Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς αγαπάει ένας Λέων

Είστε ένας άνθρωπος που διακρίνεται από τύχη στις ερωτικές του υποθέσεις κι αυτό οφείλεται στην ικανότητά σας να εκδηλώνετε ένθερμα τα συναισθήματά σας και να λειτουργείτε με αμεσότητα και θέρμη στις γνωριμίες, τα φλερτ και τις σχέσεις σας.
Ερωτεύεστε με πάθος και δεν αργείτε να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση ή να διεκδικήσετε το άτομο που ποθείτε.
Πολλές φορές στον έρωτα τα θέλετε όλα δικά σας και δεν συμβιβάζεστε με κάτι λιγότερο από αυτό που έχετε στο μυαλό σας.
Σας αρέσουν οι κολακείες και θέλετε να αισθάνεστε ότι όλο το ενδιαφέρον και η προσοχή στρέφονται πάνω σας.
Όταν είστε σε μια σχέση, η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει αρκετά απόλυτη και αυταρχική γιατί επιθυμείτε διαρκώς την επιβεβαίωση.
Ωστόσο, είστε ένας τόσο γενναιόδωρος και θερμός ερωτικός σύντροφος που κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο στο πλάι σας.
Τα συναισθήματά σας είναι σταθερά και πιστά και τα φανερώνετε κάνοντας δώρα στο ταίρι σας ή και προγραμματίζοντας απολαυστικές δραστηριότητες διασκέδασης (π.χ. ταξίδια, νυχτερινή ζωή, κτλ.). Στον έρωτα πολλές φορές πληγώνεται ο εγωισμός σας και «κολλάτε» με ερωτικούς συντρόφους που μπορεί να σας εγκατέλειψαν, για το λόγο ότι δεν μπορείτε να αποδεχτείτε εύκολα την ερωτική απόρριψη.
Ωστόσο, όποιον ερωτικό «στόχο» θελήσετε να πετύχετε, πάντα βρίσκετε τον κατάλληλο τρόπο για να κάνετε κάθε ερωτική σας επιθυμία πραγματικότητα.
Πώς μπορεί να αγαπάει ένας Λέων με Αφροδίτη….
…στην Παρθένο:
Ο έρωτας για σας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Αν και είστε άνθρωποι συναισθηματικά γενναιόδωροι, στις ερωτικές σας υποθέσεις λειτουργείτε με εγκράτεια και σύνεση, γιατί δεν θέλετε να κάνετε λάθη και να πληγωθείτε. Δεν αφήνεστε συναισθηματικά αν δεν έχετε πρώτα βεβαιωθεί για τη σοβαρότητα του ανθρώπου που σας έχει εντυπωσιάσει, αν δεν καταφέρει πρώτα να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Προσπαθείτε πάντα να εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας, παρατηρώντας όλες τις λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αρκετές φορές όμως με την κτητικότητα που σας διακρίνει αλλά και με την «εμμονή» σας να στέκεστε ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, χάνετε την ουσία και άθελά σας κουράζετε τόσο τον εαυτό σας όσο και το πρόσωπο που ποθείτε, περιορίζοντας τον αυθορμητισμό σας και εκδηλώνοντας μια απόλυτη και απόμακρη στάση. Δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση του ερωτικού σας συντρόφου, σας ενδιαφέρει κυρίως το άτομο που στέκεται στο πλάι σας να είναι επιμελημένο, καθαρό και φρεσκομυρωδάτο-στην αντίθεση περίπτωση, νιώθετε απέχθεια. Όταν είστε σε μια ερωτική σχέση, τα συναισθήματά σας είναι σταθερά και, όταν βεβαιωθείτε για την αξιοπιστία σας, τότε «ξυπνά» ο Λέων μέσα σας και εκδηλώνετε όσα αισθάνεστε με τρόπο χειμαρρώδη. Όταν πληγώνεστε ερωτικά, τότε βρίσκετε «απάγκιο» στην καριέρα σας.

…στο Ζυγό:
 Δεν σας αρέσει η μοναξιά, ο έρωτας είναι για σας πηγή ενέργειας και θέλετε πάντα να έχετε στο πλάι σας ένα ταίρι για να μοιράζεστε και να απολαμβάνετε μαζί όμορφες στιγμές. Σας αρέσει το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα έχετε εξαιρετικό ταλέντο να προσεγγίζετε ανθρώπους, να κάνετε νέες γνωριμίες και, φυσικά, να δημιουργείτε ένα μεγάλο κύκλο ερωτικών θαυμαστών. Διαθέτετε χάρη, ομορφιά, ευγένεια και ένα αφοπλιστικό χαμόγελο, στο οποίο κανείς δεν μπορεί ν΄αντισταθεί. Ωστόσο, παρόλο που αρέσκεστε στο φλερτ, έχετε μια δυσκολία να πάρετε μια καθοριστική απόφαση για τα αισθηματικά σας, γι΄αυτό και πολλές φορές αναμένετε το ταίρι σας να κάνει το πρώτο βήμα. Όταν είστε ερωτευμένοι καιέχετε μια ερωτική σχέση που σας γεμίζει, είστε απίστευτα δοτικός, τρυφερός και εκδηλωτικός σύντροφος και σας αρέσει να δείχνετε τα συναισθήματά σας τόσο με τα λόγια όσο και με τις πράξεις. Θέλετε το ταίρι σας να έχει μια ελκυστική εξωτερική εμφάνιση και, φυσικά, να διαθέτει και οικονομική άνεση για να μπορείτε να απολαύσετε μαζί την καλή ζωή και τις ανέσεις –που τόσο πολύ λατρεύετε άλλωστε! Το αρνητικό στοιχείο της ερωτικής σας συμπεριφοράς είναι τα διλήμματα στα οποία πολύ συχνά εμπλέκεστε, αλλά και η τάση σας να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις και να «χρονοτριβείτε» με σχέσεις που στην ουσία δεν σας καλύπτουν. Μπορεί η μοναξιά να σας τρομάζει, ωστόσο να θυμάστε ότι κάποιες στιγμές είναι προτιμότερη από σχέσεις που φθείρουν.

…στους Διδύμους:
Ο έρωτας για σας είναι ένα μοναδικό παιχνίδι εμπειριών που σας ενθουσιάζει. Είστε εξωστρεφείς και ευχάριστοι άνθρωποι που με την ευφράδεια του λόγου σας αλλά και με την ακαταμάχητη γοητεία σας καταφέρνετε να σπάτε εύκολα τον «πάγο» σε κάθε νέα γνωριμία. Για να εντυπωσιαστείτε από έναν ερωτικό σύντροφο θα πρέπει πρώτα να έχει καταφέρει να σας κερδίσει σε φιλικό επίπεδο και να έχει κεντρίσει το επικοινωνιακό σας ενδιαφέρον. Σας αρέσουν οι προκλήσεις, οι περιπέτειες και έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε, όμως γρήγορα χάνετε το ενδιαφέρον σας. Έλκεστε από άτομα που διαθέτουν εξυπνάδα και χαίρονται τη ζωή και τον έρωτα χωρίς να εκδηλώνουν μιζέρια. Πολύ γρήγορα μπορεί να σβήσει για σας η σπίθα του έρωτα, όταν αισθανθείτε πίεση και περιορισμό από έναν ερωτικό σύντροφο. Έχετε έλλειψη επιμονής και υπομονής, γι΄αυτό και όταν παρουσιάζονται προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, συνηθίζετε να το βάζετε στα πόδια, γιατί πολύ απλά δεν έχετε χρόνο για χάσιμο και φθορά! Επειδή, πολύ απλά, αποφεύγετε τους καβγάδες, φροντίζετε πάντα να αποχωρείτε την κατάλληλη στιγμή, προτού η σχέση οδηγηθεί σε ένα τέλμα. Ωστόσο, φροντίζετε πάντα να διατηρείτε φιλικές επαφές και άριστες σχέσεις με τα άτομα που έχουν περάσει από τη ζωή σας. Έστω κι αν κάποιες στιγμές στην ερωτική σας ζωή επικρατεί αστάθεια, όταν βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο που σας καλύπτει σε όλους τους τομείς, εκδηλώνετε τη λιονταρίσια φύση σας και αγαπάτε παντοτινά, αξιόπιστα και σταθερά.

…στον Καρκίνο:
Αγαπάτε δίχως όρια και αφοσιώνεστε ολοκληρωτικά στους ερωτικούς σας δεσμούς, φροντίζοντας να ικανοποιείτε το ταίρι σας με τον καλύτερο τρόπο και αδιαφορώντας πολλές φορές για τις δικές σας ανάγκες. Με την Αφροδίτη σας στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, καταφέρνετε να διατηρείτε και στην ερωτική σας ζωή πολλά από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας που διαθέτετε από τον ισχυρό Ήλιο σας που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Είστε ένας συναισθηματικά γενναιόδωρος άνθρωπος, αναζητάτε μια σοβαρή και ουσιαστική δέσμευση στη ζωή σας και δεν έχετε διάθεση για περιστασιακά παιχνιδάκια που το μόνο που μπορούν να σας προσφέρουν είναι μια εφήμερη απόλαυση. Ερωτεύεστε και αγαπάτε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας και αφιερώνετε όλη την πίστη και τη σταθερότητά σας. Έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε από τα πρώτα στάδια της σχέσης ένα πολύ οικείο κλίμα ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας σαν να γνωρίζεστε χρόνια, γι΄αυτό και σε όλες τις σχέσεις σας αναπτύσσεται πολύ γρήγορα συναισθηματικό δέσιμο και δύσκολα μπορεί κάποιος να ξεχάσει όσα έχει ζήσει μαζί σας. Ωστόσο, το «μελανό» σημείο των σχέσεών σας είναι ότι έχετε πολλές απαιτήσεις και όταν δεν εξελίσσονται οι ερωτικές σας υποθέσεις ακριβώς όπως προσμένατε, ξεσπάτε σε συναισθηματικές υπερβολές, οι οποίες το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι επιπλέον προβλήματα.
Άννα Μπελίτση

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια