Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έφυγε η διάσημη διαιτολόγος Μαρία Βουτσινά

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε στις 29 Μαΐου από ανακοπή καρδιάς, όμως το τελευταίο διάστημα πιθανότατα να την ταλαιπωρούσε κάποιο πρόβλημα υγείας, διότι τις προάλλες βρισκόταν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στο δεύτερο νεκροταφείο και η....

 νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Άγιο Αντώνιο επί της Ηρακλείου και Τραλέων.
Ποια ήταν η διάσημη διαιτολόγος
Η Μαρία Βουτσινά, μητέρα μιας νεαρής κοπέλας, τελείωσε το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Hascovo στη Βουλγαρία, στον τομέα Διαιτολογία και Διατροφή, όμως εμπλούτισε τις γνώσεις της στο αντικείμενο της διατροφής στο Παρίσι, όπου εργαζόταν δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γιατρούς (ενδοκρινολόγος – διαιτολόγος), που είχε πελατεία του διεθνείς διασημότητες.
Στην Ελλάδα έγινε γνωστή, από τις δίαιτες που έδινε στους επωνύμους, ενώ είχε διατροφική εταιρία και στην Κύπρο.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αποκαλούσαν «Coco Channel της διατροφής», ενώ ανάμεσα στους υπόλοιπους πελάτες της ήταν οι Σταμάτης Φασουλής, Βάνα Μπάρμπα, Δήμητρα Λιάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Αγγελική Νικολούλη.
Η Μαρία Βουτσινά είχε παντρευτεί μία φορά και από τον γάμο της απέκτησε μια κόρη, η οποία είναι σήμερα 23 ετών. Παρά το ότι έγινε γνωστή κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους, γιατί όπως είχε πει «έχω ένα διαφορετικό ψυχισμό». «Στα χέρια μου πέθανε ο μπαμπάς μου, όταν ήμουνα παιδί»

Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν εύκολα. Όπως είχε αποκαλύψει η μητέρα της σε παλαιότερη εκπομπή, η γνωστή διαιτολόγος είχε χάσει τον πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία. «Στα χέρια της πέθανε. Εκεί έπαθε σοκ η Μαρία Βουτσινά για πολλούς μήνες», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε η Μαρία Βουτσινά, ο πατέρας της έφυγε ξαφνικά, όταν την ώρα που πήγαινε βόλτα τον σκύλο του, πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα μηχανάκι. «Για να σώσει τον σκύλο, χτύπησε θανάσιμα. Πέθανε μετά από τέσσερις ώρες στα χέρια της Μαρίας», προσθέτει η μητέρα της.

Το στήριγμα της Μαρίας Βουτσινά ήταν πάντα η μητέρα της. Όπως είχε πει η ίδια η Μαρία «στα δύσκολα και στα εύκολα ήταν πάντα δίπλα μου. Αν δεν την είχα δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν θα εμπιστευόμουν σε κανέναν άλλο να κρατάει το παιδί μου, για να κάνω καριέρα… Είναι ο φύλακας – άγγελος μου».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια