Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μπουκιές τιραμισού

.
Μερίδες 16 - 18 τμχ.
Προετοιμασία 5΄

Υλικά:
250 γρ. μασκαρπόνε (πλούσιο, ιταλικό κρεμώδες τυρί που βρίσκουμε στα ψυγεία μεγάλων σούπερ μάρκετ)
3 κουτ. σούπας λικέρ Kahlua (ή 2 κουτ. σούπας κονιάκ μέσα στο οποίο διαλύουμε 1 κοφτό κουτ. γλυκού στιγμιαίο καφέ και 2 κοφτές κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη)
10 γρ. ζάχαρη άχνη (1 γεματούτσικη κουταλιά της σούπας)
μπισκότα πτι-μπερ ή άλλα της αρεσκείας μας με σχετικά ουδέτερη γεύση
κακάο για το πασπάλισμα

Διαδικασία 
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη το μασκαρπόνε, το ποτό και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη κρέμα.
Μοιράζουμε την κρέμα με ένα κουταλάκι του γλυκού πάνω στα μπισκότα και πασπαλίζουμε με ένα σουρωτηράκι με το κακάο.
Σερβίρουμε αμέσως.
ΆΓΓΕΛΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια