Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το αδύνατο σημείο του κάθε ζωδίου

Δεν υπάρχει ζώδιο που να μην έχει το αδύνατο σημείο του...
Δείτε λοιπόν τις αδυναμίες άντρα και γυναίκα, βάση του ζώδιου τους!!:

Κριός
Άντρας: Αφήστε τον να σας πλησιάσει μέχρι εκεί που κάνει ‘’τζίζ’’ και μετά κόψτε τον απότομα… πείτε του πως υπάρχει άλλος και θα σκάσει μέχρι να σας κατακτήσει.
Γυναίκα: Δείξτε της πως είναι το κέντρο του κόσμου, κάντε την να νιώσει πως έχει δίπλα της έναν άντρα δυνατό που ξεχωρίζει. Αλλιώς το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία.

Ταύρος
Άντρας: Ρωτήστε με έξυπνο τρόπο τι φαγητό του αρέσει και μαζί με αυτό φτιάξτε του και ένα ταψί σπανακόπιτα …. ένα μπουκάλι κρασί … και μασάζ για μια αιωνιότητα.
Γυναίκα: Απλή, λιτή απλά περιμένει τον πρίγκιπα που θα της τα δώσει… όλα… αν τα έχει… αν δεν τα έχει… θα τα βρει από αλλού.

Δίδυμος
Άντρας: Μικρό παιδί χαρά γεμάτο… πάρτε τον από το χέρι… κεράστε τον τα πάντα… κάντε τον να νιώσει ασφαλής και αυτός θα σας δείξει τον… ουρανό με τα άστρα ….
Γυναίκα: Πηγαίνετε την σε μια έκθεση ζωγραφικής, κάντε της δώρο ένα χρωματιστό φουλάρι και θα σας λατρέψει για πάντα

Καρκίνος
Άντρας: Σπίτι μου, σπιτάκι μου, σπιτοκαλυβάκι μου …άντε και κανένα σινεμά... πρόταση για έξοδο κάπου ήρεμα και ήσυχα χωρίς πολλές στακαστρούκες τριγύρω και σιγά σιγά θα βγει από το καβούκι του
Γυναίκα: Όχι πολλά λόγια, να την κάνετε να νιώσει πως έχετε βάθος και μετά ….ορμήστε …προσοχή όμως να μην τη πληγώσετε ..

Λέων
Άντρας: Μπουζούκια …μπουζούκια και πολλά ντιριντάχτα και ‘’άχου είσαι θεός’’ και ‘’είσαι ο καλύτερος’’…. πάρτε μέρος στην παράστασή του και θα σας ανταμείψει δεόντως
Γυναίκα: Ποτίστε την γλάστρα και θα φουντώσει ….και αυτό πάρτε το όπως θέλετε..

Παρθένος
Άντρας: Όχι πολλά λόγια …όχι πολλές φανφάρες …όχι έπαρση ….μιλήστε του για θέατρο, για διαλογισμό …ακούστε τον …όταν αποφασίσει να μιλήσει ..
Γυναίκα: Μην προσπαθήσεις να της πας κόντρα στα πιστεύω της …πίσω από το ακαταμάχητο χαμόγελό της βρίσκεται ένα scanner …

Ζυγός
Άντρας: Ντυθείτε grande, βάλτε το πιο ακριβό σας άρωμα και τα ψηλοτάκουνά σας και συνοδεύστε τον στο πιο ακριβό εστιατόριο της πόλης.
Γυναίκα: Μην κάνετε το λάθος και την υποτιμήσετε ,φροντίστε την και κάντε την να νομίζει πως έχει εκείνη το πάνω χέρι …αλλιώς ξεχάστε την ..

Σκορπιός
Άντρας: Στην αρχή θα μιλάει… θα μιλάει… θα μιλάει …μη τον διακόψετε …. είναι σε μια μόνιμη τσίτα … ηρεμήστε τον σε ένα χάδι
Γυναίκα: Εντυπωσιάστε την και κάντε την λίγο να ζηλέψει … με τρόπο πάντα … μη σας θεωρήσει δεδομένο … εξ αρχής .

Τοξότης
Άντρας: Χαμόγελο, χαμόγελο, χαμόγελο… δώστε του χρόνο να σας εμπιστευτεί και μετά πάρτε τον πολλές αγκαλιές.
Γυναίκα: Πρώτο δώρο ένα ταξίδι και θα πετάει στα ουράνια… της αρέσουν οι έξω καρδιά τύποι.

Αιγόκερως
Άντρας: Ήρεμη προσέγγιση, κάντε τον να σας πάρει στα σοβαρά… είναι λίγο δύστροπος… μιλήστε του για την δουλειά σας …ρωτήστε τον για τους στόχους του.
Γυναίκα : Θέλει πολλά rendez-vous για να σας εμπιστευτεί… μην την αγνοήσετε όταν θα σας ανοιχτεί ( και ας σας έχει κουράσει ).

Υδροχόος
Άντρας: Μη του δοθείτε από την αρχή …. ούτε να σας θεωρήσει δεδομένη… λίγο επιφανειακός τύπος…. θέλει επιβεβαίωση συνέχεια.
Γυναίκα: Δυνατή πολεμίστρια με αντρίκιο λόγο …κάντε την πρώτα φίλη σας (θα πάθετε κοκομπλόκο με το φιλί της).

Ιχθείς
Άντρας: Προσοχή στα λόγια σας γιατί παρεξηγιέται με το παραμικρό… καλύτερα να μασάς-φιλάς-γελάς ….παρά να μιλάς.
Γυναίκα: Ρομαντική μέχρι αηδίας και άμα της γυρίσει το μάτι την βάψατε… πράξτε ανάλογα!!!
ΦΜ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια