Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΖΩΔΙΑ και ΔΩΡΑ

Στον Κριό αρέσει το κόκκινο χρώμα, τα ακριβά κοσμήματα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, και τα ρούχα που δείχνουν την σιλουέτα του.

Στον Ταύρο αρέσει το πράσινο σμαραγδί, τα κατοικίδια, τα γλυκά και οτιδήποτε είναι χειροποίητο και φτιαγμένο με πολύ μεράκι και αγάπη.

Στους Διδύμους αρέσουν όλα τα χρώματα, τα ταξίδια, οποιοδήποτε gadget και ότι είναι πολύ ψαγμένο ανεξαρτήτως κόστους.

Στον Καρκίνο αρέσουν τα ασημένια κοσμήματα, οι αντίκες, οι δαντέλες, τα βιβλία και κάθε το που παραπέμπει σε αγνότητα και ρομαντισμό.

Στο Λέοντα αρέσει το κίτρινο χρώμα, τα χρυσά κοσμήματα, οι φωτογραφικές μηχανές, τα ακριβά δείπνα και τα πολύ προσωπικά δώρα.

Στην Παρθένο αρέσει το καφέ χρώμα, τα προϊόντα μασάζ, οι μικροεφευρέσεις, τα κεντήματα, τα πάζλ, και τα μικρά κατοικίδια.

Στο Ζυγό αρέσει η συμμετρία, , τα φίνα ακριβά κοσμήματα, τα πολυτελή ταξίδια και τα ρούχα.

Ο Σκορπιός θέλει ένταση, του αρέσουν τα θεραπευτικά προϊόντα, τα πράγματα που εκφράζουν την αντίθεση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, οι μυστικές τοποθεσίες, το μαύρο, το κόκκινο, και τα περίεργα κατοικίδια.

Στον Τοξότη αρέσει η περιπέτεια, η άγρια ​​φύση, το μοβ, τα αθλήματα, οι κάμερες και οι υπολογιστές.

Στον Αιγόκερω αρέσει οτιδήποτε είναι ακριβό, τα σοκολατάκια, τα ρολόγια, τα όργανα γυμναστικής, οι σύντομες αποδράσεις και οι εκπλήξεις.

Στον Υδροχόο αρέσει οτιδήποτε είναι εκκεντρικό και εξάπτει τη φαντασία του, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα μακρινά αλλά και σύντομα ταξίδια, τα κοσμήματα και τα βιβλία.

Στους Ιχθείς αρέσει το κρασί και τα ακριβά λικέρ, οι κινηματογραφικές ταινίες, τα μεταξωτά μαντίλια και τα λουλούδια

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια