Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φαίδρα χρόνια πολλά

Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα,Φαίδρος, Φαιδρής, Φαιδρινός,Φιλουμένη, Φιλομένη,Φιλούμενος, Φιλόμενος, Φιλουμένη, Φιλομένη, Φίλος, Φίλη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη

Φαίδρα:
Φίλη μας Φαίδρα, γύρω από το όνομά σου, υπάρχει μία πολύ όμορφη ιστορία της Ελληνικής μυθολογίας, που αν δεν την γνώριζες μέχρι σήμερα, σίγουρα θα σου φανεί εξαιρετική. Η Φαίδρα, σύμφωνα με την μυθολογία, ερωτεύτηκε παράφορα τον γιό του Θησέα, τον Ιππόλυτο, που ήταν ένας πανέμορφος άνδρας, που την απέρριπτε διαρκώς.Η Φαίδρα, προσπαθώντας να τον διεκδικήσει, έπεσε στα πόδια του και ικέτευε τον έρωτά του, με δάκρια στα μάτια. Ο Ιππόλυτος όμως ήταν ανένδοτος και ασυγκίνητος στις συναισθηματικές της εκδηλώσεις. Έτσι λοιπόν η Φαίδρα, έσκισε τα ρούχα της και γεμάτη θυμό και οργή, πήγε στον Θησέα, λέγοντάς του ότι ο γιός του τη βίασε.
Ο Θησέας, εξοργισμένος έδιωξε από την χώρα τον Ιππόλυτο, ο οποίος σκοτώθηκε καθώς τα άλογα του άρματός του αφήνιασαν στην θέα ενός θαλάσσιου τέρατος.
Όταν η Φαίδρα, έμαθε το θάνατο του μεγάλου έρωτά της, ένιωσε ντροπή και μεγάλες τύψεις και αυτοκτόνησε! Έτσι λοιπόν γλυκιά μας Φαίδρα και εσύ στην προσωπική σου ζωή είσαι μία γυναίκα που δύσκολα γυρίζεις σελίδα σε έναν έρωτα που έχει λήξει. Δεν δέχεσαι την απόρριψη και φυσικά δεν μπορείς ποτέ να ξεχνάς.
Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία συντροφική γυναίκα, που επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου μία σχέση σταθερή που θα σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Δεν αντέχεις τη μοναξιά και είσαι πρόθυμη να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να κρατήσεις τους ανθρώπους στο πλάι σου.
Η αναποφασιστικότητα και η δειλία είναι δύο από τα χαρακτηριστικά σου που δεν σε αφήνουν να κάνεις ρίσκα και να αρπάξεις ευκαιρίες!