Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στη Μάνη

Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του θύματος
Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε χθες το μεσημέρι, μέσα σε εγκαταλελειμμένο πύργο στον οικισμό Καστρί, στη Βάθεια της Μάνης, ένα πτώμα αγνώστων στοιχείων.
Το πτώμα είναι σε τέτοια κατάσταση, που....

δεν μπορεί να προσδιοριστεί κανένα στοιχείο του.
Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ιατροδικαστής στην Τρίπολη αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια ενώ παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία του νεκρού.

Λέτε να είναι ο Μάριος;
Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε χθες το μεσημέρι, μέσα σε εγκαταλελειμμένο πυργόσπιτο στον οικισμό Καστρί, στη Βάθεια της Μάνης, ένα πτώμα αγνώστων στοιχείων.
Το πτώμα είναι σε τέτοια κατάσταση, που δεν μπορεί να προσδιοριστεί κανένα στοιχείο του θανόντος και φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει, τόσο η νεκροψία – νεκροτομή που θα διεξαχθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου θα μεταφερθεί το πτώμα το οποίο βρίσκεται στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου, όσο και οι εργαστηριακοί έλεγχοι που θα διενεργηθούν από τη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα.

Για την ώρα έχει προκύψει πως πρόκειται για νεαρό, ηλικίας 25 - 30 ετών, που όμως είναι αδύνατον να αναγνωριστεί.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όμως, η σωματοδομή του νεκρού ταιριάζει με εκείνη νεαρού που είχε απαχθεί από περιοχή της Αττικής και είχε συγκλονίσει τη χώρα. Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Ναυπλίου. Η αυτοψία έδειξε ότι το πτώμα βρισκόταν στο σημείο για περίπου ένα χρόνο, χωρίς πάντως να μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση για την ημέρα του θανάτου του, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Στο πτώμα είχε απομείνει ελάχιστη σάρκα και μικρά κομμάτια από τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που ''έσβησε''. Άπλετο φως στην μυστηριώδη υπόθεση, θα ρίξει το απτέλεσμα της εξέτασης DNA, που στάλθηκε σε ειδικό εργαστήριο της Αθήνας...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια