Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιόν πατέρα χρειαζόμαστε ανάλογα με το ζώδιό μας

Πλανητικές απόψεις: Είναι σοφός ο πατέρας που γνωρίζει το ίδιο του το παιδί...
Αυτή την Κυριακή θα είναι η Ημέρα του Πατέρα και καλό είναι να δούμε μέσα από μια αστρολογική ματιά, τον ρόλο του στην ζωή μας.
Σε πολλές περιπτώσεις, λέγεται ότι όλη η δουλειά του πατέρα είναι να δωρίσει το σπέρμα και να φέρει στο σπίτι λεφτά.
Αυτό είναι ένα μέρος της αλήθειας, αλλά υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο.
Ένας πατέρας είναι αυτός που κοιτάζει ένα παιδί και βλέπει τις δυνατότητες του, και στη συνέχεια κάνει ό, τι χρειάζεται για να τις φέρει στην επιφάνεια, έτσι ώστε το παιδί να αναγνωρίσει τα ταλέντα, και τη χρήση τους.
Προς το παρόν, ας δούμε ποιά είναι τα είδη των χαρακτηριστικών που χρειαζόμαστε σε αυτό το άτομο που ονομάζουμε ΠΑΤΕΡΑ, αναλόγως το ζώδιο που είμαστε.

ΚΡΙΟΣ: Cool, ανεξάρτητος άνθρωπος που να μπορεί να συντονίζεται με την παρορμητικότητα του Κριού και τα άγρια ξεσπάσματα ιδιοσυγκρασίας του.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να δει τη μεγάλη εικόνα και να στρέψει την προσοχή του Ταύρου, σε πράγματα που είναι για το γενικότερο καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα άτομο που να μπορεί να επισημαίνει στους Διδύμους τη σημασία του βάθους στις σχέσεις, με κέφι και φαντασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένας πολύ άμεσος, όχι ιδιαίτερα συμπαθητικός τύπος που μπορεί να διδάξει στον Καρκίνο, ότι ο κόσμος δεν θα είναι παράδεισος, για να τον προστατεύσει.

ΛΕΩΝ: Ένα πρακτικό, εστιασμένο άτομο που θα συνεχίσει να προσπαθεί να κρατήσει το Εγώ του Λέοντα υπό έλεγχο, επιτρέποντάς του ταυτόχρονα να λάμψουν οι ηγετικές ικανότητες του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα άτομο που είναι λιγότερο εστιασμένο στις λεπτομέρειες και περισσότερο στην πρόκληση απέναντι στον Παρθένο να είναι πιο εξωστρεφής και φιλικός.

kentrikidsdsfdgfdg
ΖΥΓΟΣ: Μια καλλιεργημένη προσωπικότητα που θα είναι πρόθυμη να αφήσει τον Ζυγό να αναπτύξει τις δικές του ιδέες, αλλά θα τονίσει επίσης πως είναι σημαντικά γνωρίσματα η πίστη και η εμπιστοσύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια πηγή της εξουσίας, που δεν θα φοβάται να υποδείξει σε ένα παιδί ότι δεν μπορεί να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο, σε μια αντιδικία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια ήσυχη, απλή αλλά σταθερή πατρική φιγούρα που μπορεί να δαμάσει τον Τοξότη, ώστε να τείνει προς τις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας έξυπνος άνθρωπος που να υποδείξει πόσο πολύτιμο είναι να εξισορροπούν την εργασία με την ευχαρίστηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα ήσυχο, αλλά λαμπερό, άτομο που να αναγνωρίζει τα πνευματικά ταλέντα του και να του δώσει να καταλάβει πώς να τα χρησιμοποιήσει για πρακτικούς λόγους.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένα γενναίο, ισχυρό και ευφάνταστο πρόσωπο που μπορεί να αφήσει τον Ιχθύ να είναι ονειροπόλος, αλλά όχι δειλός.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια