Χαλβάς Πολίτικος

Είναι και νηστίσιμος
Υλικά:
 1 ποτήρι λάδι,
2 ποτήρια σιμιγδάλι ψιλό,
3 ποτήρια ζάχαρη,
4 ποτήρια νερό,
κανέλα,
σταφίδες

Οδηγίες:
1. Σε μια κατσαρόλα φτιάχνουμε σιρόπι βράζοντας το νερό με τη ζάχαρη.
2. Σε μια άλλη κατσορόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε το σιμιγδάλι.
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ξανθείνει το σιμιγδάλι.
 Έπειτα προσθέτουμε το σιρόπι και ανακατεύουμε συνεχώς.
3. Βάζουμε σε ατομικά φορμάκια ή σε μεγάλη φόρμα, ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Related Posts