Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δείξε μου το σπίτι σου, να σου πω τι ζώδιο είσαι

Ο καθρέφτης της ψυχής μας, εκτός από τα μάτια μας είναι και ο χώρος που μένουμε.
Πώς κάθε ζώδιο διαμορφώνει τον προσωπικό του χώρο;
Πώς «στολίζει» το σπίτι του;

Κριός:
Αν μπήκες στο σπίτι ενός Κριού, θα το καταλάβεις αμέσως από τα έντονα χρώματα στους τοίχους και τα έπιπλα του. Το κόκκινο είναι το αγαπημένο του χρώμα και μπορεί συχνά τα έπιπλα και κάδρα να μην έχουν αρμονία μεταξύ τους, αλλά λίγο απασχολεί αυτό τον παρορμητικό Κριό.

Ταύρος
Κλασσικός και πατροπαράδοτος ο Ταύρος, θέλει όλα να είναι άνετα στο χώρο του και φυσικά δεν παραφορτώνει το σπίτι του με αντικείμενα που δεν είναι χρηστικά. Πρακτικό ζώδιο και λάτρης των γήινων χρωμάτων, τα θέλει όλα τακτοποιημένα με αρμονία στο χώρο.

Δίδυμοι
Ο μοντέρνος Δίδυμος θέλει χρώμα στην ζωή του. Σε χρώματα πράσινα, πορτοκαλί και μωβ θα είναι μερικά από τα πρωτότυπα αξεσουάρ που θα δείτε να διακοσμούν το χώρο του. Και βέβαια, αποκλείεται να πάτε στο σπίτι του του και να μην βρείτε ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα, αφού θέλει πάντα ανοιχτούς χώρους.

Καρκίνος
Άνετο και ζεστό σπίτι, ο Καρκίνος θέλει πάντα κόσμο και καλή παρέα, οπότε φροντίζει να διακοσμεί ανάλογα και το χώρο του, προκειμένου να τους υποδεχθεί. Μεγάλοι καναπέδες σε χρωματικές αποχρώσεις του πράσινου και του κεραμιδί, σίγουρα θα κάνουν τον επισκέπτη να νιώσει οικεία και άνετα.

Λέων
Είναι κατά του μοντέρνου ο Λέων, έχει μια πιο παλιομοδίτικη στάση και διακοσμεί το σπίτι του πάντα με πολλά κλασσικά κομμάτια. Μην σου φανεί παράξενο αν δεις ένα μεγάλο, ξύλινο και βαρύ τραπέζι πολλών ατόμων στο σαλόνι του, είναι για τις Κυριακές που θέλει να καλεί κόσμο για φαγητό.

Παρθένος
Αν πας στο σπίτι ενός Παρθένου δεν θα βρεις ίχνος σκόνης πουθενά, μιας και είναι μανιακός με την καθαριότητα. Η διακόσμηση γίνεται με βάση το πόσο πρακτικό μπορεί να γίνει ένα σπίτι, χωρίς πολλά και έντονα χρώματα. Καφέ, μπεζ και άσπρο είναι μερικά από τα χρώματα που θα δεις να κοσμούν διακριτικά το σπίτι του.

Ζυγός
Ρομαντισμός ακόμη και στο μπάνιο, λατρεύει το ροζ και τα παστέλ χρώματα και πάντα υπάρχει αρμονία στο χώρο που ζει. Όλα τα αντικείμενα είναι τακτοποιημένα στη θέση τους και μπορείς να διακρίνεις το ακριβό του γούστο στα έπιπλα και στα διακοσμητικά, χωρίς ωστόσο να φαίνεται φορτωμένο το περιβάλλον, στο οποίο θέλει να ηρεμεί.

Σκορπιός
Έντονα σκούρα χρώματα θα δεις στο σπίτι του Σκορπιού, που όμως εκπέμπουν έναν συναισθηματισμό, αφού όλοι οι χώροι είναι γεμάτοι με φωτογραφίες και αναμνήσεις που θυμίζουν την έντονη που ζωή που έχει κάνει. Θα διακοσμήσει και θα επιμεληθεί το υπνοδωμάτιο του πρώτα, και μετά το υπόλοιπο σπίτι.

Τοξότης
Δεν υπάρχει Τοξότης που να μην αγαπάει τα ταξίδια, έτσι και το σπίτι του έχει έθνικ κομμάτια που θυμίζουν τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες. Πολλά από τα αντικείμενα που κοσμούν το χώρο του είναι σε μπλε αποχρώσεις και θέλει να εκπέμπει μια ζεστασιά και θαλπωρή.

Αιγόκερως
Αλλάζει συχνά τη διακόσμηση του σπιτιού αλλά όσο και αν γυρίσει ή αλλάξει τα έπιπλα του ο Αιγόκερως, η minimal άποψη παραμένει. Σκούρα χρώματα θα θελήσει ο Αιγόκερως, αλλά κατά διαστήματα μικρές και αθώες πινελιές χρωμάτων σπάζουν την μονοτονία του χώρου. Το ξύλο και η πέτρα είναι τα αγαπημένα του στοιχεία στο περιβάλλον του.

Υδροχόος
Ένας δερμάτινος καναπές δεν λείπει ποτέ από το σπίτι του Υδροχόου κι όταν θα το ανακαινίσει, δεν θα πετάξει τίποτα, γιατί δένεται με τα αντικείμενα, με αποτέλεσμα ο χώρος να θεωρηθεί παραφορτωμένος. Δίνει, όμως, μεγάλη σημασία στο φωτισμό, που είναι πάντα ζεστός κι αισθησιακός.

Ιχθείς
Είναι πρακτικό άτομο και καταφέρνει να κατασκευάζει και να διακοσμεί το χώρο του χωρίς καμία βοήθεια. Ένας Ιχθύς σπάνια θα είχε την ανάγκη διακοσμητή γιατί είναι ικανός να κατασκευάσει μέχρι και τα φωτιστικά μόνος του. Θα δεις πολλά χρώματα στο σπίτι ενός Ιχθύ, που εκπέμπει πάντα μια χαρούμενη διάθεση.
www.astrologos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια