Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χαρείτε τις μέρες των Χριστουγέννων…αστρολογικά

Κριός: Παίξτε (πάλι) τους κομάντο
Τα Χριστούγεννα για σας δεν είναι απλώς μια γιορτή, είναι εμπόλεμη ζώνη. Και δεδομένου ότι είστε ο πολεμιστής του ζωδιακού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε στρατηγική και στη διασκέδασή σας. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε στο σωστό προγραμματισμό, τόσο πιο απολαυστική θα είναι η εκτέλεσή του.

Ταύρος: Καλή όρεξη χωρίς ενοχές!
Αν σκέφτεστε με ποιον τρόπο θα χάσετε 5 κιλά για να χωρέσετε σ΄ αυτό το θεόστενο εορταστικό φόρεμα, μία είναι η λύση: αγοράστε ένα που να σας κάνει όπως είστε αυτή τη στιγμή. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι αν εγκαταλείψετε την αυστηρή αυτοπειθαρχία και επιδοθείτε στις γευστικές απολαύσεις των ημερών. Αφήστε τις δίαιτες για τη νέα χρονιά!
Δίδυμοι: Βιβλία (Ναι, βιβλία…απομακρυνθείτε από την υπολογιστή!)
Παλιότερα, αφιερώνατε χρόνο να διαβάσετε κάτι μεγαλύτερο από μια συνταγή. Παλιότερα σας πρόσφερε μεγάλη χαρά να γράφετε εμπνευσμένες ευχές σε Χριστουγεννιάτικες κάρτες αντί απλώς να τυλίγετε δώρα και να ψάχνετε στο διαδίκτυο για τυποποιημένες e-cards. Αν προσφέρετε στον εαυτό σας τη χαρά τουλάχιστον της ανάγνωσης, θα νοσταλγήσετε πολλά από παλιότερες εορταστικές περιόδους.

Καρκίνος: Δεν είστε καμαριέρα!
Είναι παράλογη η απαίτηση να περάσουν όλα από τα χέρια σας αυτές τις άγιες μέρες. Αρκεί να φανταστείτε για μια στιγμή, όλους όσοι θα χτυπήσουν την πόρτα σας το 2013 περιμένοντας να τους φιλοξενήσετε …αλλά ταυτόχρονα! Έτσι μοιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων. Συνεπώς, ζητήστε κάποια βοήθεια, αν θέλετε να χαρείτε και σεις τις γιορτές και όχι μόνο να…σερβίρετε!

Λέων: Ώρα για διασκέδαση!
Γιατί να περιμένετε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για να κάνετε ένα «πρωτοχρονιάτικο» πάρτι; Σας αρέσει να στολίζεστε παίρνοντας μέρος σε φανταχτερά events και να απολαμβάνετε τη συντροφικά παλιών και νέων φίλων, αφού για σας τις γιορταστικές αυτές μέρες ειδικά… όλοι οι καλοί χωράνε. Όχι, δεν χρειάζεται να διοργανώσετε κανένα πάρτι, αφού…εσείς είστε το πάρτι! Κλείστε τραπέζι κάπου, όπου θα μπορείτε να χορέψετε με την ψυχή σας.

Παρθένος: Αδειάστε το μυαλό σας!
Αν αφήσετε το μυαλό σας ελεύθερο, θα μπορέσετε να γελάσετε με την καρδιά σας κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών. Ένα λάθος δώρο μπορεί να αλλαχθεί, και υπάρχει πάντα μια άλλη θέση στάθμευσης κάπου τριγύρω, οπότε δεν χρειάζεται η διάθεσή σας να πέφτει με το παραμικρό. Μια καλή εναλλακτική θα ήταν να καλύψετε τη διαφορά των 30 επεισοδίων της αγαπημένης σας σειράς, που ενδεχομένως είχατε χάσει.

Ζυγός:
Τα Χριστούγεννα είναι μια γλύκα!
Τα ζαχαρωτά δεν είναι μόνο για να καλοπιάνουμε τους καλικάντζαρους. Έτσι, κατά τη διάρκεια των γιορτών, δώστε τους να καταλάβουν! Αφιερώστε χρόνο στη διακόσμηση του σπιτιού σας για να υποδεχτείτε τους αγαπημένους σας, και εντρυφήστε στις γαστριμαργικές απολαύσεις των γιορτινών ημερών, χωρίς τύψεις.
Σκορπιός: Ψώνια στο ίντερνετ
Αφήστε τους άλλους να τυλίγουν τα δώρα, ενώ εσείς ψήνετε κάστανα στη φωτιά. Αξιοποιήστε την εμπορική δύναμη του διαδικτύου, όπου οι αγορές απλοποιούνται και επιταχύνονται, και τα ψώνια παραδίδονται στην πόρτα σας με κούριερ ή στην πόρτα εκείνου στον οποίο θέλετε να χαρίσετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο.

Τοξότης: Φάτε έξω ….
Ή … προετοιμάστε όλα τα γεύματά σας σε μια μόνο μέρα, και παγώστε τα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να σας προβληματίζει το φαγητό που θα φτιάξετε για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Συμπληρώστε στη λίστα αγορών σας, ό,τι θα χρειαστείτε για να γίνουν τα γεύματα…εορταστικά και χαρούμενα!

Αιγόκερως: Αη-Βασίλης έρχεται ξανά!
Είναι ανακουφιστικό για τις πολυμελείς οικογένειες, να μην χρειάζεται να αγοράσουν όλοι από ένα δώρο για τους υπόλοιπους. Ένα δώρο για τον καθένα είναι αρκετό. Δοκιμάστε τη λύση της…κλήρωσης, βάζοντας χαρτάκια με το όνομα του καθενός μέσα σε ένα καπέλο. Δεδομένου ότι θα είστε αυτός που οργάνωσε τη δραστηριότητα, θα σας ευχαριστούν οι πάντες μόλις πάρουν το δωράκι τους!

Υδροχόος: Δημιουργείστε!
Τα ψώνια των γιορτών είναι υπερεκτιμημένα, καθώς οι άνθρωποι ενθουσιάζονται με περισσότερο γνήσια πράγματα, με την εορταστική διακόσμηση, για παράδειγμα, και με τα σπιτικά δώρα. Μπορείτε, ας πούμε, να γράψετε ένα ποίημα σαν δώρο, ή να κατασκευάσετε ένα ξεχωριστό στολίδι, μια κορνίζα ή ένα λούτρινο παιχνίδι.

Ιχθείς: Αισθανθείτε!
Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο νιώθετε πραγματικά το πνεύμα των διακοπών να αναστατώνει σαν τον χειμωνιάτικο άνεμο τα φύλλα των δέντρων. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Μόνο μια αυθυποβολή καλής διάθεση και ξαφνικά… το πνεύμα των Χριστουγέννων σάς αγγίζει γλυκά. Με αυτόν τον τρόπο, θα γίνετε λίγο φωτεινοί, πιο ζωντανοί και, ναι, πιο ευτυχισμένοι!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια