Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Όλα πάνε χάλια; Δες το ζώδιό σου και βρες τη λύση

Υπάρχουν στιγμές που τα βλέπεις όλα μαύρα, θεωρείς ότι τίποτα δεν πάει καλά και ότι η ζωή σου διανύει μία στασιμότητα, η οποία σε έχει εξαντλήσει και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…
Ιδιαίτερα σε αυτή την προκλητική και δύσκολη περίοδο της κρίσης, όλοι μας είμαστε αποθαρρυμένοι και αισθανόμαστε αδύναμοι ακόμα και στα πιο απλά καθημερινά προβλήματα …
Ποιος είναι ο βασικός λόγος που κάθε ζώδιο τα βάφει μαύρα; Τι πρέπει να κάνει στις δύσκολες περιόδους που είναι πεσμένη η ψυχολογική του διάθεση; Διάβασε στο άρθρο που ακολουθεί …

ΚΡΙΟΣ
Είναι γνωστό ότι θέλεις πάντα να έχεις τα πρωτεία και η ζωή σου να έχει δράση, περιπέτεια, ροή και αλλαγές… Όταν λοιπόν περνάς περιόδους που πρέπει να κλειστείς στο καβούκι σου, που αναγκαστικά πρέπει να κόψεις κάποιες από τις καλές και αγαπημένες σου συνήθειες, τότε είναι που χάνεις αυτή την σπιρτάδα του δυναμισμού σου! Δεν είναι εύκολο να είσαι πάντα σε όλα αρχηγός, δεν γίνεται πάντα να υπάρχουν εξελίξεις και αλλαγές και να βρίσκεσαι στο επίκεντρο μεγάλων γεγονότων … Δεν μπορείς κάθε φορά να ζεις έναν μεγάλο, παθιασμένο έρωτα … Συμβιβάσου, ρίξε τον πήχη και όταν όλα πάνε χάλια η λύση είναι μία : Ξεκίνησε μία νέα δραστηριότητα, διοχέτευσε την ενέργειά σου με κάποιο τρόπο, κάνε γυμναστική, περπάτημα και προπάντων προσπάθησε να μην εκτονώνεις τα νεύρα σου στους γύρω σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Η μεγαλύτερη ανάγκη σου είναι να νιώθεις ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα … όμως δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού .. Όταν υπάρχουν ανατροπές στην καθημερινότητά σου που σε κάνουν να αισθάνεσαι συναισθηματική αλλά και υλική αβεβαιότητα τότε πέφτεις ψυχολογικά και έχεις τις μαύρες σου … Όταν τα ερωτικά σου δεν βαδίζουν όπως περίμενες, όταν το πορτοφόλι σου αδειάζει, όταν περνάς εμπόδια στη δουλειά … τότε όλα νιώθεις ότι πάνε χάλια! Η λύση στην δική σου περίπτωση είναι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να περπατήσεις στη φύση, να ακούσεις μουσική, να ασχοληθείς με την τέχνη… να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι και γενικότερα να κάνεις δημιουργικές δραστηριότητες που θα σε κάνουν να ξεχαστείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, να βλέπεις φίλους, να μετακινείσαι, να έχεις επαφές, να γνωρίζεις πάντα κάτι καινούργιο … Τα βάφεις μαύρα λοιπόν, όταν υπάρχουν γεγονότα στη ζωή σου, που σε κάνουν να κλείνεσαι, να εγκλωβίζεσαι και να περιορίζεσαι … Όταν στην δουλειά σου δεν υπάρχει ο ορίζοντας για πρόοδο … Όταν στην αισθηματική σου ζωή δεν παίζει κάποιο φλερτ ή ήδη υπάρχουσα σχέση σου έχει βαλτώσει … τότε χάνεις τον αυθορμητισμό και το κέφι σου και αισθάνεσαι κούραση! Πώς θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου (τα οποία είναι και συχνά); Διάβασε ένα βιβλίο το οποίο θα σε ταξιδέψει, οργάνωσε μία μικρή απόδραση έξω από την πόλη, δες φίλους που είχες καιρό να συναντήσεις και γενικότερα απασχόλησε το μυαλό σου με κάθε τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σου είναι τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογική σου διάθεση… εκεί που μπορεί να γελάς, ξαφνικά μουτρώνεις, θυμώνεις ή και σε πιάνουν τα κλάματα! Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου είναι η Σελήνη! Η ψυχολογική σου διάθεση είναι πεσμένη, όταν το μυαλό σου κολλάει στο παρελθόν, όταν κρατάς μέσα σου απωθημένα τα οποία δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις… Μεγάλη επιρροή στην ψυχολογική σου διάθεση έχει και το σπίτι, η οικογένεια, ο μόνιμος σύντροφος! Όταν λοιπόν κάτι δεν πάει καλά σε αυτούς τους τομείς είσαι απαρηγόρητος! Τι μπορείς να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις; Το σίγουρο είναι ότι αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις είναι να το ρίξεις στο φαί (όπως συνηθίζεις)! Ξεκίνησε μία αθλητική δραστηριότητα, ασχολήσου με την εξωτερική σου εμφάνιση και οργάνωσε μία όμορφη βραδιά στο σπίτι, παρέα με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

ΛΕΩΝ
Όλα αισθάνεσαι ότι πάνε χάλια στη ζωή σου, αν δεν υπάρχει ο έρωτας και η δημιουργικότητα στην καθημερινότητά σου! Όταν χωρίζεις από μία σχέση, όταν βιώνεις έναν έρωτα δίχως ανταπόκριση, όταν βιώνεις προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή ή πολύ απλά όταν ο έρωτας έχει καιρό να σε επισκεφτεί … αισθάνεσαι σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου και υπερβάλεις! Επιπλέον όταν στα επαγγελματικά σου δεν κάνεις μία εργασία που σε εκφράζει και όταν δεν παρουσιάζεται πρόοδος και εξέλιξη από το έργο σου, τότε είναι σαν να μην έχει τίποτα σημασία για σένα! Τι μπορείς να κάνεις όταν βιώνεις μία δύσκολη περίοδο στη ζωή σου; Φρόντισε την εμφάνισή σου, ασχολήσου με δραστηριότητες που σε εκφράζουν και σου δίνουν ευχαρίστηση και προπάντων … μη σκορπάς αλόγιστα τα χρήματά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αιφνιδιασμοί και οι ανατροπές σε όλα όσα έχεις σχεδιάσει και προγραμματίσει, είναι που σε κάνουν συχνά να χάνεις το θάρρος, την ελπίδα και τον δυναμισμό σου αγαπημένε μου Παρθένε! Όταν συμβεί κάτι που δεν το υπολόγισες και σου ανατρέψει αυτά που είχες βάλει στα πλάνα σου, τότε νιώθεις πως όλα πάνε χάλια … Επιπλέον, ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους μπορεί συχνά να νιώθεις πίεση ή και απογοήτευση είναι τα οικονομικά σου … Όταν δεν εξελίσσονται όπως περίμενες, όταν εμφανίζονται έκτακτα έξοδα και όταν μένεις με άδειο το πορτοφόλι τότε τα βάφεις μαύρα! Ο ιδανικός τρόπος για να νιώσεις καλύτερα, είναι να «φορτώσεις» την καθημερινότητά σου με αρκετές δραστηριότητες που θα σου απορροφούν το μυαλό! Διατροφή, γυμναστική και αλλαγές μέσα στο σπίτι, σε βοηθούν πάντα να ανασυγκροτείσαι!

ΖΥΓΟΣ
Όσο και να γκρινιάζεις, όσο και να κλαψουρίζεις το καλό με εσένα αγαπημένε μου Ζυγέ είναι ότι ενώ τη μία στιγμή μπορεί να λες ότι είσαι χάλια, την άλλη σε καμαρώνουμε σε πρώτο τραπέζι πίστα να χορεύεις και να γλεντάς! Με λίγα λόγια η χάλια διάθεση δεν σου κρατά για πολύ! Νιώθεις ότι όλα πάνε χάλια όταν πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, όταν σου ρίχνουν το μπαλάκι στα χέρια και εσύ πρέπει να κάνεις παιχνίδι … Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο μπορεί να αισθάνεσαι θλίψη και μελαγχολία, είναι όταν έχεις μοναξιές στα αισθηματικά σου! Είναι γνωστό ότι είσαι από τους ανθρώπους που δεν αντέχεις τη μοναχικότητα… Τι κάνεις λοιπόν σε αυτή την περίπτωση ;;; Ντύνεσαι, στολίζεσαι, πας σινεμά, βγαίνεις για χορό … κάθε τι καλλιτεχνικό σου αναπτερώνει το ηθικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να έχεις τις μαύρες σου και να σε πιάνουν οι απαισιοδοξίες σου … είναι συνηθισμένο γεγονός να περνάς την «φάση» σου, αλλά μεταξύ μας ….εσύ έχεις τον τρόπο σου να απολαμβάνεις ακόμα και αυτές τις δύσκολες στιγμές! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θλίβεσαι: όταν το ταμείο είναι μείον, όταν κάποιος κυριαρχεί και επιβάλλεται πάνω από εσένα, όταν στη ζωή σου δεν υπάρχει πάθος, όταν σου μπαίνουν υποψίες, ζήλιες και καχυποψίες … Σε κάθε περίπτωση αυτές οι δυσάρεστες στιγμές μπορούν να ξεπεραστούν, αν απομονωθείς για λίγο, αν διαβάσεις ένα καλό βιβλίο, αν ασχοληθείς με τα ενδότερα της ψυχής σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σπάνια θα σε δει κάποιος να είσαι στις μαύρες σου … Ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά εσύ βρίσκεις έναν καλό λόγο να γελάσεις και να σκορπίσεις γύρω σου το κέφι και την αισιοδοξία! Είσαι η «κολώνα» με λίγα λόγια, που βοηθάς τους γύρω σου στις δύσκολες στιγμές! Τη μοναδική στιγμή που θα σε δει κάποιος να είσαι στα χάλια σου, δηλαδή να έχεις τα ψυχολογικά σου, είναι όταν έχεις κάνει κάποια επιπολαιότητα που σου έχει κοστίσει ακριβά … Επιπλέον, μπορεί να νιώσεις θλίψη όταν συναντάς απροσπέραστα εμπόδια στους στόχους σου και όταν διαπιστώνεις ότι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις στις προσπάθειές σου! Ο ιδανικός τρόπος για να ξεπεραστούν γρήγορα οι μελαγχολικές σου στιγμές είναι μέσω της κοινωνικής δικτύωσης και της επαφής σου με συλλογικούς χώρους, με ομάδες, με τη φιλοσοφία ή και τα ταξίδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας Αιγόκερως βρίσκει πάντα σοβαρούς λόγους για να θλίβεται και δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να έχει τις κλειστές του και να τα βλέπει όλα μαύρα … Έτσι και εσύ βιώνεις αρκετές στιγμές στη ζωή σου που σε πιάνουν οι απαισιοδοξίες σου, αισθάνεσαι ότι δοκιμάζεσαι … και θεωρείς ότι όλα πάνε στραβά! Όμως το καλό με εσένα είναι ότι δεν καταθέτεις τα όπλα αλλά συνεχίζεις τον αγώνα … Ο βασικός λόγος για τον οποίο μπορεί να νιώσεις θλίψη, μελαγχολία ή που μπορεί να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου είναι όταν προκύπτει ένα γεγονός που μπλοκάρει τα επαγγελματικά σου ή που δεν σου επιτρέπει να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου! Επιπλέον ο τομέας των οικονομικών γίνεται πολύ συχνά η αιτία να αγχώνεσαι και να απογοητεύεσαι! Οι διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου δεν κρατούν πολύ και μπορείς να τις ξεπεράσεις, συνεχίζοντας να θέτεις στόχους και αφιερώνοντας χρόνο στην εργασία σου, που αποτελεί διέξοδο από κάθε πρόβλημα στη ζωή σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι από τους ανθρώπους που θεωρείς πολύ φυσιολογικό ότι στη ζωή πρέπει να βιώνουμε και δύσκολες στιγμές και ότι η καθημερινότητα δεν είναι μόνο σαν ένα διασκεδαστικό πάρτι, αλλά έχει και ανατροπές … Σπάνια θα σε δει κάποιος να απαισιοδοξείς και όταν συμβαίνει αυτό κρατά λίγο … Όταν κάποιος άνθρωπος ή γεγονός σου στερεί την ελευθερία έκφρασης ή δράσης, όταν υπάρχει στασιμότητα στη ζωή σου, όταν αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν ή όταν προκύπτουν συμβάντα που επηρεάζουν όχι μόνο την πορεία της δικής σου ζωής αλλά και των γύρω σου, τότε είναι που τα βλέπεις όλα μαύρα! Για να ξεπεράσεις αυτές τις δύσκολες στιγμές, αρκεί να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο, σε φίλους, σε ανθρώπους που μοιράζεσαι τις ίδιες σκέψεις και τα ίδια ιδεώδη!

ΙΧΘΥΕΣ
Ο βασικός λόγος για τον οποίο συχνά αισθάνεσαι γλυκό μου Ψαράκι ότι όλα πάνε χάλια είναι οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες που προκύπτουν από διάφορα συμβάντα της ζωής σου! Επιπλέον όταν αναγκάζεσαι να «ξυπνήσεις» από τα όμορφα όνειρα τα οποία έκανες στο πλάι ενός ανθρώπου ή όταν υπάρχει διάψευση των προσδοκιών σου, εσύ το παίρνεις κατάκαρδα… Ένας ακόμα λόγος που μπορεί να μελαγχολείς, είναι όταν στη ζωή σου δεν υπάρχει ρομαντισμός,τρυφερότητα και μία όμορφη σχέση … είναι γνωστό ότι δεν σου αρέσει η μοναξιά! Πώς μπορείς να ξεπεράσεις τέτοιου είδους καταστάσεις;;; Με το να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με ρεαλισμό!
oroskopos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια