Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ακρωτηριασμοί ζώων & UFO στις Η.Π.Α.

Η οικογένεια Schneider, από την κομητεία El Paso του Colorado των Η.Π.Α., πριν λίγες ημέρες βρήκε δύο από τα άλογά της νεκρά και ακρωτηριασμένα στο αγρόκτημά της. Αμέσως μετά, η οικογένεια συμπλήρωσε μία αναφορά στον τοπικό σερίφη και στη συνέχεια κάλεσε έναν ερευνητή παραφυσικών φαινομένων για να ερευνήσει το παράξενο και ανατριχιαστικό αυτό γεγονός. Τα άλογα βρέθηκαν με σχισμές στους λαιμούς τους και τα στήθη τους κομμένα στα δύο, ενώ τα γενετικά όργανα, οι γλώσσες και τα μάτια τους είχαν αφαιρεθεί.
Η οικογένεια ανέφερε ότι δεν εντόπισε κανένα ίχνος αποτυπωμάτων ούτε καμία κηλίδα αίματος γύρω από το σημείο όπου βρέθηκαν τα άτυχα ζώα. Ο Chuck Zukowski, ο ερευνητής που εξέτασε τα πτώματα των ζώων και την περιοχή, απέρριψε την περίπτωση να ευθύνονται για το συμβάν Chupacabra, άνθρωποι, κυνηγοί, κ.ά. και κατηγόρισε τα… UFOs.
Τον τελευταίο χρόνο, στο Colorado έχουν σημειωθεί 8 κακοποιήσεις (ακρωτηριασμοί) ζώων και ο Zukowski πιστεύει ότι μόνο η περίπτωση των UFO μπορεί να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του. Άλλωστε, τις ημέρες -πριν και μετά- από τους θανάτους των ζώων στο Colorado, μάρτυρες έχουν αναφέρει την παρουσία Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων στην περιοχή…
Ωστόσο, το Γραφείο του σερίφη στο El Paso του Colorado δε συμφωνεί με την έρευνα του Zukowski. Παρ’όλο που οι αρχές δεν έχουν εξετάσει λεπτομερώς τα νεκρά ζώα, με την πρόφαση ότι τα ζώα έχουν «αποσυντεθεί», ρίχνουν τις ευθύνες για τις επιθέσεις αυτές στους κυνηγούς της περιοχής. Ο Zukowski και η οικογένεια Schneider, όμως, γνωρίζουν από επιθέσεις κυνηγών και… επιλέγουν να πιστέψουν ότι οι αποτρόπαιοι αυτοί θάνατοι και ακρωτηριασμοί των ζώων μπορεί να οφείλονται μόνο σε εξωγήινους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια