Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Απελευθέρωση από το φόβο του θανάτου

Ο κυριότερος φόβος που απασχολεί τον άνθρωπο είναι ο φόβος του θανάτου. Όταν ο άνθρωπος δεν γνωρίζει την πραγματική φύση του και ταυτίζει την ύπαρξή του με το ξεχωριστό σώμα που βλέπει, το οποίο κατευθύνεται από το εγώ του, τότε η σκέψη ότι το υλικό σώμα, με το οποίο ταυτίζει την ύπαρξη του, θα πεθάνει, θα πάψει να υπάρχει, δημιουργεί....
απόλυτο πανικό.
Ο φόβος αυτός που είναι η κύρια αιτία για τις ασθένειες που ταλαιπωρούν τους περισσότερους αρρώστους σήμερα, ο φόβος του θανάτου που καταδικάζει πάρα πολλούς ηλικιωμένους να πάσχουν από μελαγχολία και να χάνουν τον ύπνο τους, οφείλεται σε μια άγνοια.
Δεν είναι θέμα να πιστεύουμε ή όχι στην άλλη ζωή, είναι κάτι πραγματικό, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι δεν υπάρχει θάνατος.
Όπως είδαμε παραπάνω, οι επιστήμονες απέδειξαν ότι τα πάντα είναι ενέργεια, η οποία είναι λιγότερο ή περισσότερο πυκνή. Απέδειξαν επίσης ότι κάθε οντότητα επεκτείνεται ενεργειακά επ’ άπειρο. Εμείς έχουμε πλήρη άγνοια όταν ταυτίζουμε την ύπαρξή μας με το υλικό σώμα που βλέπουμε με τις αισθήσεις μας. Είδαμε ότι οι αισθήσεις έχουν απειροελάχιστες δυνατότητες. Αν θεωρούμε ότι πραγματικότητα είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, τότε καταδικάζουμε τον εαυτό μας σε πλήρη άγνοια. Η άγνοια αυτή μας δημιουργεί όλες τις δυστυχίες (η σημαντικότερη όλων ο φόβος του θανάτου), από τις οποίες ο άνθρωπος ταλαιπωρείται σήμερα.
Σύμφωνα με την Barbara Brennan, o άνθρωπος αποτελείται κυρίως από άπειρα ενεργειακά σώματα τα οποία επεκτείνονται στο άπειρο.
Οι ειδικοί ξεχωρίζουν επτά σώματα που αντιστοιχούν στα επτά ενεργειακά κέντρα, ανάλογα με την πυκνότητα της ενέργειας και τις πληροφορίες που περικλείουν:
  1. το ενεργειακό κέντρο της βάσης αντιστοιχεί στο αιθερικό σώμα (κατώτερη αιθερική όψη).
  2. το ιερό ενεργειακό κέντρο αντιστοιχεί συναισθηματικό σώμα (κατώτερη συναισθηματική όψη).
  3. το ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματος στο οποίο αντιστοιχεί το νοητικό σώμα (κατώτερη νοητική όψη). Τα τρία αυτά σώματα αποτελούν το φυσικό πεδίο και μετουσιώνονται (αυτό που βλέπουμε εμείς για θάνατο) κατά τη διάρκεια του θανάτου.
  4. το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς το οποίο αντιστοιχεί στο το αστρικό σώμα, όπου κατοικεί η καρδιά μας, τα ανώτερα συναισθήματά μας, επιβιώνει μετά τον θάνατο και αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ του φυσικού πεδίου που πεθαίνει και του πνευματικού πεδίου που επιζεί μετά τον θάνατο.
  5. το ενεργειακό κέντρο του λαιμού το οποίο αντιστοιχεί στο αιθερικό πρότυπο (φυσική όψη) όπου είναι η έδρα της ψυχής μας.
  6. το ενεργειακό κέντρο του τρίτου ματιού στο οποίο αντιστοιχεί το ουράνιο σώμα (συναισθηματική όψη).
  7. το ενεργειακό κέντρο της κορώνας (στέμματος) που βρίσκεται στην κορυφή της κεφαλής, αντιστοιχεί στο κεθερικό σώμα (νοητική όψη), μαζί με το αστρικό σώμα αποτελούν την ανώτερη συνείδησή μας, είναι τα σώματα της ψυχής μας που επιζούν μετά τον θάνατο.
Στην ουσία, λοιπόν, δεν υπάρχει θάνατος, απλώς απαλλασσόμαστε από τα τρία κατώτερα σώματα τα οποία αποτελούν το φυσικό πεδίο. Μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα τα επτά ενεργειακά κέντρα (chakras) και τα επτά σώματα που αντιστοιχούν σε αυτά. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι τα τρία πρώτα ενεργειακά κέντρα και σώματα αποτελούν το φυσικό πεδίο, πεθαίνουν (μεταλλάσσονται ) μαζί με το φυσικό σώμα, όμως από το κέντρο της καρδιάς το οποίο αντιστοιχεί στο αστρικό μας σώμα επιβιώνει μετά το θάνατο, καθώς και τα τρία ανώτερα κέντρα και σώματα που αποτελούν το πνευματικό πεδίο, τα οποία μαζί με το αστρικό σώμα αποτελούν τη συνειδητότητα που έχουμε και αφού πεθάνουμε.
Η συνειδητότητα μας (δηλαδή ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα) υπάρχει και αφού πεθάνουμε. Όταν «πεθάνουμε» αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα απίστευτα περισσότερο από όταν είμαστε «ζωντανοί», διότι έχουμε απαλλαγεί από τις γήινες αισθήσεις μας, που μας περιορίζουν την αντίληψη μόνο στις τρεις διαστάσεις. Μπορούμε να δούμε τα πράγματα από άλλη διάσταση να επικοινωνήσουμε με κάθε όν αλλά και να γνωρίζουμε την κατάσταση που βρίσκεται ακόμη και τι σκέπτεται. Βεβαία ελάχιστοι είναι αυτοί από εμάς τους «ζωντανούς» που έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με ψυχές, προσωπικά γνωρίζω άτομα που έχουν αυτό χάρισμα και έχω μάθει άπειρες πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζω και έχουν «πεθάνει», (δηλαδή έχουν περάσει σε άλλη διάσταση συνειδητότητας). Πληροφορίες όπως ότι βλέπουν τα πάντα με αγάπη, βλέπουν χωρίς κανένα νόημα αυτόν το αγώνα που έκαναν για να δημιουργήσουν υλικά αγαθά, βλέπουν τι βλακεία ήταν να φέρονται άσχημα, να μισούν τους συνανθρώπους τους, βλέπουν τι άσκοπο και επιβλαβές για αυτούς ήταν να θλίβονται για τη ζωή τους, για τον υποτιθέμενο θάνατο των δικών τους. Μιλώντας με όλες αυτές τις ψυχές συνειδητοποίησα πόσο πραγματικά, πόσο σημαντικά είναι τα μηνύματα που σας μεταφέρω από αυτό το βιβλίο:
  • Ότι είμαστε πνεύματα, ψυχές γεμάτες φως, γεμάτες αγάπη,
  • όπου το μόνο που έχει αξία είναι η αγάπη, τα πάντα λειτουργούν με αγάπη.
  • Ο Θεός περικλείει τα πάντα και τα πάντα είναι αγάπη,
  • όταν βιώνουμε οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα από αγάπη, είμαστε εκτός πραγματικότητας, είμαστε σε πλάνη και καταδικάζουμε τον εαυτό μας και τους δικούς στο σκοτάδι, στην καταστροφή, την δυστυχία.
  • Όταν δεν αγαπάμε τους συνανθρώπους μας σημαίνει ότι έχουμε σκεπάσει με αρνητικά την καρδιά μας, που είναι ο εκφραστής της ψυχής μας, του θεού μέσα μας και κατά αυτό τον τρόπο δεν λειτουργούμε, δεν ζούμε. Μόνο όταν έχουμε αγάπη μέσα μας μπορούμε να αγαπήσουμε τους άλλους.
  • Σε ένα βαθύτερο επίπεδο τα πάντα είναι ενωμένα, αν κάνουμε κακό σε κάποιο είναι σαν να πληγώνουμε τον εαυτό μας, αυτό έχουν τη δυνατότητα να το συνειδητοποιήσουν οι ψυχές που βλέπουν χωρίς τα φίλτρα των αισθήσεων και μετανιώνουν λυπούνται που φέρθηκαν άσχημα, ενώ αισθάνονται γαλήνη και ομορφιά για τις καλές πράξεις που έκαναν. Αυτό για μένα είναι η κόλαση κι παράδεισος, ο Θεός είναι φως, αγάπη, ποτέ δεν τιμωρεί, εμείς τιμωρούμε τον εαυτόν μας, εμείς καταδικάζουμε τον εαυτό μας με τα περιοριστικά μας πιστεύω.
  • Όλοι βρίσκονται (μιλάμε πάντα για τις ψυχές) σε γαλήνη, ο βαθμός της ευδαιμονίας, της γαλήνης, της χαράς εξαρτάται από την προσφορά και την αγάπη που έχουμε δείξει στους συνανθρώπους μας, όσο είμαστε σε αυτή τη ζωή. Προσωπικά ακούοντας όλα αυτά από δικούς μου ανθρώπους, που έχουν περάσει στην άλλη διάσταση, αφιερώνω πλέον όλη μου τη ζωή στην δημιουργία, στην αγάπη και την προσφορά. Φροντίζω το μόνο συναίσθημα που με διακατέχει να είναι η αγάπη, ανεξάρτητα τα εμπόδια που συναντώ στην προσπάθεια μου αυτή. Αν κυριαρχείστε λοιπόν από αγάπη δεν θα είστε μόνο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι σε αυτή τη ζωή, αλλά και στην άλλη ζωή.
Είναι περίπου οι ίδιες πληροφορίες που δίνουν άνθρωποι που είχαν επιθανάτιες εμπειρίες (πέθαναν βιολογικά για λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά και επανήλθαν). Βάζω τις λέξεις: «ζωντανοί» και «πεθαμένοι» σε εισαγωγικά διότι στην ουσία δεν έχουν νόημα, είμαστε πάντα ζωντανοί. Ζωντάνια στο σώμα μας δίνει η συνειδητότητα μας, όταν η συνειδητότητα μας εγκαταλείψει το σώμα μας, αυτό παύει να υφίσταται, η συνειδητότητα μας δημιουργεί την πραγματικότητα μας, η συνειδητότητα μας δημιουργεί τα πάντα.
Βέβαια, μερικοί επιστήμονες όπως ο φυσικός Amit Goswami, στο βιβλίο του «The Visionary Window: A Quantum Physicist’s Guide to Enlightenment», μας εξηγεί ότι το νέο αυτό σώμα το αποκαλεί κβαντική μονάδα. Σύμφωνα με την κβαντική θεωρία, η επιζήσασα κβαντική μονάδα διακρατεί την κβαντική μνήμη των συνηθειών και των κλίσεων του κάθε ατόμου τις περασμένες ζωές.
Οι επιστήμονες πλέον έχουν αποδείξει ότι η μνήμη μας δεν καταστρέφεται όταν ο εγκέφαλος καταστραφεί. Στην κβαντική φυσική δεν υφίσταται η έννοια του χώρου και του χρόνου. Άλλωστε, υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που θυμούνται προηγούμενες ζωές τους.
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι η πραγματική ζωή ξεκινά με τον θάνατο, ο Νεοπυθαγόρειος φιλόσοφος Απολλώνιος ο Τυανέας έλεγε: «Κανείς δεν πεθαίνει, παρά μόνο φαινομενικά, καθώς και κανείς δεν γεννιέται παρά μόνο φαινομενικά. Αυτό που αποκαλούμε γέννηση είναι το πέρασμα από την ουσία στην ύλη κι αυτό που ονομάζουμε θάνατο είναι το αντίθετο πέρασμα από την ύλη στην ουσία».
Η λύση στο πρόβλημα του φόβου του θανάτου είναι μία και απλή: Η μείωση του εγώ. Η μείωση του εγώ συνεπάγεται την ανάπτυξη του δεξιού κροταφικού λοβού που είναι το σημείο του εγκεφάλου μας με το οποίο επικοινωνούμε με τον Θεό. Τότε ο άνθρωπος συνειδητοποιεί ότι δεν είναι το εγώ του, δεν είναι το σώμα του, αλλά είναι μια ψυχή που ανήκει στην ψυχή του κόσμου κι όταν πεθάνει ενώνεται μαζί της. Για την ψυχή είναι μεγάλη χαρά και αγαλλίαση να γυρίσει στην Πηγή της.
Στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτο Φως», θα βρείτε αναλυτικά τις απόψεις των αρχαίων Ελλήνων μεγάλων φιλοσόφων και επιστημόνων, καθώς και τις αναλυτικές μελέτες του Dr Raymond Moody, που περιγράφει την εμπειρία εκατοντάδων ανθρώπων που παραλίγο να πεθάνουν και επανήλθαν, οι οποίοι ένιωσαν απερίγραπτη αγαλλίαση, χαρά, πληρότητα όταν ήρθαν σ’ επαφή μ’ ένα φωτεινό ον που κατά πάσα πιθανότητα ήταν η προβολή της οικουμενικής ή συμπαντικής διάνοιας που ονομάζουμε Θεό.
Ο Dr Raymond Moody, ύστερα από μακροχρόνιες συνεντεύξεις εκατοντάδων ανθρώπων που είχαν μεταθανάτια εμπειρία (δηλαδή πέθαναν και επανήλθαν σε λίγα λεπτά), κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν φοβούνται πλέον τον θάνατο (εννοεί ότι δεν φοβούνται πια την έννοια της εξαφάνισης της συνειδητότητας ή του εαυτού) διότι:
Οι «αναβιωθέντες» επιστρέφουν με μια αίσθηση ότι τα πάντα μέσα στο Σύμπαν συνδέονται μεταξύ τους. Η μαρτυρία ενός επιχειρηματία που είχε μεταθανάτια εμπειρία: «Τώρα κοιτάζω ένα πουλί, ένα λουλούδι στο δάσος και λέω: Αυτό είμαι εγώ, είναι ένα μέρος του εαυτού μου. Συνδεόμαστε με όλα τα πράγματα και αν στέλνουμε αγάπη μέσα από αυτές τις διασυνδέσεις, τότε είμαστε ευτυχισμένοι».
Συνειδητοποιούν ότι η διάλυση της υλικής τους μορφής, αυτό που αποκαλούμε θάνατο, δεν εμποδίζει καθόλου την αέναη εξέλιξή τους, ίσα ίσα βοηθά στη συνειδητοποίηση της ενότητάς τους με το Όλο.
Ο Deepak Chopra μάς εξηγεί ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε τον θάνατο, διότι στην ουσία δεν υπάρχει: «Το υλικό μας σώμα αποτελεί έκφραση της ψυχής σε μια χαμηλότερη συχνότητα, προσδίδοντάς μας μια εικόνα που εντοπίζεται στον χωροχρόνο». «Η ουσία της ύπαρξής σας αποτελεί μια αμετάβλητη πραγματικότητα, η οποία δημιουργεί ένα ενεργειακό μοντέλο που έρχεται και παρέρχεται. Το μοντέλο αυτό, το οποίο γεννιέται και πεθαίνει αλλάζοντας συνεχώς όνομα και μορφή, είναι το πρόσωπο με το οποίο συγχέετε τον εαυτό σας». «Πρέπει να παραιτηθείτε από τη σκέψη ότι είστε μια αμετάβλητη προσωπικότητα, σταθερή στον χώρο και στον χρόνο. Η προσωπικότητα δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση».
«Όταν πεθαίνουμε, δεν πηγαίνουμε πουθενά, απλώς η ψυχή δονείται σε διαφορετική συχνότητα». «Η ψυχή εξακολουθεί να ζει μετά τον θάνατο».
«Η ψυχή δεν υπάρχει στον χώρο και στον χρόνο, αλλά υπερβαίνει τον χώρο και τον χρόνο». «Η ψυχή προβάλλεται ως σώμα και νους. Εντοπίζει μια θέση στον χωροχρόνο και αυτοεκπέμπεται μέσω του σώματος». «Η πεποίθηση ότι η ψυχή μας βρίσκεται μέσα σ’ ένα σώμα και κοιτάζει έξω είναι μια πειστική, αλλά κοινωνικά κατασκευασμένη ψευδαίσθηση». «Είμαστε όλοι μέρος του μοναδικού νου, είτε θέλουμε να τον ονομάσουμε νου του Θεού είτε απεριόριστη συνείδηση, πνεύμα ή ενοποιημένο πεδίο. Δεν υπάρχει μέσα ούτε έξω. Τα πάντα αποτελούν μια μοναδική δραστηριότητα της μοναδικής συνείδησης. Η θεμελιώδης φύση μας είναι η καθαρή συνείδηση. Και η ψυχή, ως άλλη διάσταση της καθαρής συνείδησης, πρέπει να παρατηρεί την καθαρή συνείδηση, προκειμένου να δημιουργήσει τον χώρο, τον χρόνο, την ύλη και την αιτιότητα».
«Η προσωπικότητα δεν επιβιώνει. Στην πραγματικότητα η προσωπικότητα δεν επιβιώνει ούτε κατά το διάστημα που είμαστε ζωντανοί. Το άτομο που θεωρούμε εαυτό μας αλλάζει από ώρα σε ώρα, από μέρα σε μέρα, από χρόνο σε χρόνο». «Τα πάντα μεταμορφώνονται, μα τίποτα δεν πεθαίνει. Όπως στη ζωή, έτσι και πέρα από τον θάνατο εξακολουθούμε να μεταμορφωνόμαστε». «Ταυτιζόμενοι με το αέναο πνεύμα, την αμετάβλητη ουσία της ίδιας της συνείδησης, υπερβαίνουμε κάθε δοκιμασία, συμπεριλαμβανομένου και του φόβου του θανάτου». «Κάθε θάνατος είναι μια ευκαιρία για ένα κβαντικό άλμα δημιουργίας. Μέσα από τον θάνατο επαναδημιουργούμαστε σε κάθε επίπεδο». «Κύκλοι γέννησης, μεταμόρφωσης και θανάτου μάς διατηρούν αιωνίως αγνούς, ώστε να μπορούμε να πλάσουμε με τη φαντασία νέα πεδία για την ίδια μας την ύπαρξη».
Συμπέρασμα: Ο φόβος του θανάτου είναι η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση που καταστρέφει τον άνθρωπο. Αυτός είναι ο πραγματικός θάνατος του ανθρώπου: η σκέψη του θανάτου. Ο ίδιος ο θάνατος είναι μια γιορτή. Όπως είπε ο Carl Young: «Αυτό που συμβαίνει μετά τον θάνατο είναι τόσο ανείπωτα περίλαμπρο, ώστε η φαντασία και τα συναισθήματά μας δεν είναι αρκετά για να σχηματίσουν έστω και μια κατά προσέγγιση αντίληψη αυτής της κατάστασης». H ψυχή μας δεν υπάρχει στον χώρο και στον χρόνο, αλλά υπερβαίνει τον χώρο και τον χρόνο. Η ψυχή προβάλλεται ως σώμα και νους. Το υλικό μας σώμα αποτελεί έκφραση της ψυχής σε μια χαμηλότερη συχνότητα, προσδίδοντάς μας μια εικόνα που εντοπίζεται στον χωροχρόνο. Πρέπει να ξεχάσουμε την αντίληψη ότι είμαστε μια αμετάβλητη προσωπικότητα, σταθερή στον χώρο και στον χρόνο. Η προσωπικότητα (δηλαδή το εγώ μας) δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση. Όταν το συνειδητοποιήσουμε αυτό και μειώσουμε το εγώ μας, τότε «πετάμε». Αν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουμε σαν το όνομα και το επώνυμο που μας έδωσαν, αλλά είμαστε η άπειρη, αέναη, αιώνια δύναμη που δημιουργεί με τη συγκέντρωση της συνείδησής της τα πάντα, δεν θα μας απασχολεί αν θα εγκαταλείψουμε την παρούσα ταυτότητα για να ενωθούμε μαζί της, ίσα ίσα η σκέψη του θανάτου θα μας ευχαριστεί. Διότι τότε θα απαλλαγούμε από τις ψευδαισθήσεις που μας δημιουργούν οι περιορισμένες αισθήσεις μας και θα συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ένα με την Πηγή και θα νιώθουμε μόνο αγάπη, χαρά, αγαλλίαση, γαλήνη, όπως ένιωσαν όλοι όσοι είχαν μεταθανάτιες εμπειρίες. Όταν λοιπόν πεθαίνουμε, δεν πηγαίνουμε πουθενά, απλώς η ψυχή δονείται σε διαφορετική συχνότητα. Η ψυχή εξακολουθεί να ζει μετά τον θάνατο. Η ψυχή, όπως κατά τη διάρκεια της ζωής μας στη Γη, αλλά και μετά, είναι και θα είναι αναπόσπαστο μέλος της Πηγής μας, του Δημιουργού μας, η ίδια η ουσία Του .
Πως μπορούμε να απαλλαγούμε από το φόβο του θανάτου, που βασίζεται στο φόβο που είμαστε ξεκομμένοι. Ο φόβος είναι έλλειψη αγάπης, όπου η αγάπη, είναι η ενέργεια που μας κάνει αν αντιλαμβανόμαστε την ενότητα των πάντων, μας κάνει να συνειδητοποιούμε την πραγματική μας φύση ότι είμαστε αθάνατα πνεύματα ψυχές γεμάτες φως, που τίποτα δεν μπορεί να μας απειλήσει. Στην ουσία ο θάνατος είναι ο θάνατος του εγώ μας της ψευδαίσθησης που έχουμε για τον εαυτό μας.
1. Για απαλλαγούμε από το φόβο του θανάτου, που βασίζεται στο φόβο που είμαστε ξεχωριστοί με τη μεθόδου του EFT.
Όπου ξεκινάμε να απαλλαγούμε από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψη, που είναι φόβος ότι είμαστε ξεκομμένοι και δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε ή να μας αγαπήσουν, που είναι η κύρια αιτία για το φόβο του θανάτου, κάνοντας μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος, λέγοντας «παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου.
Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ».
Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία του EFT που βρίσκονται στη βάση των φρυδιών, στο κρόταφο δίπλα από την άκρη των ματιών, κάτω από τα μάτια στα μάγουλα, κάτω από τη μύτη, κάτω από τα χείλη, στην κλείδα και κάτω από τη μασχάλη, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.
2. Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητο μας
Μέσα από την τεχνική της ακοής του CD που περιέχεται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και περιέχει θετικές θαυματουργές δηλώσεις (που αποκαλούμε Alphamatics) ερχόμενοι στο επίπεδο Άλφα θα μπορείτε να προγραμματίζεται το υποσυνείδητο σας θετικά, να απομακρύνεται το φόβο που δημιουργεί το stress, το οποίο με τη σειρά του καταρρακώνει τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τη μνησικακία που αισθάνεστε για τους συνανθρώπους σας, η οποία σας στερεί από κάθε ευημερία και προκοπή, με τα ανώτερα ενεργειακά συναισθήματα της αγάπης, του θαυμασμού, της συμπόνιας τα οποία θα σας φέρουν χαρά και αφθονία. Όταν κοιμόμαστε το πρώτο μισάωρο ο εγκέφαλός μας πάλλεται από 8-14 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε το αριστερό ημισφαίριο, όπου βρίσκονται όλες οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας, που είναι τα φίλτρα που περνά οποιαδήποτε ιδέα, είναι κλειστό, κατ’ αυτό τον τρόπο οτιδήποτε ακούσουμε, καταγράφεται σαν πραγματικότητα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας και αποτελεί πραγματικότητά μας, αν ακούσουμε το CD αρκετές φορές και δημιουργηθούν δυνατές συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων (δυνατά νευρωνικά δίκτυα). Οι Alphamatics, είναι δυνατά μηνύματα που επαναπρογραμματίζουν θετικά το υποσυνείδητό μας, μας δημιουργούν νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία μας κάνουν να σκεπτόμαστε θετικά. Όταν «παρκάρουμε», αφήνουμε τον εγκέφαλό μας να ταξιδέψει στις συνάψεις με τα νευρωνικά δίκτυα που έχει δημιουργήσει.
3. Μύηση στην αγάπη
Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.
4. Επανασύνδεση με την Πηγή μας το Θεό:
Αγαπάμε, προσφέρουμε συγχωρούμε τον εαυτό μας τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε όμως ψυχές και για να διατηρούμε την επαφή με τον Πατέρα θα πρέπει να συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας που είναι το μυστήριο της εξομολόγησης και της θείας κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε το στρες και η αϋπνία εξαφανίζονται.
Είμαι πάντα στη διάθεση σας με τα δωρεάν σεμινάρια μου τις επαφές μαζί σας, τις εκπομπές μου, την ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr, τις παρουσιάσεις των βιβλίων μου, που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.
Τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» τα οποία σας αλλάζουν πραγματικά τη ζωή, υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Στα βιβλία αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για την απενεργοποίηση των αρνητικών συναισθημάτων όπως: Ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών, EFT, Healing Code, Emotional Code Acupressure, ρεφλεξολογία. Υπάρχει πλήρης διατροφικός οδηγός για κάθε ασθένεια, για μακροζωία και ευεξία, οδηγός παρασκευής φύτρων. Το κυριότερο σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία αλλά και τη διαδικασία για το πώς θα επανασυνδεθείτε με την Πηγή σας, γεγονός που μας φέρνει τα πάντα. Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος τηλ: 6977349766, 210-3387000, alex-fotop@hotmail.com
Συγγραφέας - Spiritual Healer

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια