για μια κρυφή πίστη , μια πίστη που για αυτήν κάνουν κάποιες μεγάλες θυσίες και της προσφέρουν τα πάντα. Μια πίστη η κάποιο είδωλο που ο άνθρωπος δεν πρέπει να γνωρίζει. Μεγάλα μυστικά που ο άνθρωπος αγνοεί...ώστε να τελειώσει αυτή η κασέτα ...αυτό το σενάριο. Προσωπικά δεν με ενοχλούν τα μυστικά , με ενοχλεί τι ψεύτικο με δίδαξαν να πιστεύω για να μην ανακαλύψω τα μυστικά. Γιατί αυτό πραγματικά είναι σκλαβιά!!
Επόμενη κάρτα "Βάση στη Σελήνη" .
Τεράστια συνωμοσία πίσω από την θεωρία της σελήνης .Αν πήγαμε ποτέ η όχι η γιατί δεν ξανά πήγαμε η για το ότι η σελήνη είναι ένας νέος δορυφόρος της γης και ότι στο παρελθόν υπήρχαν άλλες σελήνες κοκ. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ μυστήριο με την σελήνη και οπού καπνός συνήθως και φωτιά.
Επόμενη κάρτα "Νανσί Ρέιγκαν "
Η γυναίκα του 40 πρόεδρου της Αμερικής . Ανήκει στην οικογένεια Μπους ....οικογενειακό δέντρο. Η φώτο την δείχνει μέσα σε σύμβολα ζωδιακών κύκλων ..Από την αγάπη της για τα ζώδια και τους μελλοντολόγους ..περίεργο για μια Πρώτη κυρία !!!. και πιο περίεργο είναι ότι ενώ ανήκει στην λευκή φυλή η κάρτα την δείχνει μαύρη , σίγουρα συμβολικό και σίγουρα δείχνει ότι η Νανσί ήταν ιέρεια των ιλλουμινατι.
Επόμενη κάρτα " Αποταμίευση και απάτη δανείων"
....Ε καλά ας πάω στην επόμενη ντρέπομαι να κάνω σχόλια....
Επόμενη κάρτα " Μεσσίας" .
Ο αναμενόμενος μεσσίας τους που με τόσο κόπο προσπαθούν να τον φέρουν στην εξουσία. Αν θες να δημιουργήσεις μια νέα παγκόσμια τάξη, 5 είναι τα στοιχεία που πρέπει να κάνεις τους ανθρώπους να έχουν.
1)κοινά ήθη και έθιμα ( το βλέπουμε να συμβαίνει με όλες τις γιορτές τις παγκόσμιες...τα μικρά πανυγηρακια πχ...ήμερα αγίου Βαλεντίνου κοκ)
2) Κοινή γλώσσα ....Τα αγγλικά
3) Κοινή σημαία ...Ευρωπαϊκή ένωση....παναμερικανική ένωση κοκ
4) Κοινά Σύνορα ..βλέπε από πάνω.
5) Κοινή πίστη ...Εδώ είναι που σκάει ο χαρουλης ...ο νέος Μεσσίας που θα μας έρθει όταν πια μας έχουν στήσει τον απόλυτο Αρμαγεδδών ..και εμείς θα πούμε και ευτυχώς!
Επόμενη κάρτα " Αμερικάνικη αστική ένωση ελευθερίας".
Φοβερή κάρτα που προβλέπει τον εμφύλιο που αναμένουν όλοι οι ερευνητές . Η κάρτα δείχνει το άγαλμα της ελευθερίας να κλείνει τα μάτια του από ντροπή θέλοντας να δείξει πόσο ψεύτικη θα είναι και αυτή η επανάσταση και η υποτιθέμενη νέα ελευθεριά που θα έρθει.
Επόμενη κάρτα " Πανεπιστήμιο ιλλουμινατι" .
Ίσως να θέλει να μας δείξει ξεκάθαρα ότι η επερχόμενη κοινωνία θα είναι τελικά μαι κοινωνία πεφωτισμένων ανθρώπων. Το θέμα είναι πόσο κόστος σε ζωές έχει μια κοινωνία πεφωτισμένων ανθρώπων με αυτά που θα κάνετε για να έχετε αυτήν την κοινωνία.. καθάρματα!!
Επομένη κάρτα " Πυρηνική ικανότητα"
Απλή κάρτα που δείχνει Αμερικάνικο πυρηνικό πύραυλο...ελπίζω να μην σηματοδοτεί και την χρήση του.
Επόμενη κάρτα " Τσούλα στα 11" .
Ίσως να σηματοδοτεί την κάθετη πτώση των ηθών σε όλα τα επίπεδα στην κοινωνία πριν την μεγάλη καταστροφή.
Επόμενη κάρτα " Μηχανή Ντίζελ" .
Εδώ βλέπουμε μια αναφορά σε μια μηχανή ντίζελ . Δεν νομίζουμε ότι είναι κάτι τυχαίο ίσως μια προσπάθεια σηματοδότησης της ελεγχόμενης αύξησης του πετρελαίου. . Στην φώτο δείχνει το ρεζερβουάρ να δείχνει στην ένδειξη "reverse" δηλαδή προς τα πίσω .Ίσως λοιπόν να μας αναφέρει ότι θα γυρίσουμε πίσω σε ότι έχει σχέσει με τον πολιτισμό...ίσως να δείχνει την εποχή του τέλους του πετρελαίου ...και την έναρξη μια νέας εποχής.
Επόμενη κάρτα " Πριγκίπισσα Ντάινα" .
Η κάρτα δείχνει την πριγκίπισσα ...και ως γνωστόν είναι πάρα πολλά τα σενάρια για την πριγκίπισσα και το θάνατο της..η μάλλον την δολοφονία της. Αν υποθέσουμε ότι η Νταϊάνα ήταν έγκυος από απόγονο της μαύρης βασίλισσας...τότε είναι πολύ απλό να σκεφτούμε ότι τα λευκά ερπετοειδής ήταν αδύνατον να αφήσουν στην τύχη την περίπτωση να υπάρχει 'μαύρο αίμα" που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον θρόνο!Π.χ αν πάθαινε κάτι ο Γουίλιαμ ....
Επόμενη κάρτα " Μεγάλα ΜΜΕ" .
Τι να πω ..η φώτο δείχνει τον μεγάλο ΜΜΕ να φωνάζει στους ανθρώπους ....να υπνωτίζει τους ανθρώπους θα ήταν μάλλον πιο σωστό...Κάρτα του σήμερα ..
Επόμενη κάρτα " Η εκκλησιά της βιαιολογιας" .
Δυνατή κάρτα που αναφέρεται στην βια σε σχέση με την πίστη. Δείχνοντας έναν νεαρό καρφωμένο στο στήθος με έναν σταυρό. Για έμενα σηματοδοτεί 100% την αρχή του θρησκευτικού πολέμου παγκόσμια...σήμερα που το γράφω αυτό το άρθρο διάβασα για 11 νεκρούς χριστιανούς στην Αίγυπτο σε μάχη με μουσουλμάνους.
Επόμενη κάρτα " Καλές ψηφοφορίες"
Μέσα από τα ψεύδη στοιχεία των αριθμών και των γκάλοπ κατορθώνουν να ξεφουσκώνουν την πραγματικότητα και να μας υπνωτίζουν δημιουργώντας μια ψεύτικη κατανόηση του τι πραγματικά συμβαίνει η τι πραγματικά οι συνάνθρωποι μας θέλουν
Επόμενη κάρτα "Το πεπρωμένο μου περνά πάνω από το δόγμα σου"
Άλλη μια κάρτα που δείχνει μια μελλοντική σύγκρουση της πνευματικότητας με τον υλισμό η την ιδεολογία. Το σίγουρο είναι ότι οι κάρτες αυτές προβλέπουν η προετοιμάζουν για μια σύγκρουση δυο αντίθετων δυνάμεων που δεν ανήκουν σε πολιτική η σε στρατό αλλά σε επίπεδα πιο βαθιά μέσα στην συνείδηση μας η στο μυαλό μας ανάλογα που ανήκουμε....Τελικά η αιωνία μάχη μεταξύ πάγου και φωτιάς δεν έχει τελείωση ...και μάλλον έρχεται να κορυφωθεί στις μέρες μας!
Η επόμενη κάρτα λέγεται "σπασμωδική κίνηση "(backlash) και δείχνει έναν πολιτικό στο βήμα οποίος αποδοκιμάζεται από το πλήθος . Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα πολλές κυβερνήσεις μπήκαν σε ένα χορό από λάθος επιλογές που έφεραν την σημερινή κατάσταση του ανθρώπου να μην σέβεται ποια την πολιτική και τους εκπροσώπους της. Θυμηθείτε τον κύριο bush.
Επόμενη κάρτα ΄΄Αντιπυρηνικά ενεργά στελέχη
Πόσο κοντινή είναι αυτή η κάρτα στο σήμερα ! Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι παγκόσμια μετά από τα γεγονότα στην Ιαπωνία ο ακτιβισμός και η αντίδραση στα πυρηνικά θα κορυφωθεί! Άλλη μια κάρτα του παιχνιδιού που πέφτει απολυτά μέσα ...προβλέποντας πάλι ένα όλεθρο!
Επόμενη κάρτα ΄΄Αστραπιαίος πόλεμος΄΄
Πιστεύω ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλέον φοβούνται ένα τέτοιο σενάριο...λίγο πολύ όλοι μας έχουμε αισθανθεί,νοιώσει ότι ένα ξαφνικό γεγονός έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβεί!
Επόμενη κάρτα "Η τράπεζα της Αγγλίας"
Αυτή η κάρτα δείχνει την μαμά των τραπεζών..η καλύτερα το ένα παρακλάδι της παγκόσμιας ληστοσυμμορίας ! Τώρα ότι έχει άμεση συμμέτοχη στο απίστευτο έγκλημα της παγκόσμιας κρίσης νομίζω δεν χρειάζεται να το αναφέρω..
 Επόμενη κάρτα ΄΄Αίμα, κόπος, δάκρυα και ιδρώτας΄΄
Σας θυμίζει ίσως τον εαυτό σας ...για όλα αυτά που χάσατε και θα χάσετε στα επόμενα χρόνια? Η παγκοσμιοποίηση έρχεται και δεν θα σταματήσει πάνω σε κανένα ανθρώπινο δικαίωμα!! Εκτός και αν πρώτοι σπάσουμε ...αν το γρανάζι μας κολλήσει πρώτο μέσα στην κρεατομηχανή τους!!
Επόμενη κάρτα "το βιβλίο το κελλς"Παράξενη κάρτα που μιλάει για ένα βιβλίο γνώσης ..ίσως να έρχεται στο μέλλον μια μεγάλη ανακάλυψη που θα κάνει την πίστη των ανθρώπων να ταρακουνηθεί. Επίτηδες δεν αναφέρω βιβλία και πλάκες που πρόσφατα ανακαλύφτηκαν με αντικείμενο την πίστη κοκ...Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο..
Επόμενη κάρτα ΄΄Νεαροί βλαστοί αγοριών΄΄
Δεν είμαι σίγουρος ότι η μετάφραση είναι η σωστότερη αλλά από την εικόνα λαμβάνω ένα νέο αγόρι σαν πρόσκοπο ...και παίρνω την αίσθηση ότι αυτή η κάρτα μιλάει για την πλύση εγκεφάλου στους νέους και τα παιδιά...την προσπάθεια σβησίματος της ιστορίας ..και την δημιουργία νέων σκλάβων που θα έχουν την αίσθηση ..της απόλυτης ελευθερίας τους!!!
Επόμενη κάρτα¨"καλωδιακή τηλεόραση"Είναι γνωστός ο ρόλος των ΜΜΕ στην προσπάθεια φυλάκισης του πλανήτη! Ίσως στο άμεσο μέλλον να δούμε κάποιο γκρουπ από τους ξεπουλημένους να αλλάζει ύφος και να προσπαθεί να κερδίσει πάλι τους ανθρώπους ...αλλά προσοχή και αυτό στημένο θα είναι!
Επόμενη κάρτα "χαρισματικός Ηγέτης"
Ξανθούλης άρα δεν είναι ο Ομπαμα ...βεβαία έχουμε ακούσει για κάτι κληρονόμους μεγάλων οικογενειών που τους προετοιμάζουν για να τους αναδείξουν σαν τους τεράστιους !!! Από την άλλη να θυμάστε και τον καραγκιόζη να βάλουνε να τον παίζουν όπως πρέπει τα ΜΜΕ ..πάλι χαρισματικός θα είναι!!
Επόμενη κάρτα ΄΄Βραβείο υπηκοότητας΄΄
Να αναφερθώ για το θέμα μεταναστών ??...ας μην το κάνω καλύτερα !!
Επόμενη κάρτα "κρυστάλλινο κρανίο"
Γνωστό παγκόσμια για την παραφιλολογία του το θέμα!..Τώρα αν θα καταφέρουν να αναδείξουν κάτι νέο σε αυτή την ιστορία που θα τους εξυπηρετήσει ..θα τους βγάλω το καπέλο!
Επόμενη κάρτα "Αγρογραφηματα"
Σίγουρα στο σενάριο της εισβολής των εξωγήινων ...γίνει δε γίνει στην πραγματικότητα...δηλαδή παίξουν δεν παίξουν τα blue beam projects θα εμπλέξουν τα αγρογραφηματα σαν ..είτε μηνύματα είτε σημάδια ..είτε εξωγήινη γλώσσα κοκ...Δεν λέω ότι δεν είναι ...απλά λέω μιας και είναι ...γιατί δεν το αποδέχονται τόσο καιρό?
Επόμενη κάρτα "ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ"
ΧΑΧΑΧ ρε που πάνε και τα βρίσκουνε ρε??
Γίνονται αυτά μωρέ ...εεεε γίνονται?
Επόμενη κάρτα ΄΄Έγκαιρη προειδοποίηση΄΄
Είμαι αρκετά μπερδεμένος με αυτή την κάρτα γιατί δεν μπορώ να καταλήξω αν ο χάρτης δείχνει την Ιαπωνία...η ποιο σημείο δείχνει... Πάντως στις μέρες μας έχουμε προειδοποιηθεί πάρα πολύ για το ότι η γη ...βαρέθηκε και θα μας στείλει αν συνεχίσουμε να αμολάμε αετό...από την άλλη μπορεί να βοηθήσει και λίγο το haarp!!
Επόμενη κάρτα "διπλός σταυρός" άλλα παίζει να εννοεί και "προδοσία"...
Η κάρτα δείχνει ένα άνθρωπο να ανοίγει μια βαλίτσα η οποία σκάει στα μούτρα του...Ίσως στο άμεσο μέλλον μια προδοσία να ξεκινήσει ένα μεγάλο πόλεμο!!....Δες και λίγο παρελθόν...πιάσε και λίγο το σφυγμό του τώρα!!!
Επόμενη κάρτα ΄δημοκρατες"
Έξυπνη κάρτα που δείχνει ένα χρυσό γαϊδούρι πάνω σε μια πυραμίδα από χρυσό εξίσου! Τώρα τι και ποιο και από που η σε ποιο θεό ανήκει το χρυσό γαϊδούρι δεν θα το γράψω εδώ άλλα σε άλλο άρθρο..εδώ απλά θα πω ότι η δημοκράτες τελικά ξεσκεπάζονται ..και τα έργα τους θα φανερώσουν σύντομα την αλήθεια ...όλα έγιναν και θα γίνονται για το χρήμα...εγώ ,εσύ ,όλοι μας ...ακολουθούμε δόγματα που είναι ψευδός στημένα ...Ζούμε στην εποχή που ότι φαίνεται δεν είναι η πραγματικότητα!
Επόμενη κάρτα "γήινη μαγεία"
Μια κάρτα που δείχνει κάτι σαν το στοουνχετζ. Τώρα αν στο άμεσο μέλλον δούμε αρχαίες κατασκευές να ξεκινούν να γίνονται ενεργές..μην πείτε ότι δεν σας το είπαμε!!
Επόμενη κάρτα 'ιπταμενα λουκάνικα-ιπτάμενοι δίσκοι"
Απλά θα πω ότι κάθε χρόνος που περνά οι εμφανίσεις τριπλασιάζονται!!!
Επόμενη κάρτα" Παραποίηση" Τα είπαμε άλλα θα το πω ποιο λαϊκά λόγο κάρτας ...ζούμε στην εποχή της μαϊμούς!! Όλα μα όλα είναι διαστρεβλωμένα!Συσχετίστε τώρα και την εποχή που τα πάντα βγαίνουν από "φθηνά' χεριά...την παγκόσμια κατάρρευση της οικονομίας...και το made in taivan της κάρτας!
Επομένη κάρτα ΄΄Υποστήριξη σε επίπεδο βάσης΄΄Ναι θα ζητηθεί από την βάση να στηρίξει..η μάλλον να σηκώσει την πυραμίδα στην πλάτη της ...το θέμα είναι αν θα την κρατήσει η θα την πετάξει στα σκουπίδια
Επόμενη κάρτα "Ηφαίστειο"
Λίγα λόγια κάντε έρευνα τι γίνεται παγκόσμια με τα ηφαίστεια...και αναμένετε στον επόμενο χρόνο τι μπουμ θα γίνουν!
Επόμενη κάρτα "αποθήκη 23"
Ξέρω ότι το 23 είναι ένα πολύ μυστικιστικό νούμερο...δείτε το λινκ https://www.i-diadromi.gr/2010/11/number-23.html

Επόμενη κάρτα " Οι υπερήλικες του ζιον"
Ίσως σε λίγο καιρό βγουν από την αφάνεια τους κάποιοι που κινούν τα νήματα και δώσουν ...την δίκη τους αλήθεια για να βοηθήσουν τα goiim ...ee συγνώμη του ανθρώπους!
Επόμενη κάρτα " Παραισθήσεις"
Κοίτα λίγο την αύξηση αυτοκτονιών...λίγο από τα πρωτόκολλα της Σιών που λένε ..θα τους κάνουμε να μην μπορούν να πιστέψουν τίποτα από την πολλή πληροφορία... λίγο από μάρκετινγκ ψυχασθένειας και πόσα lexontanil υπάρχουν ανά οικογένεια... άσε και την νέα εποχή και τους νέους γκουρού να φωνάζουν... και κλείσε τα αυτιά σου και κοίτα ...dancing with the stars..
Αν δεν σου έρθει παραίσθηση να με χέσεις!!!
 

olympios1.blogspot.gr
 



ILLUMINATI cards: what happened and what to expect