Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χρόνια Πολλά Αντώνη / Αντωνία

Αντώνιος, Αντώνης, Τόνης, Τόνυ, Νάκος, Αντώνας, Αντωνάκος, Αντωνάκης, Αντωνούλα, Αντωνία, Τόνια
Αντώνιος, Αντωνία:
Ο ορμητικός. Γεννημένος για επικοινωνία ο Αντώνης, χρειάζεται ποικιλία. Δίνει σημασία στις απολαύσεις και τις διασκεδάσεις. Κυκλοθυμικός, ενθουσιώδης, θυμώνει εύκολα... Η Αντωνία διακρίνεται για την κοινή λογική και την κρίση της. Είναι εργατική, πιστή, με ανεπτυγμένο το
μητρικό ένστικτο.
Αντώνης
Αντώνη, το όνομά σου προέρχεται από την λέξη «άντωση» που σημαίνει άνωση, δηλαδή θα μπορούσε κανείς να ερμηνεύσει ότι είσαι ένας άνδρας που τάσσεσαι αντίθετα στο ρεύμα της εποχής. Στην Ορθόδοξη Εκκλησία, ο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας, ήταν ο θεμελιωτής του μοναχισμού! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας λάτρης της επικοινωνίας. Είσαι πολύ ομιλιτικός και μερικές φορές γίνεσαι και πολυλογάς. Έχεις κλίση προς την τεχνολογία και τις τέχνες και σου αρέσει η εξέλιξη και η γνώση. Έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο, γίνεσαι η ψυχή της παρέας και ξέρεις τον τρόπο να διασκεδάζεις και να σκορπίζεις την χαρά. Η μεγάλη σου αδυναμία είναι τα ταξίδια, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, που σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις νέες γνώσεις και να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς! 
Αντωνία / Τόνια
Αντωνία, το όνομά σου προέρχεται από την λέξη «άντωση» που σημαίνει άνωση, δηλαδή θα μπορούσε κανείς να ερμηνεύσει ότι είσαι μία γυναίκα που τάσσεσαι αντίθετα στο ρεύμα της εποχής. Στην Ορθόδοξη Εκκλησία, ο Άγιος Αντώνιος – από όπου προέρχεται και το όνομά σου- ο Μέγας, ήταν ο θεμελιωτής του μοναχισμού! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία φιλελεύθερη γυναίκα γεμάτη ζωντάνια και δημιουργικότητα.
Σου αρέσει η ελευθερία δεν αντέχεις την κάθε μορφή καταπίεσης και θέλεις να έχεις αλλαγές παραστάσεων στη ζωή σου διαφορετικά πλήττεις. Έχεις μεγάλο πείσμα και νευριάζεις εύκολα όταν δεν σου έρχονται οι καταστάσεις όπως τις θέλεις. Αρκετά γοητευτική σου αρέσει να φλερτάρεις και να κεντρίζεις την προσοχή των γύρω σου αποφεύγοντας όμως τη δέσμευση γιατί δεν σου αρέσει να σε βάζουν σε καλούπια.
Η επιθυμία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, σου αρέσουν τα ταξίδια να βλέπεις και να μαθαίνεις νέα πράγματα και να αποκτάς εμπειρίες. Προσαρμόζεσαι γρήγορα όπου και αν βρεθείς ,κάνεις εύκολα γνωριμίες και είσαι αγαπητή στο περιβάλλον σου. Το μειονέκτημα που έχεις είναι πως αλλάζεις εύκολα γνώμη και δεν επιμένεις στους στόχους σου. Όταν βρίσκεις εμπόδια, προτιμάς να προχωράς παρακάτω.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια