Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παντρεύτηκε ο Τριαντάφυλλος

Σε πελάγη ευτυχίας ο Τριαντάφυλλος, καθώς ύστερα από επτά χρόνια σχέσης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Δήμητρα Σιαμπάνη......

Την εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένη του Δήμητρα Σιαμπάνη, παντρεύτηκε το Σάββατο το βράδυ στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης τα Λουτρά Υπάτης, ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος.
Η νύφη φορούσε ένα δαντελένιο νυφικό σε στενή γραμμή ενώ ο τραγουδιστής κοστούμι με παπιόν!
Νύφη και γαμπρός έλαμπαν ενώ δεχόντουσαν τις ευχές για βίον ανθόσπαρτον από συγγενείς και φίλους που έσπευσαν στα Λουτρά Υπάτης για να χαρούν με τη χαρά τους!
Χθες ο τραγουδιστής ευχαρίστησε μέσω facebook ολο τον κόσμο για τις ευχές του:
Triantafyllos Xatzinikolaou
Ότι και να πω θα είναι λίγο , σας ευχαριστούμε όλους για τις θερμές ευχές σας ποτέ δεν μου χαλάσατε χατήρι ... Σας αγαπάω !!!
Το... ξύλο της χρονιάς του και μάλιστα την ημέρα του γάμου του έφαγε ο Τριαντάφυλλος! Οχι, μην πάει ο νους σας στο κακό. Ούτε κάποιος καβγάς προέκυψε ούτε τη νύφη έκλεψε, και με τα πεθερικά του ο γνωστός τραγουδιστής τα έχει κάτι παραπάνω από καλά. Ενα έθιμο γάμου προερχόμενο από τον τόπο καταγωγής του, τη Ρόδο, ήταν εκείνο που προκάλεσε το... ξυλοκόπημά του. Σύμφωνα με αυτό, γαμπρός και κουμπάρος (αν υπάρχει) δέχονται δυνατά χτυπήματα στην πλάτη, έτσι για το... καλό! Παρά τις φάπες που εισέπραξε ο καλλιτέχνης, από το απόγευμα του Σαββάτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έπειτα από επτά χρόνια σχέσης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια