Πολύχρωμη πίτα

Μια πολύχρωμη πίτα,που την φτιάχνουμε στη στρογγυλή φόρμα του κέικ και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!!!

Υλικά:

• 1 πακέτο στρογγυλά χωριάτικα φύλλα
• 250 γρ. μαργαρίνη
• 4 αυγά
• 1 στραγγιστό γιαούρτι
• 1 συσκευασία λουκανικάκια κοκτέιλ
• 1 πράσινη πιπεριά
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 1 κίτρινη πιπεριά
• 1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα
• 1 συσκευασία mix 4 τριμμένων τυριών
• 50 γρ. τυρί φέτα

Εκτέλεση:
1.Κόψτε σε κυβάκια όλα τα υλικά και ανακατέψτε τα σε μια κούπα με τα αυγά, το γιαούρτι και τα τυριά.
2.Λιώστε τη μαργαρίνη και αλείψτε μ' ένα πινέλο τα τοιχώματα της φόρμας.
3.Τοποθετήστε το πρώτο φύλλο σκίζοντας το ελαφρά στη μέση για να περνάει από την τρύπα της φόρμας. Αλείψτε με μαργαρίνη και βάλτε 2-3 κουτάλιες υλικό. Συνεχίστε το ίδιο και για τα υπόλοιπα φύλλα.
4.Όταν τελειώσετε διπλώστε τις άκρες των φύλλων προς τα μέσα και περάστε από πάνω με μαργαρίνη.
5.Ψήστε στους 180 μέχρι να ροδίσει.

Λίγα μυστικά ακόμα
Όταν τη βγάλετε από το φούρνο, ΜΗΝ την αναποδογυρίσετε κατευθείαν!
Αφήστε την να κρυώσει λίγο για να διατηρήσει τον όγκο της.
Αφού κρυώσει κόψτε την όπως το κέικ.
sintages pareas

Related Posts