Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Corn On The Cob Day - Ημέρα καλαμποκιού

Corn On The Cob Day - Ημέρα καλαμποκιού

#CornOnTheCobDay

Η ιστορία του Corn On The Cob Day πηγαίνει πίσω σε μια εποχή πριν ακόμη οι Ευρωπαίοι άποικοι έρθουν για πρώτη φορά στην Αμερική. Το καλαμπόκι είναι ένα νέο παγκόσμιο φυτό, εγγενές στις αμερικανικές χώρες, το οποίο αρχικά απολάμβαναν οι ιθαγενείς Αμερικανοί που βρίσκονταν εκεί πριν οι δυτικοί «ανακαλύψουν» τη γη.

Από τότε, το καλαμπόκι έχει κάνει διάφορες εμφανίσεις σε πιάτα σε όλο τον κόσμο και τα υποπροϊόντα αυτού του φυτού έχουν χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά σε εκατομμύρια διαφορετικά προϊόντα. Για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, το σιρόπι καλαμποκιού με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη βρίσκεται σχεδόν σε κάθε καραμέλα, και σίγουρα, σχεδόν σε κάθε ανθρακούχο ποτό που μπορεί να βρεθεί. Άλλα προϊόντα καλαμποκιού που χρησιμοποιούνται μαζικά περιλαμβάνουν λάδι, δημητριακά, σνακ, ψωμιά και ακόμη και καύσιμα.

Το καλαμπόκι έρχεται σε περισσότερες ποικιλίες από ό, τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος! Σίγουρα υπάρχει το παραδοσιακό κίτρινο καλαμπόκι, αλλά υπάρχουν επίσης λευκά και μικτά χρωματιστά καλαμπόκια που μπορούν να φαγωθούν στο στάχυ.

Σε κάθε περίπτωση, σχεδόν κάθε είδος καλαμποκιού μπορεί να παρασκευαστεί σε καλαμπόκι με διάφορες μεθόδους παρασκευής και το καθένα φέρνει τον δικό του συνδυασμό γεύσεων και γεύσεων. Δεν υπάρχει όριο στα νόστιμα γεύματα και τις φανταστικές γεύσεις όταν προστίθεται λίγο καλαμπόκι στο τραπέζι.

Το Corn On The Cob Day είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις, να πιάσετε το βούτυρο και να απολαύσετε νόστιμο καλαμπόκι!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια