Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χρυσός, διαμάντια και δράκοι

Μία μικρή βότκα στη Ρωσία, αποκλειστικά με απόσταξη από την καλύτερη συγκομιδή σίκαλης το χειμώνα.
Για να επιτευχθεί η απαλότητα και αγνότητα της βότκας τους είναι πέντε φορές αποσταγμένο, χρησιμοποιώντας παλιές κατσαρόλες χαλκού.
Προσφέρονται σε τρεις τύπους:

Elite, Imperial και «Limited Edition» του Αυτοκράτορα - όλα σε όμορφα σχεδιασμένα μπουκάλια και συσκευασίες.
Elite: Η Royal Dragon Elite είναι εξαιρετική για συνδυασμό με το αγαπημένο σας κοκτέιλ. Η Elite βότκα παράγεται από την καλύτερη σίκαλη συγκομιδή του χειμώνα, βιολογικής καλλιέργειας από αγρότες. Δεν είναι μόνο η γεύση που εντυπωσιάζει, Επίσης το ειδικά σχεδιασμένο μπουκάλι χρυσός δράκος δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση πολυτελείας.
Imperial: Η Royal Dragon Imperial βότκα είναι υψηλής τεχνικής σε όλα τα στοιχεία της. Μία βραβευμένη βότκα εμποτισμένη με την υψηλότερη ποιότητα βρώσιμου χρυσού 23 καρατίων από Ελβετία. Η ανώτερη γεύση της αποκλειστικά σε χειροποίητο φυσητό μπουκάλι, συμπεριλαμβανομένου αριστοτεχνικά ενός γλυπτού δράκου, ορίζει το Imperial ως τον απόλυτο πειρασμό.
Limited Edition Royal Dragon, "Ο Αυτοκράτορας": μια σπάνια και ξεχωριστή περιορισμένη παρτίδα από 888 αριστουργήματα, απόσταξης από τα καλύτερα οργανικά συστατικά. Είναι εμποτισμένο με βρώσιμα 23 φύλλα καρατίων και συσκευάζονται σε κορυφαία μπουκάλια που έχουν ένα μενταγιόν από 18Κ κίτρινο χρυσό σετ με 35 λαμπρά κομμένα και πιστοποιημένα διαμάντια, που μπορεί να  φορεθεί σαν μενταγιόν κόσμημα .
Σχεδιαστής ο Nickey Khem δημιούργησε το λογότυπο της μάρκας και το σχεδιασμό του μπουκαλιού. Για να βρείτε τους διανομείς στην περιοχή σας επισκεφθείτε www.royaldragonvodka.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια