Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Eat Your Vegetables Day - Ημέρα Τρώτε τα Λαχανικά σας

Eat Your Vegetables Day - Ημέρα Τρώτε τα Λαχανικά

Η ιστορία της Εθνικής Ημέρας Eat Your Vegetables ξεκινά με την επίγνωση της διατροφής και του ρόλου που διαδραματίζει στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα λαχανικά έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων, από τότε που ήμασταν απλώς κυνηγοί - τροφοσυλλέκτες. Τα λαχανικά ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού και είναι αναμφισβήτητα ο λόγος που εγκατασταθήκαμε και σταματήσαμε να είμαστε νομάδες, δεν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε πια όταν φυτεύαμε τις καλλιέργειές μας, έπρεπε να είμαστε εκεί για να τα φροντίζουμε καθώς μεγάλωναν.

Καθώς εδραιώσαμε την ικανότητά μας να τα παράγουμε, έπαψαν να αποτελούν ευκαιριακό μέρος της διατροφής μας, και αντ' αυτού έγιναν θεμέλιο μέρος της κουλτούρας και της κουζίνας μας. Καθώς περνούσε ο καιρός διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν οφέλη από την κατανάλωση τους, καλύτερη υγεία και ανάπτυξη, αλλά πολύ αργότερα η επιστήμη επιβεβαίωσε αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Τα λαχανικά έχουν εξελιχθεί και αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε για να προχωρήσετε. Έχουν γίνει τόσο πολύ δημοφιλές μέρος των εμπειριών του γεύματος που είναι ζωτικής σημασίας να αγκαλιάσετε κάθε μέρος της Εθνικής Ημέρας Τρώτε τα Λαχανικά σας όσο περισσότερο μπορείτε.

Τελικά, διαπιστώθηκε ότι ναι, ήταν μια ζωτική πηγή θρεπτικών συστατικών που ήταν δύσκολο ή αδύνατο να ληφθούν από ζωική πηγή. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων και στη μείωση της οστικής απώλειας, στην αντιστάθμιση του διαβήτη, ακόμη και στη βελτίωση της υγείας των μαλλιών και του δέρματός σας. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό και πρέπει να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να μπορείτε να τρώτε λαχανικά σε πολύ πιο συχνή βάση αυτή τη στιγμή. Κάνε ό,τι μπορείς για να φτάσεις τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος όπου είναι δυνατόν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια