Η Ημέρα Γλασαρισμένης Φλούδας Πορτοκαλιού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Μαΐου. Οι ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού είναι μια βραστή, κομμένη σε φέτες και ζαχαρωμένη απόλαυση.
Στους σεφ και στους αρτοποιούς αρέσει να τα χρησιμοποιούν για να προσθέσουν λαμπερή γεύση στα πιάτα καθώς και όμορφες γαρνιτούρες.
Συχνά χρησιμοποιούνται στο ψήσιμο των διακοπών, όπως μπισκότα και κέικ φρούτων, προσθέτουν επίσης γεύση και σε άλλα τρόφιμα.
Προσθέστε τα σε granola, τάρτες και άλλα αρτοσκευάσματα.
Μπορείτε να τα απολαύσετε και ως σνακ μόνα τους.
Βουτήξτε τη ζαχαρωμένη φλούδα πορτοκαλιού σε γάλα ή μαύρη σοκολάτα για μια παρακμιακή καραμέλα.
Όχι μόνο είναι νόστιμο, αλλά είναι επίσης ένα φανταστικό δώρο που θα εκτιμούσε κανείς.
0 Σχόλια