Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μάθε να δίνεις όμορφο σχήμα στα φρύδια σου

Γενικά έχω μεγάλο "κόλλημα" με τα φρύδια γιατί ένα σωστά βγαλμένο φρύδι μπορεί να κάνει το μάτια σου να φαίνονται υπέροχα.
Μπορούν να αναδείξουν το βλέμμα σου τόσο που δεν μπορείς να το φανταστείς.
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι περισσότερες γυναίκες δεν τα πάνε καλά με το τσιμπιδάκι, καταλήγοντας τις περισσότερες φορές να κάνουν χμμ το φρύδι...τους ζικ ζακ.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και το κατάλληλο τσιμπιδάκι φρυδιών – αυτά των super market είναι άθλια, τα έχω δοκιμάσει και εγώ. Λοιπόν το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών σε κατάστημα καλλυντικών. Να προτιμήσεις να είναι όχι πολύ σκληρό στις άκρες γιατί μπορεί στην προσπάθειά σου να βγάλεις τα φρύδια να τραυματίσεις και το δέρμα σου και να προσέξεις οι άκρες τους να εφάπτονται πλήρως μεταξύ τους όταν το κλείνεις, έτσι θα μπορείς να πιάσεις ακόμα και τις πολύ μικρές τριχούλες.
Επίσης, οι άκρες θα πρέπει να μην είναι εντελώς ευθείες αλλά να έχουν μία μικρή κλίση προς τα κάτω. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω το δικό μου — το έχω πάρα πολλά χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση εννοείται πως ότι πληρώνεις παίρνεις γι'αυτό τα ακριβά τσιμπιδάκια είναι πολύ καλύτερα από αυτά που κάνουν 4 ευρώ.

Μερικοί βασικοί κανόνες για σωστό σχήμα
Τοποθέτησε ένα χάρακα κάθετα στην εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι τα φρύδια. Θα δεις ότι το φρύδι σου είναι είτε πιο έξω από τον χάρακα είτε πιο μέσα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι λάθος. Το σχήμα του φρυδιού πρέπει να ξεκινάει ακριβώς στο εξωτερικό σημείο του χάρακα και να σχηματίζει ευθεία με την εσωτερική γωνία του ματιού σου.

μακιγιάζ
Για να βρεις την σωστή γωνία του φρυδιού τοποθέτησε τον χάρακα πάλι κάθετα μέχρι τα φρύδια αλλά αυτή την φορά φρόντισε να περνάει από το μέσο της ίριδας. Το σημείο που θα βρεις είναι το κατάλληλο για να σχηματίσεις την γωνία.

Τελειώνοντας πρέπει να δούμε που θα τελειώσει το σχήμα του φρυδιού. Αυτό θα το πετύχεις πάλι με τον χάρακα. Αυτή τη φορά θα τοποθετήσεις τον χάρακα στην βάση της μύτης σου δλδ στην βάση του ρουθουνιού με κατεύθυνση την εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό είναι και το σημείο όπου θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι σου.

Ξέρω πως πολλές γυναίκες έχουν λίγα φρύδια και κοντά και πως οι μετρήσεις δεν θα βγουν σωστές. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς με ένα μολύβι φρυδιών να τους δώσεις το επιθυμητό σχήμα. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια