Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η δυσλεξία

Οι Έλληνες celebrities, στις συνεντεύξεις που δίνουν, έχουν την τάση να αποκαλύπτουν άγνωστες για τη ζωή τους πτυχές. Αυτή τη φορά, η μεγάλη επιτυχία του περιοδικού, είχε να κάνει με τη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη, στην οποία ο ηθοποιός, αποκάλυψε πως από την παιδική του ηλικία, ταλαιπωρείται από δυσλεξία.
«Η δυσλεξία έτσι όπως τη βιώνω εγώ είναι βάσανο στα πρακτικά θέματα.
Πας πολύ αργά σε «κολλάει».
Στο γράψιμο, αφήνω μισές λέξεις ή κάνω αναγραμματισμούς. Αυτή την εποχή, συνεργάζομαι με κάποιον, γράφουμε παρέα.
Εκεί βλέπω ξεκάθαρα τη διαφορά του πόσο γρήγορος είμαι εγώ στο να κάνουμε την πλοκή και πόσο γρήγορος είναι εκείνος στο να καθίσει να τη γράψει, να την κάνει λέξεις», εξηγεί ο Αλέξης, που για πρώτη φορά, μοιράζεται με το κοινό, ένα τόσο προσωπικό του θέμα.
Να υπενθυμίσουμε, πως ο Αλέξης Γεωργούλης, γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1974 στη Λάρισα και είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Γεωργούλη.
Ο πατέρας του είχε πρακτορείο Προ-Πο και η μητέρα του ήταν μια μάλλον αυστηρή νηπιαγωγός. Εκείνος, από μικρός, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και πετυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του.
Μάλιστα, αυτή την περίοδο, βρίσκεται στην Αμερική, όπου δέχτηκε πρόταση από γνωστή αμερικανική εταιρεία προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό spot.
Η απάντησή του ήταν βέβαια, θετική και ο Αλέξης, θα αμειφθεί με 12.000 δολάρια.
PHOTO PANOULIS  στο περιοδικό «ΕΓΩ WEEKLY»

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια