Πες μας τι καπέλο φοράς να σου πούμε τι τύπος είσαι

Τι λέει το καπέλο σου για εσένα:

Το καπελάκι σου και σ' άλλη παραλία κύριε γιατί τέτοιος είσαι. Δε δίνεις μεγάλη σημασία σε αυτό το αξεσουάρ και μετά παραπονιέσαι. Πώς να να γίνει η σωστή ανταλλαγή πληροφορίας αν περνάς αντιφατικά μηνύματα; Άλλα να λένε τα ρούχα κι άλλα το καπέλο;
Κάνει τη διαφορά, δίνει το κάτι παραπάνω και κάνει εντύπωση στο γυναικείο κοινό. Μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι. Το κάθε καπέλο πρέπει να υποστηρίζεται από το υπόλοιπο look και να ταιριάζει με το σύνολο. Δείξε μου το καπέλο σου να σου πω ποιος είσαι.
Τζόκει
Είτε είσαι πολύ αθλητικός, είτε κάγκουρας. Θα καταλάβεις σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκεις αν σκεφτείς προς τα πού κοιτά το γείσο όταν φοράς το καπέλο. Θα ασχοληθούμε μονάχα με την πρώτη (για ευνόητους λόγους). Είσαι αγόρι της μόδας, σε ενδιαφέρουν οι τάσεις, έχεις νεανικό στιλ και σου αρέσουν οι εκκεντρικές εμφανίσεις. Το καπέλο αυτό δεν χρησιμοποιείται ως συμπληρωματικό της εμφάνισης αλλά ως κύριο συστατικό της. Συνήθως όσοι επιλέγετε τέτοιου είδους καπέλα έχετε μεγάλη συλλογή και σας αρέσει η προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα έντονα χρώματα είναι τα αγαπημένα σας και το look σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί sporty chic.
Παναμά
Αν επιλέξεις Panama hat είσαι τύπος κλασικός. Θέλεις να έχεις κομμάτια στην ντουλάπα σου διαχρονικά, αριστοκρατικά και με τύπο. Είσαι άνθρωπος που εκτιμά το καλό γούστο και ενώ παρακολουθείς τις τάσεις προτιμάς να τις προσαρμόζεις στα δικά σου δεδομένα, παρά να τις υιοθετείς άκριτα. Έχεις άποψη και το στιλ σου είναι σικάτο και κλασικό. Σου αρέσουν τα σκούρα χρώματα και το καλοκαίρι ποντάρεις σε navy μπλε, καφέ, μπεζ και λευκό.
Τραγιάσκα
Αν είσαι από αυτούς που σου αρέσουν οι τραγιάσκες το πιο πιθανό είναι να μην είσαι λάτρης της μόδας. Απλός παρατηρητής. Έχεις βρει το στιλ σου και δε θέλεις να κάνεις αλλαγές. Τα άκρα σε τρομάζουν για αυτό και κινείσαι συντηρητικά. Χρώμα πάνω σου δε βάζεις οπότε οι μονοχρωμίες είναι οι αγαπημένες σου. Χειμώνα­καλοκαίρι τη βγάζεις με τζιν και πουκάμισα. Λιτός και απέριττος.
Σαφάρι
Εκείνα τα πάνινα, τα μεγάλα, με το γείσο ολοτρίγυρα. Προφανώς έχετε μείνει κάποιες δεκαετίες πίσω. Είστε τύπος πρακτικός και η μόδα είναι για εσάς ανούσια. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κάνετε τη δουλειά σας και να μην καείτε από τον ήλιο. Το στιλιστικό δεν σας απασχολεί στο ελάχιστο για αυτό και κάθε χρόνο στην παραλία (και μόνο) φοράτε το ίδιο καπέλο. Το συνδυάζετε συνήθως με ανοιχτό πουκάμισο και βερμούδα με ανοιχτό το πρώτο κουμπί, λόγω μπύρας και μεζέ. Το λουράκι κάτω από τον λαιμό να κρέμεται απαραίτητη λεπτομέρεια.
Καθίκι
Δεν ξέρω ποια είναι η επίσημη ορολογία για αυτό και αυθαίρετα θα το ονομάσω ''καθίκι''. Μιλάμε για το πάνινο, μικρό καπέλο που εφαρμόζει σε ολο το κεφάλι σαν σκουφί με φραμπαλά. Όσοι το επιλέγετε είστε άνθρωποι με έλλειψη προσοχής και μνήμη ασθενή. Δεν θυμάστε ποτέ να πάρετε το κανονικό σας από το σπίτι ή το έχετε χάσει πάνω από 10 φορές οπότε παίρνετε της γυναίκας σας ή του παιδιού σας εξ ού και το μικρό μέγεθος. Με τη μόδα και τις τάσεις τσακωμένοι.
Σου βάλαμε το καπέλο, δεν μπορείς να πεις!
 oneman

Related Posts