Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίες προβλέψεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022 και ΖΩΔΙΩΝ

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022*
*1 Σεπτεμβρίου- εξάγωνο Άρη/Δια*-οργάνωση, θέληση, έντονη δραστηριότητα
*3 Σεπτεμβρίου- αντίθεση Ερμή/Δια*– επιπολαιότητα, πονηριά, εξαπάτηση, ανοησία, αυθαιρεσία
*5 Σεπτεμβρίου- η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 7:05 π.μ. μέχρι της 23 Οκτωβρίου*
*10 Σεπτεμβρίου- Ξεκινά ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή στις 6:32 π.μ. στην 8η του Ζυγού.*
*Πανσέληνος του Θερισμού στους Ιχθείς*
*11 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Ηλιου/Ουρανού- *ευσυνειδησία, πρόοδος, αλλαγή, καινοτομία
*16 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη*– δυσαρμονία, ξέσπασμα, έκρηξη
*17 Σεπτεμβρίου- αντίθεση Ηλιου/Πωσειδωνα*– αδυναμία, απογοήτευση, παραπλάνηση
*19 Σεπτεμβρίου- αντίθεση Ερμή/Δια*– επιπολαιότητα, πονηριά, εξαπάτηση, ανοησία, αυθαιρεσία
*Τρίγωνο Ηλιου/Πλουτωνα*– επιτυχία, πραγματοποίηση, δύναμη
*20 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού*– ξαφνική συναισθηματική αναστάτωση, απελευθέρωσή, ευφυΐα
*23 Σεπτεμβρίου- Φθινοπωρινή Ισημερία -Ο Ηλιος εισέρχεται στον Ζυγό στις 4:04 π.μ.*
*Συνοδος Ηλιου-Ερμή-* νέος κύκλος έργων, επικοινωνία, δραστηριότητα, συμφωνία, αντίληψη
*Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο στις 3:05 μμ.*
*24 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Δια-*αγάπη, χρήμα, επιτυχία, δημοτικότητα,
*25 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Ερμή/Αφροδίτης*– ευθυμία, έμπνευσή, θετική σκέψη, θετικά συναισθήματα
*26 Σεπτεμβρίου- Νέα Σελήνη του Κυνηγιού στον Ζυγό*
*27 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Ερμή/Πλουτωνα*– διπλωματία, επιδεξιότητα, επιτυχία, αναγνώριση
*28 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Άρη/Κρόνου* – συγκέντρωση, υπερπήδησή εμποδίων
*29 Σεπτεμβρίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 10:49 π.μ.*

Στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται την Παρθένο στις 7:05 π.μ. αφορά κυρίως πρακτικά θέματα. Η Αφροδίτη βγαίνει από τον Λέοντα, φέρνοντας μια πιο προσεκτική και κριτική προσέγγιση σε όλα τα πράγματα όπως στην αγάπη, σχέσεις, χρήματα, ομορφιά, αξίες, οικονομικές επενδύσεις και συμπεριφορές. Μπορεί να είμαστε πιο προσεκτικοί, προσεγγίζοντας τις σχέσεις μας πιο σοβαρά, ελέγχοντας ότι αυτούς που έχουμε γύρω μας θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην ευημερία μας. Μερικοί μπορεί να αισθάνονται οι άνθρωποι πιο κλειστοί και επιφυλακτικοί σχετικά με το ποιον αφήνετε να μπει ή επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι δίπλα σας. Η Αφροδίτη σε αδυναμία στην Παρθένο, δεν είναι η αγαπημένη διέλευσή της Αφροδίτης στο ζώδιο αυτό. Αυτό οφείλεται κυρίως στην κλειστή, συγκρατημένη, κριτική και σχολαστική προσέγγιση των Παρθένων. Όσοι έχουν την Αφροδίτη σ αυτο το ζώδιο είναι γνωστό ότι έχουν υψηλές προσδοκίες και μπορεί να δυσκολεύονται να καταλάβουν και να βιώσουν πραγματικά την αγάπη άνευ όρων, επειδή απαιτούν τόσες πολλές προϋποθέσεις και πρότυπα. Ο στόχος δεν είναι να μοιάζετε ή να σας αποδεχτεί κάποιος άλλος, ο στόχος είναι να αγαπήσετε και να αποδεχτείτε τον εαυτό σας για όλα αυτά που εσεις είστε. Να είστε ρεαλιστές και να μην προσκολλάτε στην τελειομανία.
Όσον αφορά τα χρήματα και τα οικονομικά γενικότερα, η ενέργεια της Παρθένου να σας εμπνεύσει να οργανωθείτε και να ελέγξετε τα οικονομικά σας. Δίνοντας περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και εργάζεστε για να ξεπεράσετε τυχόν κακές συνήθειες ή τάσεις για υπερβολική απόλαυση.
Απομακρυνθείτε από μεμψιμοιρίες και ξεκινήστε να εκτιμάτε τα μικρά πράγματα στην ζωή. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ειναι αδύνατον να είναι όλα τέλεια.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ξεκινά ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή στις 6:32 π.μ. στην 8η του Ζυγού έως τις 2 Οκτωβρίου.
Επιστρέφει στην Παρθένο στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. Η σκιώδης περίοδος για αυτόν τον ανάδρομο κύκλο είναι από τις 20 Αυγούστου έως τις 17 Οκτωβρίου 2022. Η πιο δύσκολη περίοδος θα είναι από τις 2-16 Σεπτεμβρίου και από τις 28 Σεπτεμβρίου – 7 Οκτωβρίου.
Πιο αναλυτικα, ο τρίτος ανάδρομος κύκλος του ξεκινά σε ζώδιο του αέρα στον Ζυγό μπορεί να στοχεύσει σε σχέσεις και συνεργασίες δυσκολεύοντας την επικοινωνία και ίσως να βρεθούμε μαζί με τους άλλους. Μπορεί να εστιάζουμε έντονα στα ελαττώματα των άλλων ανθρώπων. Αυτή είναι μια ευκαιρία να βελτιώσουμε και να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις, αν το επιλέξουμε. Διαφορετικά, οι σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο τεταμένες ή να τελειώσουν. Μπορεί να υπάρχει δυσκολία στην εύρεση ισορροπίας και μπορεί να αντιληφθούμε πόσο εκτός ισορροπίας ήταν τα πράγματα. Αυτό μπορεί να είναι καλό γιατί πρέπει να εστιάσουμε στην αποκατάσταση της ισορροπίας, ειρήνης και ηρεμίας σε τομείς που το χρειάζονται. Μπορεί επίσης να εστιάζουμε περισσότερο στο τι είναι δίκαιο και τι άδικο, και αν πιστεύουμε ότι τα πράγματα δεν ήταν πολύ δίκαια, μπορεί να θέλουμε να το παλέψουμε. Καθώς είναι η τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό, σχέσεις, συνεργασίες η ακόμα και συμμαχίες που έχουν προκύψει με άλλους τα τελευταία 2-3 χρόνια να κορυφώνονται ή να τελειώνουν.

Ο Ερμής πηγαίνει πίσω στην Παρθένο στις 23 Σεπτεμβρίου φέρνοντας ενδεχομένως περισσότερο άγχος στην επιφάνεια. Μπορούμε να αγχωθούμε για πράγματα για τα οποία ήδη ανησυχούσαμε. Αυτό το άγχος μπορεί να ενισχυθεί και πιθανότατα πρέπει να έχουμε κάποια προοπτική και στόχο, ώστε να απομακρυνθούμε από αυτό, αποσπώντας την προσοχή μας ή απλώς να κάνουμε ένα διάλειμμα. Ο Σεπτέμβριος, είναι ο μήνας της παραγωγικότητας ,οργάνωσης, οπου όλοι επιστρέφουν στις δουλειές τους. Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, που είναι κυβερνήτης της δηλαδή ως γνωστόν. Επομένως η ενέργεια ενισχύεται σε αυτό το ζώδιο. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνουμε και κάποια υπομονή. Ο ανάδρομος κύκλος του τελειώνει με μια αντίθεση προς τον ΠΟσειδωνα στους Ιχθείς και αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια μας θα εχει εξαντληθεί και κάποιοι ίσως να καταρρεύσουν η’ να είναι εύκολο να μας εκμεταλλεύονται οι άλλοι. Ισως να υπάρχουν προβλήματα με το νερο, αν και συνήθως υπάρχει μια τοξικότητα στις σχέσεις μας με τους άλλους.

Κατά την περίοδο ανάδρομου κύκλου του θα κανει τέσσερις σημαντικές όψεις
* *Ο Ερμής θα είναι απέναντι από τον Δια, στις 18-19 Σεπτεμβρίου, στις
    4 μοίρες Κριού/Ζυγού, δείχνοντας ότι τα ζητήματα και τα προβλήματα
    επεκτείνονται με τρόπο ανεξέλεγκτο. Μπορεί να είμαστε επιρρεπείς σε
    μεγάλες υπερβολές και να δυσκολευόμαστε να ισορροπήσουμε.
* *Συνοδος Ηλιου/Ερμή στις 22 Σεπτεμβρίου στις 0 μοίρες του Ζυγού*,
    είναι μια θετική εκκίνηση σε αυτό που έχετε συγκεντρωθεί να κάνετε
    για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες.
* *Η Νέα Σελήνη στις 26 Σεπτεμβρίου, *με την συνοδο Ερμή/Αφροδίτης
    στις 26 μοίρες της Παρθένου, μπορεί να βοηθήσει, διότι είναι μια
    ευεργετική ενέργεια και μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό που
    επιθυμούμε με πιο θετικό τρόπο. Μπορεί να βρούμε νέους,
    διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας ώστε να συνδεθούμε με τους άλλους.
* *Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 27 Σεπτεμβρίου στις 26 μοίρες
    Ταύρου/Αιγόκερω*  δίνει δύναμη και έλεγχο, και ισχύει σχεδόν καθ’
    όλη τη διάρκεια που ο Ερμής θα βρίσκεται στην Παρθένο. Μπορούμε να
    βρούμε λύσεις, να κάνουμε έρευνα, να μεταμορφωθούμε και να βρούμε
    ανανεωμένη ενέργεια.

*Καθώς ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή ξεκινά στις 8 μοίρες του Ζυγού*, οι Ζυγοί που γεννηθήκατε από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου μπορεί να αισθανθείτε πιο έντονα την επιρροή του όπως και οι Παρθένοι που γεννηθήκατε από 14-19 Σεπτεμβρίου. *Επιπλέον,* ο ανάδρομος Ερμής θα επιστρέψει στην Παρθένο από τις 23-24 Σεπτεμβρίου, οπου και θα βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα, επομένως αυτό μπορεί να πυροδοτήσει σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις καθώς η ενέργεια μπορεί να είναι υψηλή. Από την άλλη όμως θα πρέπει να προσέχουμε με την υγεία μας, το άγχος μας, την διατροφή μας κτλ. *Ελέγξτε τον οικο, πλανήτη η σημείο, που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον χάρτη σας και τις όψεις που φέρνει είτε σε σχέση με τον γενέθλιο η προοδευτικό σας χάρτη.*

*Στις 23 Σεπτεμβρίου- Φθινοπωρινή Ισημερία -Ο Ηλιος εισέρχεται στον Ζυγό στις 4:04 π.μ. και μπαίνουμε επίσημα στο Φθινόπωρο.*
Το Φθινόπωρο είναι μία από τις τέσσερις εύκρατες εποχές.
*Το φθινόπωρο ξεκινά παραδοσιακά με την φθινοπωρινή ισημερία (21 έως 24 Σεπτεμβρίου) *και τελειώνει με το χειμερινό ηλιοστάσιο (21 ή 22 Δεκεμβρίου).

*Με τον Ήλιο να μπαίνει στον Ζυγό, στις 4:04 π.μ.* σηματοδοτώντας επίσημα το Φθινόπωρο, προσπαθούμε να είμαστε προσαρμοστικοί, ευγενικοί, ισορροπημένοι, αγαπάμε την τάξη, την αρμονία. Είναι υπέροχο να περνάμε χρόνο με άλλους, να νιώθουμε καλα με φίλους, την σχέση μας, την οικογένεια, και επίσης οι συνεργασίες είναι σημαντικές. Υπάρχει επίσης περισσότερη ανάγκη για σωματική και ψυχική διέγερση, αν και η περιστασιακή μοναξιά απαιτείται για την ισορροπία. Υπάρχει ανάγκη για πίστη, αγάπη, στοργή και να ευχαριστήσουμε τους άλλους. Από την αρνητική του πλευρά, μπορεί να αισθανόμαστε ευμετάβλητοι, τεμπέληδες, επιδεικτικοί, ματαιόδοξοι, συναισθηματικοί ή να επηρεαζόμαστε εύκολα.
Επιμείνετε στις αποφάσεις σας και αναλάβετε δράση. Προσέξτε τον εγωισμό.

*Κατα τα αλλα σε κοσμικό επίπεδο,* οπου θα τα αναλυσουμε και στα υπόλοιπα κειμενα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αναδρομος, σκιαζει τους λαους και παλι ενω το τετραγωνο Κρονου/Ουρανου, ειναι ηδη σε επιπεδα 2021 (Ανοιξη 2021) μολις 1 μοιρα διαφορα μεταξυ τους.

*Την ιδια ημέρα, ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο στις 3:05 μμ.* δίνοντας ένα έξυπνο, δυνατό, ευέλικτο και αναλυτικό μυαλό προσέχοντας περισσότερο τη λεπτομέρεια. Σκεφτόμαστε πιο πρακτικά και εποικοδομητικά. Η ψυχική σας διάθεση είναι κατάλληλη για απαιτητική πνευματική εργασία και μπορεί να βρείτε επιτυχία σε τομείς όπως η επιστήμη, η διδασκαλία, η διοίκηση ή σε εργασίες που απαιτούν λεπτομερή αναλυτική ικανότητα. Υπάρχει κάποια προδιάθεση για νευρικό ενθουσιασμό, πονοκεφάλους και άσκοπη ανησυχία για ασήμαντα θέματα.

*Στις 29 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 10:49 π.μ.* στο σπίτι της, στον φυσικό της πλανήτη, οπου ο βαθμός έλξης ενισχύεται πολύ περισσότερο στην ζωή μας, στις σχέσεις μας, στην υλική μας ζωή. Σε πολύ σημαντικό βαθμό η γενική ευημερία και η συναισθηματική υγεία εξαρτώνται από υγιείς και ουσιαστικές σχέσεις – τόσο κοινωνικές όσο και ρομαντικές. Αναζητάμε την αρμονία και την ισορροπία. Γενικά, είμαστε χαλαροί, και αντιπαθούμε την κάθε μορφή διχόνοιας – καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και αποφεύγοντας κοινωνικές και οικογενειακές συγκρούσεις. Αγάπα περισσότερο τον εαυτό σου, δείξε επιείκεια και συμπόνοια, φροντίστε τον εαυτό σας, δώστε χρόνο στους άλλους να κάνουν το ιδιο, μπορεί ίσως να βοηθήσει στην επίλυση εγχώριων συγκρούσεων.

*Σημαντική η ανάδρομη πορεία του Ουρανού που ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου*, ο κυβερνήτης του Χάους, και του απρόβλεπτου θα γίνει ξανά ορθοδρομος στις 22 Ιανουαρίου 2023. Στον Ταύρο, αντικατοπτρίζει μια πεντάμηνη περίοδο επαναξιολόγησης των αξιών, της αίσθησης ασφάλειας και των σχέσεων μας. Τα σταθερά ζώδια – ο Ταύρος, ο Σκορπιός, ο Υδροχόος και ο Λέων – θα επηρεαστούν περισσότερο, ειδικά εάν κάποια σημαντικά σημεία ή πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη ή Ωροσκόπος ) είναι μεταξύ 18 – 14 μοιρών αυτών των ζωδίων. Οι καινοτόμες αλλαγές που περιμένουμε στη σφαίρα του Ταύρου – σχέσεις, τρόφιμα, ασφάλεια, οικονομικά, ενέργεια (κρυπτονομισμα) και γεωργία –  είναι πολύ πιθανο θα καθυστερήσουν, θα επιβραδυνθούν, θα επανεξεταστούν. Ταυτόχρονα, αυτά τα ζητήματα μπορεί επίσης να αποτελέσουν ένα αρκετά ισχυρό focus, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου εκλείψεων (Οκτώβριος και Νοέμβριος), όπου μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές, απροσδόκητες και δυνητικά αγχωτικές αλλαγές.

Για εμάς προσωπικά, σημαίνει να αναθεωρούμε τις δικές μας αξίες και να προσκαλούμε αλλαγή, γιατί όσο δύσκολο κι αν είναι, είναι εδώ για να μας απελευθερώσει. Ο Ουρανός είναι τελικά ο μεγάλος απελευθερωτής. Σκεφτείτε το, από τι μπορεί να σας απελευθερώσει. Οι σχέσεις μπορεί να αναστατωθούν, όπως και ο υλικός μας κόσμος. *Η κύρια όψη κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ουρανού είναι το πολύ στενό τετράγωνο του Κρόνου προς τον Ουρανό, με μόλις 1 μοίρα διαφορά μεταξύ τους,* κατά την διάρκεια της Νέας Σελήνης Σεπτεμβρίου, στον Ζυγό. *Θα είναι σε ισχύ από 23 Σεπτεμβριου-23 Οκτωβρίου.*
Αυτό είναι το κεφάλαιο που κλείνει μια ιστορία που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2020, η οποία υπογραμμίζει τη σημασία του παντρεύματος του παλιού και του νέου, του παραδοσιακού με το καινοτόμο. Έχει να κάνει με την απελευθέρωση από παλιές δομές, ενώ παράλληλα τιμούμε αυτές που μας κρατούν ενωμένους προσωπικά και ως κοινωνία. Ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας, να υπάρχει περισσότερη ελευθερία στις σχέσεις ωστόσο η πρόκληση θα είναι να ξεπερασουμε τον φόβο της έλλειψης. Η ιστορία αποκαλύπτει ότι επαναλαμβάνεται εδώ στη Γη ως έλλειψη εργασίας, οικονομική δυσπραγία και υψηλή ανεργία.
  * Ακραία συναισθήματα και αντίδραση. οι εντάσεις κλιμακώνονται γρήγορα.
  * Αναποφασιστικότητα, συχνά αισθήματα διχασμού.
  * Επαναστατικά συναισθήματα.
  * αναποφασιστικότητα.
  * ασυνήθιστες παραδόσεις.
  * Αγανακτούμε με τους περιορισμούς.
  * Έντονη επίγνωση της ανάγκης εξισορρόπησης της παράδοσης και της καινοτομίας.
  * Μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς λειτουργούν τα πράγματα, οι μέθοδοι και οι εφευρέσεις. Πειραματισμός.
  * Μαθηματική ικανότητα.
  * Ελαστικότητα.
*Τέλος, ας μην ξεχναμε την θετικη επιρροη των δυο Μεγαλων ευεργετικων
τριγωνων που συνεχιζουν να υπαρχουν, στα ζωδια της Γης και του Αερα που
θα βοηθησουν! Καλο Φθινοπωρο σε ολους!*

*ΚΡΙΟΣ*
Αν και ο ανάδρομος κύκλος πλανητών εχει αυξηθεί κατά πολύ περισσότερο
τώρα, με τον Ερμή να ξεκινά και αυτός τον ανάδρομο κύκλο του στις 10
Σεπτεμβρίου, θα χρειαστεί παρα πολύ υπομονή – υπομονή- υπομονή. Πιθανό
να υπάρξουν καθυστερήσεις αλλα και προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω
κάποιας ψευδαίσθησης. Χαμηλώστε ταχύτητες και σκεφτείτε. Δεν είναι καλή
περίοδος για ιατρικές εξετάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις πάσης φύσεως,
επανεξετάσετε και τοποθετήστε σε άλλες ημερομηνίες κάποιες σημαντικές
δουλειές. Μέχρι της 24 φροντίστε τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στο αντίθετο
σας ζώδιο, φέρνει έναν διαφορετικό αέρα από τις 30 Σεπτεμβρίου. Τα δυο
σπάνια Μεγάλα Τρίγωνα, στα ζώδια της Γης και του Αέρα, παρόλο τις
καθυστερήσεις και τα προβλήματα, θα φέρουν και κάποιες θετικές
εξελίξεις. Στις 23 του μήνα, ο Ηλιος στον Ζυγό θα φέρει καλές ευκαιρίες
σε σχέσεις, συνεργασίες αλλα και σε κοινωνικό επίπεδο. Η πανσέληνος
δημιουργεί δυσκολίες στην προσωπική ζωή, ενώ η νέα σελήνη, Σεπτεμβρίου,
είναι κατάλληλη για να κυνηγήσετε νέους στόχους.
*10 Κούπα- ικανοποίηση, χαρά , άνεση, καλή τύχη*
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 13, 14, 15, 26, 27*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 5, 11, 13, 14, 15, 21, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 6, 7, 8, 16, 17, 26, 27*

*ΤΑΥΡΟΣ*
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών θα χτυπήσει στο 60% καθώς προστίθεται και
ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή στις 10 Σεπτεμβρίου. Έτσι, ότι συνδέεται με
το χρήμα πολύ πιθανο να καθυστερήσει. Φυσικά, από τις 23 Αυγούστου
ουτωσι αλλως είστε σε μια δημιουργική φάση που θα εχει θετικά
αποτελέσματα, λίγο αργότερα όμως. Θα έχετε χρόνο ωστόσο να κάνετε μια
έρευνα σχετικά με τα οικονομικά σας, να κάνετε ίσως κάποιου είδους
προετοιμασία. Τα οικονομικά περιλαμβάνουν πολλούς τομείς, και σίγουρα
όχι μόνο λογαριασμούς. Τα δυο σπάνια τρίγωνα στα ζώδια του Αέρα και της
Γης θα σας προστατεύουν σε θέματα υγείας, θα μπορείτε να διαχειριστείτε
με υπομονή κάποιες καταστάσεις στην ζωή σας, η προσέγγιση σας σε θέματα
που σας απασχολούν θα είναι πιο λογική, η επικοινωνία πιο δυνατή. Η
επιρροή της Αφροδίτης θα είναι πολλαπλή, καθώς θα συνδεθεί με την υγειά
των παιδιών σας, μια δημιουργική ασχολία που μπορεί να εχει και
θεραπευτική επιρροή. Μέχρι της 23 του μηνα, ερωτικά θέματα θα
ευνοούνται, απολαύστε αυτό που θα δίνετε και μην βιάζεστε. Η πανσέληνος
Σεπτεμβρίου δείχνει ότι πρέπει να κάνετε υπομονή στην προσωπική σας ζωή,
η νέα σελήνη ανοίγει έναν νέο κύκλο σταθερότητας.
*Ο Θάνατος, δείχνει ίσως μια μεταβολή η ένα γεγονός που θα σας
ταρακουνήσει αυτόν τον μηνα. Σίγουρα κάποια πράγματα σταδιακά αλλάζουν.*
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 4, 5, 6, 13, 14, 15, 24, 28, 29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 7, 8, 11, 16, 17, 21, 24, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 6, 7, 8, 14, 15, 23, 24*

*ΔΙΔΥΜΟΙ*
Ο Αρης εχει ήδη εισέλθει στο ζώδιο σας και για 7 ολοκλήρους μήνες αυτό
εχει τα θετικά αλλα και τα αρνητικά του. Τα θετικά είναι δημιουργικά,
δινοντας περισσότερο κουράγιο, έμπνευση, να τονίσει τις ικανότητες σας
και το έξυπνο πνεύμα σας, πιθανο να κατεβάζετε πολλές ιδέες, να είστε
πιο εφευρετικοί, όλα να γίνονται γρηγορά, να πετύχετε τους στόχους που
έχετε θέσει, το μυαλό να τρέχει με απίστευτη ταχύτητα. Από την άλλη
μπορεί να χάνετε την υπομονή σας εύκολα, να μην ανέχεστε τους ηλίθιους
και τους αργόστροφους, θα υπάρχει ίσως τάση και για τραυματισμούς και
ατυχήματα, για λάθη στον γραπτό και προφορικό λόγο.
Θα πρέπει να γνωρίσετε τις διελεύσεις για τους υπολοίπους μήνες, ώστε να
έχετε μια εικόνα επιρροής του Άρη στο προσωπικό σας ωροσκόπιο. Επιπλέον,
ο Αρης αυτός μπορεί να διχάσει, να φέρει κάποια αναποφασιστικότητα αλλα
σίγουρα το άγχος είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Κατά την
διάρκεια ανάδρομης πορείας του μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μνήμες από
το παρελθόν, να έχετε την ανάγκη να κλάψετε, να θεραπευτείτε, αλλα και
να σας αποκαλυφτούν πράγματα. Ισως κάποιοι να το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Προσεχτικοί, επίσης θα πρέπει να είστε κατά την διάρκεια της ανάδρομης
πορείας του από τις 30 Οκτωβρίου- 12 Ιανουαρίου 2023. Μετα τις 23 του
μηνα, θέματα σχέσεων θα είναι πολύπλοκα, καθώς ο Δίας θα σχηματίζει
αρνητικές όψεις. Η πανσέληνος στους Ιχθείς δείχνει αδυναμία, καθυστέρηση
ενώ η νέα σελήνη δείχνει θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας και
δημόσιας εικόνας.
*Το 8 Κούπα, συμβουλεύει να μην απογοητεύεστε εύκολα και μην παραιτείστε
από επιθυμίες και στόχους.*
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3, 4, 5, 11, 13, 14, 15, 21, 30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 5, 6, 11, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 25,
26, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 9, 10, 19, 20, 29*

*ΚΑΡΚΙΝΟΣ*
Υπάρχουν δυο Μεγάλα Τρίγωνα αυτόν τον μηνα, ένα στα ζώδια της Γης και
ένα στα ζώδια του Αέρα, οπότε ρέει άφθονη ενέργεια σε πρακτικό επίπεδο
και πνευματικό παρόλο την ανάδρομη πορεία του Ερμή και άλλων πλανητών.
Δίνετε μεγάλη έμφαση στις οργανωτικές σας ικανότητες και τον προφορικό
λόγο. Ανασυντάξτε τον εαυτό σας σε ενεργειακό επίπεδο αλλά και τα σχέδια
σας. Κάποια θετική αλλαγή λογικά θα πρέπει να συμβεί, σε επαγγελματικό
επίπεδο η οποία μετατοπίζεται στην συνέχεια και στην προσωπική σας ζωή.
Θέματα υγείας θα χρειαστούν προσοχή μέχρι της 23 του μηνα, όπως επίσης
και θέματα οικονομικά, καθώς θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στην διαφήμιση,
το μάρκετινγκ, την προώθηση και επικοινωνία γενικότερα. Η χρήση των
social media θα είναι σημαντική. Ισως θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε και
την ακίνητη περιουσία σας, αν υπάρχει η’ να σκεφτείτε και άλλες πήγες
εισοδήματος. Επίσης, ευνοεί αυτούς που ασχολούνται με την κτηματική
περιουσία, ξενοδοχεία, ρεστοράν, τον τουρισμό και την εστίαση
γενικότερα. Στις 10/11 Σεπτεμβρίου οι θετικές όψεις του Ουρανού ευνοούν
και την τεχνολογία, την έλξη επενδυτών από το εξωτερικό ακόμα και κάποια
συνεργασία, το διαδίκτυο. Αν και θα είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε, η’
μπορεί  να το παρακάνετε ωστόσο μπορεί να φέρει κέρδη, ενώ η νέα σελήνη,
θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια.
*Ο Ηλιος, φαίνεται* να δείχνει ότι υπάρχουν προοπτικές, αρμονία,
προστασία, εχει θετική επιρροή  στην προσωπική και επαγγελματική ζωή
αλλα και τα οικονομικά.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3* *4, 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 17, 26, 27*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 5, 6, 7, 8, 11, 14, 15, 21, 23, 24, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 8, 11, 12, 16, 17, 26, 27*

*ΛΕΩΝ*
Ο ανάδρομος κύκλος πλανητών βρίσκεται στο μάξιμουμ αυτόν τον μηνα ενώ
και ο Ερμής από της 10 Σεπτεμβρίου θα κανει το ιδιο. Χρειάζεται πολύ
υπομονή ενώ μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ανάδρομη περίοδο πλανητών
για να αποκτήσουμε περισσότερη σαφήνεια των στόχων μας και
αυτοπεποίθηση. Παρόλα αυτά, υπάρχουν δυο Μεγάλα Τρίγωνα, ένα στα ζώδια
της Γης και το άλλο στα ζώδια του Αέρα, κάτι το οποίο είναι πολύ σπάνιο.
Πρακτικές ικανότητες και πνευματικότητα ενδυναμώνονται. Προσπαθήστε
μέχρι της 10 του μηνα να τακτοποιήσετε σημαντικά οικονομικά θέματα, ενώ
μετα θα υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις. Ο Ουρανός θα σχηματίζει
θετικές όψεις και μπορεί να φέρει περισσότερο ενθουσιασμό αλλα και
μικρές θετικές αλλαγές σε προσωπικές σχέσεις. Σε θέματα υγείας,
εμφάνισης αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές, εξερευνήστε κάποιες
πιθανότητες, διότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ισως να υπάρχει άγχος.
Μετα τις 23, ο Ηλιος επικεντρώνεται περισσότερο στις σχέσεις και
επικοινωνία με την οικογένεια, ίσως σε σεμινάρια, σπουδές, ταξίδια, νέες
ιδέες. Η πανσέληνος φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία και εργασία ενώ
ταυτόχρονα πρέπει να κάνετε υπομονή για τον νέο προσωπικό σας κύκλο που
ξεκινά, οπου θα έχετε την ευκαιρία να είστε ακόμα πιο ευτυχισμένοι και
δημιουργικοί και επιπλέον, η νέα σελήνη, στην συνέχεια θα ευνοήσει
θέματα οικονομικής φύσεως.
*10 Σπαθιά, θα δώσετε την μάχη σας, που το αποτέλεσμα εξαρτάται από
εσάς, όμως θα κερδίσετε.*
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 23, 24*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 7, 8, 11, 16, 21, 23, 24, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 13, 14, 15*

*ΠΑΡΘΕΝΟΣ*
Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 10
Σεπτεμβρίου, καθώς το 60% των πλανητών διανύει τον ανάδρομο κύκλο του
αυτόν τον μηνα. Η επιρροή ανάδρομου Ερμή αναμένεται να είναι ακόμη πιο
δυνατή από τις προηγούμενες του έτους, καθώς η επικοινωνία θα είναι
σημαντική, όπως σημαντικο θα είναι ο τρόπος πού εκφράζεστε. Η ανάδρομη
πορεία του Ερμή θα εχει μια περίπλοκη επιρροή στις προσωπικές σας
σχέσεις. Καλο θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις
σχετικά με την σχέση σας. Ο τρόπος που επικοινωνείτε και μιλάτε στους
άλλους θέλει προσοχή, γιατί θα εχει τα ανάλογα αποτελέσματα. Το πέρασμα
του Άρη από τον τομέα των επαγγελματικών σηματοδοτεί μέχρι το τέλος του
2022, έντονη δραστηριότητα, απαιτήσεις αλλα και εντάσεις. Προσοχή, θέλει
σε θέματα υγείας και ίσως συγγενών, πολύ πιθανο να υπάρξει και κάποια
απώλεια. Αν και τα οικονομικά θα πάνε αρκετά καλα, από τις 30
Σεπτεμβρίου- 3 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα κανει την παύση της για να
αλλάξει πορεία (ηλιοστάσιο). Στις 5 Σεπτεμβρίου όμως θα μπει στο ζώδιο
σας, υποστηρίζοντας επιπλέον τα οικονομικά σας, μαζί με τον Ήλιο στο
ζώδιο σας μέχρι της 23. Τα μεγάλα Τρίγωνα που σχηματίζονται στα ζώδια
της Γης και του Αέρα, θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε καλύτερα. Η
πανσέληνος του μηνα δείχνει κάποια ψυχολογική αστάθεια, ίσως χαμηλή
αυτοπεποίθηση η’ χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Η νέα σελήνη είναι πιο
δραστήρια και εποικοδομητική επαγγελματικά.
*Ο Ιππότης Κούπα*, ίσως φέρει νέες ευκαιρίες, ιδέες και γνώση, έναν
συμπαραστάτη.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 4, 5, 9, 10, 13, 14, 15, 19, 20, 29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 7, 8, 11, 16, 21, 24, 26, 27, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 8, 16, 17, 24*

*ΖΥΓΟΣ*
Μέχρι της 23 του μηνα θα είστε περισσότερο σε επαφή με τον εαυτό σας, ο
πνευματικός σας κόσμος θα σας απασχολεί περισσότερο, καθώς ο 12^ος οίκος
σας είναι πολύ ισχυρός. Η πνευματική σας ανάπτυξη θα είναι σημαντική που
ίσως αυτό να σημαίνει και λίγη μοναξιά καθώς είστε πολύ κοινωνικοί. Αυτό
συμπίπτει με τον ανάδρομο κύκλο των πλανητών που εχει φτάσει στο 60%.
Στις 23 Σεπτεμβρίου ως γνωστόν ξεκινά ένας νέος κύκλος για σας, οπου θα
λάμπετε και θα κάνετε μικρές όμορφες αλλαγές που θα σας ευχαριστήσουν.
Και η υγεία σας θα βελτιωθεί και τα ενεργειακά σας επίπεδα. Τόσο ο Αρης
στους Διδύμους όσο και το Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια του Αέρα θα σας
διευκολύνουν ιδιαίτερα, οσους έχουν να κάνουν με επικοινωνία, διαφήμιση,
διδασκαλία η’ επαγγελματικά γενικότερα οπου η επικοινωνία θα είναι
σημαντική. Επίσης, θα έχετε την τάση να μιλάτε πολύ, αν θα υπάρχει και
άγχος, υπερδιέγερση εκτός από έντονη δραστηριότητα. Τα δυο σπάνια
τρίγωνα που σχηματίζονται στα ζώδια του αέρα και της γης ταυτόχρονα, θα
ενισχύσουν τα οικονομικά σας. Αν και ο Πλούτωνας ανάδρομος θα σχηματίζει
θετικές όψεις από τον Ήλιο, μεταξύ 17-18 Σεπτεμβρίου, καθώς και η
Αφροδίτη από τις 25-26 του μήνα. Τα συναισθηματικά θα παραμείνουν ως
έχουν, όπως ήταν και τον Αύγουστο. Με την πανσέληνο, θα είναι δύσκολο να
διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία που επηρεάζει και τους στόχους
σας ενώ η νέα σελήνη δείχνει έντονη δημιουργικότητα.
*Ο Τροχος της Τύχης*, σας ευνοεί, αν και υπάρχει λίγη αστάθεια η οποία
απαιτεί ίσως να πάρετε και κάποια πρωτοβουλία.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26, 27*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 3, 6, 11, 14, 15, 21, 24, 28, 29, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 6, 14, 15, 18, 19, 20, 25, 26*

*ΣΚΟΡΠΙΟΣ*
Καλό θα ήταν να προετοιμάζεστε για το επόμενο ζευγάρι εκλείψεων, και
λόγω αυτών αλλά και ίσως να υπάρχει ένα μόνιμο άγχος, λόγω των
καλοκαιρινών ευθυγραμμίσεων στον Ταύρο. Ισως, θα πρέπει να λάβετε, ας
πούμε, κάποιους είδους προληπτικά μέτρα, για παράδειγμα, για την υγεία
σας, όπως ένα check-up. Βρείτε επίσης τεχνικές χαλάρωσης. Η Αφροδίτη,
δίνει έμφαση σε ομάδες, φίλους μέχρι το τέλος του μήνα, θα είναι έντονη
περίοδος κοινωνικά. (Μπαίνει στον Ζυγό στις 30 του μήνα) Εσείς θέλετε
σχέσεις οπου υπάρχει ισότητα αλλα και πάθος. Οι σχέσεις φαίνεται να
πηγαίνουν καλά, αλλά υπάρχουν κάποιες παγίδες, που πρέπει να προσέχετε.
Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σας κανει υπερβολικά
τελειομανείς υπογραμμίζοντας τα ελαττώματα των άλλων. Αλλά η έντονη
κριτική, για παράδειγμα, μπορεί να καταστρέψει ρομαντικές στιγμές.
Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι ο Πλούτωνας εξακολουθεί να είναι ανάδρομος και
ίσως να μην είστε σίγουροι τι θέλετε. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι αυτή που
θα έπρεπε να είναι. Ωστόσο, η Αφροδίτη κάνει θετικές όψεις προς στον
Πλούτωνα από τις 5 και μετά, και ειδικά 25-26 Σεπτεμβρίου, η οποία έχει
το ηλιοστάσιό της από τις 30 Σεπτεμβρίου -3 Οκτωβρίου. Κάνει μια παύση
στους ουρανούς και μετά αλλάζει κατεύθυνση. Αυτό το ηλιοστάσιο είναι σαν
μια «κοσμική αναπνοή». Κάνεις απολογισμό και αλλάζεις κατεύθυνση. Είναι
καλό. Τα οικονομικά θα είναι δύσκολα, τα κέρδη θα έρχονται με αργό ρυθμό
από ότι συνήθως. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε σημαντικές επενδύσεις ή
αγορές αυτόν τον μήνα. Επιμεληθείτε των επαγγελματικών σας ζητημάτων
ταυτόχρονα. Στις 23 ο Ήλιος θα δώσει έμφαση στον πνευματικό σας κόσμο.
Μην συμμετέχετε σε πράγματα που υπερβαίνουν τον εαυτό σας.
Η πανσέληνος ευνοεί τα επαγγελματικά, δημόσια εικόνα και κοινωνικότητα,
ωστόσο, θα κουράζεστε εύκολα ενώ η νέα σελήνη είναι πιο θετική ως προς
αυτά. Προσοχή, στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους!
*Ο Υπηρέτης των Ράβδων, θα συνδεθεί με νέα ξεκινήματα, ίσως αλλαγή
τακτικής και μια βοήθεια. Να φροντίζετε τον εαυτό σας.*
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 13, 14, 15,*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 11, 21, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 6, 14, 15, 21,22, 25, 26*

*ΤΟΞΟΤΗΣ*
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών φτάνει στο μάξιμουμ, τον Σεπτέμβριο,
ειδικά από τις 10 του μήνα προστίθεται και ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή,
οπότε φτάνουμε στο 60%. Και ο Δίας θα εχει το ηλιοστάσιο του από τις 8
Σεπτεμβριου-16 Οκτωβρίου και αυτό είναι σημαντικο καθώς είναι κυβερνήτης
σας. Αυτό σημαίνει παύση στις δραστηριότητες σας και τον επόμενο μήνα θα
αλλάξει πορεία. Έτσι, λοιπόν, υποτίθεται ότι αυτή η παύση είναι ευνοϊκή.
Κατά την διάρκεια βέβαια όλων αυτών των ανάδρομων κύκλων, αναθεωρούμε,
κάνουμε προσπάθειες ώστε να βελτιώσουμε αυτά που θέλουμε, να
τελειοποιηθούν και να είμαστε έτοιμοι. Δείτε σε ποιους τομείς του
ωροσκοπίου σας, σημαίνει η ανάδρομη πορεία Ερμή και Δια και βελτιώσετε
τα. Η υγεία θέλει προσοχή, η διατροφή, μέχρι της 23, όπως επίσης πιθανο
να είναι να είστε σε λήθαργο. Αν νιώθετε ακόμα κουρασμένοι,
ξεκουραστείτε. Ουτωσι αλλως ο ανάδρομος Ερμής περιπλέκει τις προσωπικές
σας σχέσεις, και επαγγελματικά θέματα από τις 10 Σεπτεμβρίου. Αποφύγετε
να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε κινήσεις που ίσως
παρεξηγηθείτε και μπερδευτείτε στο τέλος. Είστε και εσείς βέβαια από
αυτούς που πρέπει να γνωρίζετε το πως θα σας επηρεάσει ο Αρης στους
Διδύμους τους επομένους 7 μήνες. Θα κερδίσετε κάποια χρήματα, αλλά όχι
στον βαθμό που επιθυμείτε.
Η πανσέληνος εχει απογοητεύσεις αλλα θα έχετε χρόνο να οργανωθείτε
καλύτερα, ωστόσο η νέα σελήνη φέρνει έντονη επικοινωνία, μετακινήσεις,
αλλα κάποιες εντάσεις στον χώρο εργασίας είναι πιθανές.
*Το 7 Κούπα μπορεί να φέρει σύγχυση..*
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 17, 24*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 5, 6, 7, 8, 11, 16, 17, 21, 26, 27, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 8, 16, 23, 24*

*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ*
Στις 23 του μηνα θα ξεκινήσει μια δυνατή περίοδος για σας τους
Αιγόκερους επαγγελματικά, ίσως την πιο ενδιαφέρουσα και δυνατότερη, σε
σύγκριση με τα προηγούμενα χρονια. Θα πρέπει να ισορροπήσετε οικογένεια,
σπίτι, προσωπική ζωή και επαγγελματικά, όπως επίσης και θέματα υγείας.
Το ηλιοστάσιο της Αφροδίτης από τις 30 Σεπτεμβριου-3 Οκτωβρίου, κανει
μια παύση στον ουρανό, μετα αλλάζει κατεύθυνση, και κατά αυτόν τον τρόπο
θα κινηθούν τα πράγματα και στα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν.
Από τις 10 του μηνα ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία και πρέπει να
είστε προσεχτικοί με το άγχος σας, καθώς και ο ανάδρομος κύκλος πλανητών
εχει φτάσει στο 60% μάξιμουμ. Θα πρέπει και εσείς να είστε προσεχτικοί
με διάφορα λάθη που μπορεί να συμβούν, αν έχετε σημαντικές εκκρεμότητες,
κλείστε τις πριν τις 10 Σεπτεμβρίου, ειδάλλως περιμένετε τον επόμενο
μηνα. Και ο Ουρανός είναι ανάδρομος, οπότε πιθανο να υπάρξουν
καθυστερήσεις και σε οικονομικά θέματα, προσοχή επίσης στις συναλλαγές
και την διαχείριση τους. Έρωτας και προσωπικές σχέσεις βρίσκονται σε
ουδέτερο έδαφος με την πανσέληνο ενώ με η νέα σελήνη θα υποστηρίξει τα
οικονομικά σας.
*Ο Θάνατος, δείχνει ίσως μια μεταβολή η ένα γεγονός που θα σας
ταρακουνήσει αυτόν τον μηνα. Σίγουρα κάποια πράγματα σταδιακά αλλάζουν.*
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 6, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 25, 26*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 5, 6, 7, 8, 11, 14, 15, 21, 23, 24, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 13, 14, 15, 26, 27*

*ΥΔΡΟΧΟΟΣ*
Η ανάδρομη δραστηριότητα φτάνει στο ζενίθ της αυτόν τον μήνα. Από τον 10
Σεπτεμβρίου και μετά, το 60 τοις εκατό των πλανητών θα διανύουν τον
ανάδρομο κύκλο τους. Η ζωή φαίνεται να σταματάει. Τίποτα δεν φαίνεται να
συμβαίνει (τουλάχιστον, όχι εξωτερικά). Υπάρχει αναποφασιστικότητα. Δεν
είστε σίγουροι τι ακριβως θέλετε. Είμαστε σε γκρεμό και περιμένουμε.
Αυτά που διαβάζουμε ή βλέπουμε μάλλον δεν είναι ακριβή και πρέπει να τα
φιλτράρουμε με το μυαλό μας. Η δουλειά μας είναι να απολαύσουμε αυτή την
περίοδο και να την κάνουμε να λειτουργήσει προς όφελός μας. Γιατί,
ξέρετε, μεγάλα πράγματα συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια – απλά δεν
ξέρουμε ακριβώς τι. Μερικές φορές χρειάζεται να πάμε πίσω για να πάμε
μπροστά. Ωστόσο, φαίνεται να είστε χαρούμενοι αυτόν τον μήνα. Ο Ήλιος
σχηματίζει θετικές όψεις στον Ουρανό, τον κυβερνήτη του Ωροσκοπίου σας,
οπότε μπορεί να υπάρξουν ξαφνικοί έρωτες και συναντήσεις, για τους
ελεύθερους. Που μπορεί να συμβούν σε περίεργα μέρη και τρόπους – ενώ
μετα τις 23 αυτό θα αλλάξει, καθώς ο πλανήτης της αγάπης σας μπαίνει
στον Ζυγό.
Από τις 10, με την επιρροή της πανσελήνου, και με τον Ερμή να διανύει
τον ανάδρομο κύκλο του, πρέπει να είστε πιο επιμελής και υπομονετικοί με
τις όποιες εργασίες πρέπει να διαπεραιώσετε, και να μην πάρετε
σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Η ψυχική υγεία είναι πολύ καλή σε
σχέση με τον προηγούμενο μήνα και θα γίνει ακόμα καλύτερη μετά τις 23.
Αν και ο οικονομικός σας πλανήτης, ο Ποσειδώνας, που είναι και αυτός
ακόμα ανάδρομος, θα πρέπει να βελτιωθούν μετά τις 23 και αυτά. Η νέα
σελήνη φέρνει έντονη κοινωνικότητα και επαγγελματική δραστηριότητα αλλα
και προσωπική ικανοποίηση.
*Τα 4 Σπαθιά φέρνουν λίγη απομόνωση, ηρεμία.. θεραπεία*
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 6, 13, 14, 15, 21, 22, 25, 26*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 9, 10, 11, 19, 20, 21, 29, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 10, 18, 28, 29*

*ΙΧΘΕΙΣ*
Εάν πρέπει να γίνουν ακόμη σημαντικές αλλαγές, ίσως είναι καλύτερο να
περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβριο ή ακόμα και τον επόμενο χρόνο.
Εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο ετήσιο ερωτικό και κοινωνικό αποκορύφωμα
αυτόν τον μήνα. Είχατε πιο δυνατά ερωτικά υψηλά τα προηγούμενα χρόνια
(και θα τα έχετε ξανά στο μέλλον). Όπως και τον περασμένο μήνα, τα
ερωτικά θέματα είχαν να κάνουν με την εξισορρόπηση των προσωπικών σας
επιθυμιών και κλίσεων με εκείνες του συζύγου, του συντρόφου ή της
παρούσας σχέσης. Εάν μπορείτε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας, τότε τα
πράγματα θα πρέπει να πάνε καλά. Βέβαια, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή
τα προβλήματα γίνονται πιο περίπλοκα ακόμη και ο τρόπος που σκεφτόμαστε
από τις 10 και μετά. Σίγουρα χρειάζεται περισσότερη υπομονή στις
συνεργασίες και σχέσεις.
Ο συγκεκριμένος ανάδρομος κύκλος του Ερμή είναι πολύ ισχυρότερος από
τους προηγούμενους που είχαμε φέτος. Αυτό συμβαίνει επειδή άλλοι πέντε
πλανήτες είναι ανάδρομοι – για την ακρίβεια, βρισκόμαστε στο μέγιστο
βαθμό ανάδρομης δραστηριότητας για το έτος. Με τον Ποσειδώνα επίσης
ανάδρομο όλο το μήνα ούτε εσείς ούτε οι Αλλοι μπορεί να είναι σίγουροι
για το τι θέλετε. Υπάρχει πολλή αναποφασιστικότητα (και στον κόσμο
γενικότερα). Η υγεία χρειάζεται ακόμα προσοχή μέχρι τις 23. Ενισχύστε
την υγεία σας με βιταμίνες, ξεκουραστείτε να μπορείτε.
 Ο πλανήτης Δίας έχει το ηλιοστάσιό του από τις 8 αυτού του μήνα έως τις
16 Οκτωβρίου. (Είναι ένας πλανήτης που κινείται πολύ αργά και οι παύσεις
του είναι μεγαλύτερες.) Επομένως, μην ανησυχείτε για μια παύση στην
καριέρα-επαγγελματικά και τις οικονομικές δραστηριότητες. Μια σημαντική
επαναφορά βρίσκεται σε εξέλιξη και θα οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση και
στους δύο τομείς της ζωής. Η δραστηριότητα του Άρη , θα ισχύει το ιδιο,
όπως και τον Αύγουστο.
Έχουμε δύο Μεγάλα Τρίγωνα αυτόν τον μήνα – ένα σπάνιο φαινόμενο. Το ένα
στα ζώδια της Γης και το άλλο στα ζώδια του Αέρα, που θα μας κρατήσει
προσγειωμένους και θα διευκολύνει πρακτικά θέματα. Το άλλο φέρνει
έμπνευση. Ο Ιχθύς το χρειάζεται.
*Ο Ιεροφάντης, δείχνει νέες προσπάθειες και ανακούφιση, προστασία.*
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 24, 28, 29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 7, 8, 11, 12, 16, 17, 21, 26, 27, 30*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 11, 21, 30* 
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια