Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νεκρός σε τροχαίο ο αθλητής ΑμεΑ Κανάκης Κωνσταντάκης

αθλητής ΑμεΑ Κανάκης Κωνσταντάκης
Ο άτυχος άνδρας κατηφόριζε την Αγίου Νικολάου με το ηλεκτρικό αμαξίδιό του.

Ήταν μία διαδρομή που είχε κάνει αμέτρητες φορές, όταν, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, το όχημα του εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ.

«Έχουμε μιλήσει με το Λιμενικό που είναι αρμόδιο στο σημείο να δούμε αν εμπλέκεται κάποιο άλλο όχημα», λέει ο γαμπρός του.

Παρά την γρήγορη μεταφορά του στο γενικό νοσοκομείο Χανίων, ο αθλητής δεν άντεξε και λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Πριν από 23 χρόνια ένα σοβαρό τροχαίο τού είχε προκαλέσει την αναπηρία. Δεν είχε πτοηθεί όμως και συνέχισε να δίνει αγώνα ζωής.

«Είχε κάνει πάρα πολλές εγχειρήσεις και ήταν πολύ καταπονημένος. Δεν άφησε ο ίδιος τον εαυτό του ποτέ, ήτανε πάντα μέσα σε όλα».

Ο Κανάκης Κωνσταντάκης υπήρξε ενεργό και αγαπητό μέλος των Αετών Κρήτης, με μεγάλη συνεισφορά στα γήπεδα μπάσκετ ΑμεΑ και βαθιά εκτίμηση από την τοπική κοινωνία.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον σύλλογο και στον χώρο του αθλητισμού με αμαξίδιο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια