Πρόκειται για μία γαλοπούλα 100 βαθμών, όπως την ονόμασε. Η συνταγή αυτή έχει σαν βάση το γεγονός πως το πουλερικό έχει εγχυθεί για τρεις ημέρες σε βότκα 100 βαθμών αλκοόλ με φρουτώδη γεύση από τη Γεωργία. Πέρα βέβαια από το αλκόολ της βότκας, η συνταγή έχει και αλκόολ από λικέρ στη σάλτσα.
Τέλος, ίσως το σημαντικότερο είναι πως αφού πρόκειται για ένα πιάτο που μπορεί να σας μεθύσει, οπότε για καλό και για κακό η ταβέρνα προσφέρει δωρεάν επιστροφή με ταξί για όσους το φάνε.
