Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η τύχη είναι μόνο στα χέρια σου

Σε καταβάλλουν οι απαισιόδοξες, ανασφαλείς σκέψεις και νιώθεις ότι σε τίποτα δεν υπερτερείς και ότι η τύχη έχει ξεχάσει να σου χτυπήσει την πόρτα; Πάρε βαθιές ανάσες και ανέλαβε δράση ...Η τύχη είναι μόνο στα χέρια σου, εσύ μπορείς να την αλλάξεις, αρκεί να στραφείς και να καλλιεργήσεις ακόμα περισσότερο τα «δυνατά» σου σημεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις την εύνοια που προσμένεις.:

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Το δυνατό σου σημείο: Η ανταγωνιστική σου ικανότητα που σε κάνει πάντα να ξεχωρίζεις!
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Αν εκδηλώσεις την ευγνωμοσύνη σου στους ανθρώπους που σε στηρίζουν!
Όσες δύσκολες καταστάσεις και να υπάρχουν στη ζωή σου, υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία στο χαρακτήρα σου που δεν σε αφήνουν ούτε στιγμή να ησυχάζεις και αυτά είναι το τσαγανό και η ανταγωνιστικότητά σου! Θέλεις να είσαι πάντα πρώτος και στο λεξιλόγιό σου δεν υπάρχει η λέξη ήττα. Μέσα από τον ανταγωνισμό σου με άλλους ανθρώπους – που δεν προκύπτει από ζήλια, αλλά από την επιθυμία σου να υπερτερείς- , μπορείς πράγματι να επιδείξεις τις ικανότητές σου και να δεις κάποια πράγματα στη ζωή σου να εξελίσσονται πιο γρήγορα και πιο άνετα. Η τύχη θα έρθει με το μέρος σου αν εκδηλώνεις την ευγνωμοσύνή σου στα πρόσωπα που σε στηρίζουν και αν προσπαθείς να λες περισσότερες φορές «ευχαριστώ»! Μην ξεχνάς ότι κάποιες στιγμές η τύχη μπορεί να καθυστερεί να σου χτυπήσει την πόρτα, γιατί έχεις παρωπίδες και ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να εκφράσεις την εκτίμηση, το θαυμασμό και τα συναισθήματά σου στους γύρω σου! Προσοχή όμως, μην αφήνεις την βιασύνη σου να σε παρασύρει και να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες από κοντά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου
Το δυνατό σου σημείο: Η ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά ζητήματα με επιτυχία!
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Αν ενισχύσεις λίγο παραπάνω την διάθεσή σου για προσφορά!
Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο; Υπάρχει ένα μπλοκάρισμα στη ζωή σου που δεν σε αφήνει να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα; Έφτασε η κατάλληλη στιγμή να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου! Προτεραιότητά σου είναι να αφιερώσεις κάποιες στιγμές στον εαυτό σου για να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Μα φυσικά με την επαφή σου με την φύση! Προγραμμάτισε μία εκδρομή, κάνε έναν περίπατο στο δάσος, φύτεψε τα αγαπημένα σου λουλούδια στον κήπο ή στην βεράντά σου. Μπορεί να σου ακούγονται «ανόητα» όλα αυτά, όμως με αυτό τον τρόπο θα ξεφύγει το μυαλό σου, θα πάρεις δυνάμεις, θα νιώσεις αισιοδοξία και έστω και αν σου φαίνεται περίεργο, θα αρχίσουν οι τομείς της ζωής σου να δουλεύουν με περισσότερο εγρήγορση. Το δυνατό σημείο της προσωπικότητάς σου, είναι η ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι με επιτυχία τα οικονομικά σου. Από τον τομέα των οικονομικών σου μπορείς να έχεις μεγάλη εύνοια της τύχης, αρκεί να έχεις στο μυαλό σου πως «ότι δώσεις, θα πάρεις». Η τύχη θα είναι πιο γενναιόδωρη μαζί σου, αν μοιράζεσαι και προσφέρεις από το περίσσευμά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Το δυνατό σου σημείο: Οι επικοινωνίες, οι διαπραγματεύσεις και οι πωλήσεις.
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Αν μάθεις περισσότερο να ακούς.
Όσα προβλήματα και αν εμφανίζονται στο δρόμο σου, όσα εμπόδια και να μπλοκάρουν τους προσωπικούς σου στόχους, έχεις ένα και μοναδικό ταλέντο, που θα σε βοηθά να ξεμπλέκεις από τις κακοτοπιές ...και αυτό είναι η επικοινωνία. Μέσα από συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και καθημερινές επαφές με ανθρώπους, μπορείς να διοχετεύεις όλη την ενέργειά σου και να βλέπεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται πιο γοργά. Έχεις την πλήρη επίγνωση των καταστάσεων γύρω σου και δεν ονειροβατείς, ωστόσο κάποιες στιγμές ο αυθορμητισμός, η βιασύνη και η επιπολαιότητά σου σε κάνουν να χάνεις σημαντικές ευκαιρίες. Το «τυχερό» που περιμένεις να έρθει, μπορεί να είναι δίπλα σου και εσύ απλά να μην το βλέπεις. Νιώθεις λοιπόν πως η τύχη έχει αργήσει να φανεί; Αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου και να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή σε όσα μαθαίνεις και ακούς. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασύρεται σε λόγια ...άκουσε όλα όσα έχουν οι γύρω σου να σου πουν και μην ξεχνάς ένα πράγμα: Η τύχη στη ζωή σου θα έρχεται πάντα τη στιγμή που δεν το περιμένεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Το δυνατό σου σημείο: Τα συντροφικά, αγνά και τρυφερά σου συναισθήματα.
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Αν δείξεις μεγαλύτερη υπομονή και προσπαθήσεις με τον αυθορμητισμό σου να πετύχεις τις επιδιώξεις σου.
Η συντροφικότητα γεμίζει την καρδιά σου με όμορφα συναισθήματα και σε κάνει να αισθάνεσαι πληρότητα. Τις στιγμές που νιώθεις ότι η τύχη σου είναι μπλοκαρισμένη και ότι όλα πάνε στραβά, είναι όταν νιώθεις ότι δεν εισπράττεις αγάπη, όταν δεν υπάρχει η ζεστασιά στην καρδιά σου! Αυτό που δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάς, είναι ότι τα προβλήματα της ζωής σου μπορεί να είναι πολλά, αλλά έχεις μάθει να δίνεις, να προσφέρεις, να αγαπάς χωρίς όρια και φραγμούς. Όταν βάζεις φρένο στον εαυτό σου και δεν αφήνεσαι στα μονοπάτια που σε οδηγούν τα συναισθήματά σου, τότε άθελά σου μπλοκάρεις την τύχη σου και παίρνεις κατεύθυνση προς την στασιμότητα. Νιώθεις λοιπόν πίεση, θλίψη και ατυχία; Ξεκίνησε την ημέρα σου με τρόπο διαφορετικό: Φόρεσε το αγαπημένο σου ρούχο, κάνει μία μικρή αλλαγή στην εμφάνισή σου, ενίσχυσε λίγο παραπάνω την αυτοπεποίθησή σου και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί. Δείξε την αγάπη σου στα αγαπημένά σου πρόσωπα και άφησε στην άκρη τις καχυποψίες σου στην άκρη. Με θετική σκέψη θα έχεις την τύχη στα χέρια σου!

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου
Το δυνατό σου σημείο: Ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σου.
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Μόνο αν μάθεις να ζητάς.
Είναι γεγονός ότι κανένα εμπόδιο δεν σε πτοεί και κανένα πρόβλημα για σένα δεν είναι αξεπέραστο. Ο δυναμισμός σου είναι ένα από τα μεγαλύτερά σου όπλα, που σε βοηθά να μην το βάζεις κάτω ακόμα και αν η τύχη κάνει τα κολπάκια της και σε δοκιμάζει. Παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές της ζωής σου που τα συνεχόμενα προβλήματα σε αποθαρρύνουν και σε κάνουν να χάνεις κάτι από τη λάμψη σου! Αυτές τις στιγμές δεν πρέπει να τα βάζεις με τον εαυτό σου και ούτε να παίρνεις κατάκαρδα τις ατυχίες. Ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σου προς τα άτομα που αγαπάς θα σε βοηθήσει να ισορροπείς τα συναισθήματα μέσα σου και να συνεχίζεις να ελπίζεις. Μην ξεχνάς όμως ότι είσαι από τους ανθρώπους που δίνονται απεριόριστα, χωρίς όρια ...και ότι σου αρέσει περισσότερο να προσφέρεις παρά να εισπράττεις. Δεν έχεις μάθει να ζητάς, απλά προσμένεις, για αυτό και πολλές φορές άθελά σου χάνεις ευκαιρίες. Μην περιμένεις να ανακαλύψουν οι γύρω σου τις κρυφές σου επιθυμίες, ζήτησε αυτό που θες, μόνο τότε θα καταφέρεις να το κερδίσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Το δυνατό σου σημείο: Η ικανότητά σου στην οργάνωση.
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Όταν λειτουργείς χωρίς παρωπίδες!
Πάνω από όλα βάζεις τη λογική και είσαι από τους ανθρώπους που πιστεύει ότι εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε την τύχη μας. Αν δεν εξελίσσονται τα θέματά σου στους ρυθμούς που προσμένεις, τις περισσότερες φορές τα βάζεις με τον ίδιο σου τον εαυτό και προσπαθείς να βρεις τι είναι αυτό που δεν έκανες σωστά. Η ικανότητά σου στην οργάνωση, σε έχει βοηθήσει πολλές φορές να σταθείς και πάλι στα πόδια σου και να στρέψεις κάποιες υποθέσεις υπέρ σου. Για σένα στη ζωή σου όλα μπορούν να επιτευχθούν αν υπάρχει πολύ καλός προγραμματισμός και οργάνωση. Παρόλα αυτά , τις στιγμές που έχεις υπερβεί των δυνάμεών σου και δεν βλέπεις αποτέλεσμα, έχεις σκεφτεί μήπως κάνει κάτι λάθος και κλωτσάς άθελά σου την τύχη σου; Ποιο είναι αυτό το λάθος; Μα φυσικά ότι πολλές φορές λειτουργείς με παρωπίδες, δεν βλέπεις πέρα από αυτό που θεωρείς εσύ σωστό και περιορίζεις τη σκέψη σου. Έτσι δέχεσαι προτάσεις που τις απορρίπτεις, ακούς ιδέες που τις κατακρίνεις και λειτουργείς στενόμυαλα! Θέλεις λοιπόν να αλλάξεις το σκηνικό της στασιμότητας που υπάρχει γύρω σου; Αρκεί να δείξεις δεκτικότητα σε νέες ιδέες μην απορρίπτεις κάτι αν δεν το έχεις ζήσει πρώτα. Πίσω από το απρόσμενο και απρογραμμάτιστο να ξέρεις πως κρύβεται η τύχη που προσμένεις!

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου
Το δυνατό σου σημείο: Η διπλωματικότητα και η ικανότητά σου να συνεργάζεσαι!
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Όταν κάποια στιγμή βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου.
Δεν σου αρέσει η μοναξιά και θέλεις πάντα να λειτουργείς συλλογικά. Το δυνατό σου σημείο είναι η διπλωματική σου ικανότητα καθώς και η ευχέρεια που έχεις να επηρεάζεις τους ανθρώπους γύρω σου και με τους ευγενικούς και καλοπροαίρετους τρόπους σου, να στρέφεις κάποιες καταστάσεις υπέρ σου. Η τύχη μερικές φορές δεν είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί σου και αυτό συμβαίνει για τον απλούστατο λόγο, ότι παραμελείς τις ανάγκες σου για να μην χάσεις ανθρώπους από κοντά σου. Κάνεις υποχωρήσεις, αφήνεις σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν γιατί δεν θέλεις να διαταράξεις τις ισορροπίες στη ζωή σου. Σκύβεις το κεφάλι και κάνεις πάντα αυτό που θέλουν οι άλλοι και δεν βάζεις σε προτεραιότητα έστω και μία φορά τις δικές σου επιθυμίες. Σκέφτηκες λοιπόν μήπως μόνος σου εμποδίζεις κάποιες στιγμές την τύχη σου; Έφτασε η ώρα να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου....προσπάθησε να είσαι καλός με όλους και πάνω από όλα με τον ίδιο σου τον εαυτό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Το δυνατό σου σημείο: Η ανεξάντλητη υπομονή σου αλλά και το αίσθημα της οικειότητας που δημιουργείς στους γύρω σου.
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Αν απλοποιήσεις σκέψεις, συναισθήματα και αποφάσεις στη ζωή σου.
Η έρευνα και η αναζήτηση είναι δύο από τις βασικές δραστηριότητες της καθημερινότητάς σου που δεν σε αφήνουν στιγμή σε ησυχία. Θέλεις να φτάνεις πάντα στην καρδιά όλων των υποθέσεων και στη ζωή σου προσπαθείς να αναλύεις το κάθε τι... «Τι είναι τελικά τύχη», «Πώς μπορώ να την κατακτήσω», «Που θα μπορέσω να βρω την τύχη μου; «Πότε θα έρθει η τυχερή μου μέρα» , «Γιατί έχει αργήσει να έρθει η τύχη στη ζωή μου»;Αυτά είναι μερικά από τα ερωτηματικά που τριγυρνούν στο μυαλό σου και σε προβληματίζουν. Η υπομονή και επιμονή σου είναι πάντα στο πλευρό σου και σε βοηθούν να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα. Παρόλα αυτά η διάθεση σου να αναλύεις (ή αλλιώς να «κοσκινίζεις») τα πάντα γύρω σου, ευθύνεται για την απώλεια ευκαιριών και για το μπλοκάρισμα της τύχης σου. Τα εύκολα τα κάνεις δύσκολα και τα απλά, εξαιρετικά σύνθετα, για αυτό και πολλές φορές κλείνεις μόνος σου την πόρτα της τύχης. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να διώξεις μακριά την ατυχία; Αντιμετώπισε με αισιοδοξία, απλότητα και δεκτικότητα κάθε νέα ευκαιρία ή πρόταση!

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Το δυνατό σου σημείο: Η ευστροφία αλλά και γρηγοράδα σου!
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Αν ενισχύσεις την υπομονή σου.
Με κυβερνήτή σου τον πλανήτη της τύχης – το Δία- θεωρείσαι ως το πιο τυχερό ζώδιο! Θα μου πεις τώρα ότι τον τελευταίο καιρό νιώθεις ότι τίποτα δεν πάει καλά και ότι η «φιλενάδα» τύχη σε έχει εγκαταλείψει; Η πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου είναι ένα δώρο που γρήγορα πρέπει να το «ξετυλίξεις» και να το κρατήσεις για πάντα κοντά σου! Μερικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, σου φαίνονται ανούσια, αδιάφορα και βιάζεσαι να δεις εξελίξεις. Με ανυπομονησία και καθόλου πίστη και υπομονή, προτρέχεις και κυνηγάς την τύχη σου χωρίς στην ουσία να έχεις κάνει πρώτα κάποιο σχέδιο ή προγραμματισμό. Με αυτό τον τρόπο, έρχεται η τύχη στο κατώφλι σου και εσύ την κλωτσάς μακριά σου, γιατί δεν έχεις την επιμονή να την αξιοποιήσεις όπως πρέπει ώστε να δεχτείς τα δώρα της. Θέλεις να δεις κάποια πράγματα στη ζωή σου να δουλεύουν πιο γρήγορα; Αρκεί να πιστέψεις ακόμα περισσότερο στις δυνάμεις σου , να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις και να δώσεις την ευκαιρία κάποια πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Το δυνατό σου σημείο: Η ικανότητά σου να κατακτάς όλους σου τους στόχους!
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Αν αρχίσεις να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου!
Είσαι ένα πολύ καλά προγραμματισμένο ρολόι που δεν δέχεται την ήττα, η ζωή σου είναι προσπάθεια, δύναμη, φιλοδοξίες και επιτυχία! Η τύχη για σένα είναι ένας στόχος, παρόλο που κάνεις τα αδύνατα, δυνατά για να την κατακτήσεις, υπάρχουν στιγμές που «ξεγλιστράει» μέσα από τα ίδια σου τα χέρια. Αντί να ψάχνεις τι έφταιξε και σε εγκατέλειψε η τύχη, κάνε κάτι πιο δραστικό. Βάλε στη ζωή σου λίγο χρώμα και αντιμετώπισε κατά μέτωπο όλα αυτά που προσπαθείς να αποφύγεις, δηλαδή τα συναισθήματά σου. Μπορεί μέσα σου να κρύβεις ευαισθησίες, να νιώθεις την τρυφερότητα και την συμπόνια, όμως όλα αυτά τα συναισθήματα δεν τα εκδηλώνεις, τα κρατάς βαθιά μέσα σου και επικεντρώνεσαι μόνο στα πρακτικά ζητήματα. Έχεις σκεφτεί λοιπόν πως αυτή μπορεί να είναι η αιτία που η τύχη σου ξεφεύγει μέσα από τα ίδια σου τα χέρια; Μήπως λοιπόν ή έλλειψη εκφραστικότητας σε κάνει να υψώνεις έναν τεράστιο τοίχο μπροστά σου, που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον γκρεμίσει; Δείξε συναίσθημα και όλα θα αλλάξουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
Το δυνατό σου σημείο: Είναι η διάθεσή σου για ρίσκο, επανάσταση και ανανέωση!
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Κάθε στιγμή που θα καταφέρνεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο!
Η στασιμότητα σε τρομάζει, θέλεις στη ζωή σου γρήγορες εναλλαγές για να μην βαριέσαι. Είσαι από τους ανθρώπους που δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά κυνηγάς την τύχη σου και κάνεις τα πάντα για να την αρπάξεις. Ωστόσο έχεις την τάση να βλέπεις επιπόλαια κάποια πράγματα και να μην μπορείς να διακρίνεις το καλό από το κακό! Έτσι λοιπόν μπορεί να συμβαίνουν γεγονότα στη ζωή σου που εσύ μπορεί χωρίς δεύτερη σκέψη να τα θεωρήσεις τυχερά, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι έτσι όπως συμπέρανες! Η τύχη στη ζωή σου θα κρύβεται πάντα πίσω από τις φιλίες, την κοινωνική σου ζωή και θα καταφέρεις να την στρέψεις με το μέρος σου αν μοιράζεσαι ακόμα περισσότερο τις ιδέες σου και αν προσπαθείς μεθοδικά να βελτιώνεις τις συνθήκες γύρω σου. Καταφέρνεις πάντα τόσο καλά να βρίσκεσαι στο επίκεντρο ...πρέπει από σήμερα λοιπόν να ξέρεις ότι μαζί και με την ενεργητικότητά και την σοβαρή σου σκέψη, θα βρεις το κλειδί της τύχης σου!

ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Το δυνατό σου σημείο: Τα τρυφερά συναισθήματα συμπόνιας και αγάπης.
Η τύχη θα είναι κοντά σου: Όταν πάψεις να ονειροβατείς και καταφέρεις να διακρίνεις τις κατάλληλες ευκαιρίες!
Η τύχη είναι για σένα ένα μικρό, χαδιάρικο και πολύ παιχνιδιάρικο σκυλάκι που είναι πάντα δίπλα σου και ξεφεύγει γρήγορα από την αγκαλιά σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις τα μάτια σου, και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή που θα σου δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις, για να μπορέσεις να βρεις την τύχη σου. Μπορεί όλα αυτά να σου ακούγονται λιγάκι «δασκαλίστικα», όμως πράγματι η διαίσθησή σου είναι αυτή που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην τύχη που τόσο προσμένεις! Το λάθος σου είναι ότι πολλές φορές «ονειροβατείς» και αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα, αυτό σε εμποδίζει να πας μπροστά και να κυνηγήσεις τις ευκαιρίες και την τύχη σου. Τα συναισθήματα τα βιώνεις πάντα στο έπακρο, προσπάθησε όμως κάποιες στιγμές να αφυπνίσεις και την λογική σου, για να μην αφήσεις ούτε στιγμή την τύχη να ξεφύγει από κοντά σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια