Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σέξι μαμά... Κορινθίου

Είναι σέξι, εκρηκτική, ερωτική.
Η Μαρία Κορινθίου κρατά για τον εαυτό της τον ρόλο του παραδοσιακού θηλυκού που υποτάσσεται στο αρσενικό του.
Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Down Town για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη αλλά και για την κατάθλιψη που βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Όλα συνέβησαν για να βρεθούμε. Όταν τον είδα, γοητεύτηκα - κυρίως από την αλήθεια που έβγαζαν τα μάτια του. Με πολιόρκησε έντονα. Του έβγαλα βέβαια λίγο το λάδι, ώσπου είδα ότι δεν έπαιζε. Ήταν επίμονος και κου άρεσε αυτό. Με διεκδίκησε!» εξομολογείται η Μαρία Κορινθίου η οποία αποκάλυψε και την κατάθλιψη που βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της.
«Ήμουν ένα αγρίμι. Έκλαιγα όλη την μέρα, σε κατάσταση υστερίας. Ήμουν πολύ επιθετική, καθόλου συζητήσιμη. Δεν αναγνώριζα καν τι μου συνέβαινε. Θεωρούσα πως όλοι οι άλλοι είχαν το πρόβλημα, όχι εγώ. με βοήθησαν ο άντρας μου και η οικογένειά μου, που μου έλεγαν συνέχεια «περνάς κατάθλιψη».

Στο τέλος «αναγκάστηκα» να δώσω ένα χαστούκι στον εαυτό μου. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση η κατάθλιψη μετά τη γέννα. Θα πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουν στήριγμα».
Η Μαρία Κορινθίου διέψευσε για μία ακόμα φορά τη φιλολογία περί χωρισμού της από τον Γιάννη Αϊβάζη αν και ξεκαθάρισε ότι θα χώριζε τον άντρας της αν διαπίστωνε ότι είναι άπιστος.

«Είμαι τόσο απαιτητική από τον άντρα μου, τόσο ερωτευμένη μαζί του, που δεν θα μπορούσα να δεχτώ τίποτε άλλο. Δεν θα μπορούσα να ζω μ΄αυτό! Απαιτώ από το σύντροφό μου να μου συμπεριφέρεται όπως του συμπεριφέρομαι κι εγώ».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια